sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Granada

Amb el nostre equip d'especialistes de salvaescales a Granada trobaràs la teva nova solució d'accessibilitat. VALIDA compta amb una experiència de més de 20 anys que ens ofereix la capacitat de poder assessorar amb la millor opció als nostres clients. Som l'empresa n.1 en ventes a l'estat espanyol i persones de tota la província han pogut resoldre els seus problemes d'accessibilitat gràcies a la nostra ajuda. Municipis com Granada, Motril, Almuñécar o Armilla entre altres s'han beneficiat dels nostres serveis.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Granada

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Granada

Elevador de curt recorregut VECTIO a La Zubia

Elevadors curt recorregut VECTIO

La Zubia, Granada

Cadira salvaescales UNIKA per a casa particular a Granada

Cadires Pujaescales UNIKA

Granada, Granada

Instal·lar una cadira pujaescales SOCIUS a Maracena, Granada - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Granada

Muntatge de plataforma salvaescaleras en Torrenueva, Granada – Válida sin barreras

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Granada

Serveis salvaescales

Salvaescales a Granada

El nostre equip se centra en la persona per triar, entre la varietat de tipus de salvaescala, el més convenient tenint en compte les necessitats de mobilitat i el tipus d'escala. S'ofereix un pressupost gratuït, a mida i sense compromís i realitzem una instal·lació al mil·límetre. Això s'aconsegueix mitjançant unes fotometries de l'escala que permeten realitzar un plànol 3D del projecte.

Un tècnic salvaescales de la província instal·larà la cadira elevadora o la plataforma molt ràpidament i de forma molt neta. Això es deu al fet que aquests tipus de salvaescales no necessiten obres per ser col·locats.

Per a dubtes i incidències, el nostre Servei d'Assistència Tècnica oferirà la seva ajuda per resoldre-les.

Per a garantir una vida llarga a la nova instal·lació de salvaescales és important realitzar inspeccions periòdiques. Amb això, un tècnic salvaescala podrà prevenir possibles avaries que en un futur poden arribar a ser molt costoses.

Una revisió periòdica pot prevenir avaries inesperades i garanteix un bon funcionament de la instal·lació a més de la seva seguretat. Podem fer el manteniment de qualsevol salvaescala encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres.

Davant qualsevol comportament estrany de la instal·lació salvaescales ha de posar-se en contacte amb el servei tècnic. Gestionarem l'avaria amb el menor temps possible per a garantir l'ús del salvaescales. Podem reparar tot tipus de salvaescales fins i tot aquells que no hàgim instal·lat nosaltres. A més, podem fer-ho amb el recanvi original.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Granada

Delegación VALIDA en Granada
900 414 000
Calle Abeto, Polígono La Ermita. Edificio CEG 18230 Atarfe, Granada

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Granada

Ens centrem en les necessitats de la persona usuària per triar la millor solució per a ella. Gràcies a la varietat de productes salvaescales, podem trencar amb les barreres arquitectòniques de l'espai que no sigui accessible per a totes les persones. Hi ha molts tipus de salvaescales, però trobaràs la millor solució amb l'ajuda de VALIDA.

Cadira salvaescales a Granada

Una cadira salvaescala dóna accessibilitat a les persones amb problemes de mobilitat i a persones de la tercera edat. Això es deu al fet que poden salvar trams d'escala rectes o corbes amb facilitat. A més, es poden instal·lar a l'interior i a l'exterior.

Per a utilitzar-les només s'ha de desplegar el seient, reposabraços i reposapeus, asseure's en ella, cordar-se el cinturó de seguretat i pitjar el botó de direcció situat en el reposabraços. La cadira es desplaçarà per la guia fàcilment. 

Les cadires salvaescaleras són una opció molt recomanada per a una casa particular ja que ocupen poc espai i són molt pràctiques. Hi ha models que permeten triar el color de la tapisseria i també de la guia, d'aquesta manera aconsegueixen més integració amb l'espai.

Plataformes salvaescales a Granada

Les plataformes elevadores o plataformes salvaescales són molt populars entre restaurants i locals. A més, són molt aconsellables en una comunitat de veïns. Això es deu al fet que donen accessibilitat a persones en cadira de rodes ja que permeten baixar i pujar escales corbes i rectes. 

Les plataformes salvaescaleras es pleguen perquè no ocupin molt espai quan no s'utilitzen, d'aquesta manera, es pot continuar utilitzant l'escala. Per desplegar la plataforma només s'ha de prémer un botó i ho fa de forma automàtica. Una vegada la persona es situa al centre, només ha de pressionar el botó de direcció.

La plataforma puja escales disposa de braços de seguretat que delimiten la zona i també un sensor sensible al tacte que para el moviment de la màquina quan detecta un objecte enmig de la guia.

Elevadors de curt recorregut a Granada

Els elevadors de curt recorregut o elevadors verticals serveixen per donar accessibilitat a persones en cadira de rodes o persones amb mobilitat reduïda. Ho aconsegueixen perquè poden salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. A més, faciliten l'accessibilitat a totes les persones. 

Els elevadors són molt pràctics ja que pitjant un botó aquests desplacen cap a la direcció on es vol anar. Estan equipats amb sistemes de seguretat que impedeixen qualsevol caiguda i garanteixen un viatge segur. 

Aquests sistemes salvaescaleras són els millors per aconseguir una integració perfecta amb l'espai. Molts d'ells es poden personalitzar de manera que el color de l'estructura sigui un en concret i que la plataforma sigui del mateix material que el terra que l'envolta.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu