sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Guadalajara

VALIDA compta amb 20 anys d'experiència en el sector del salvaescales. Hem assessorat moltes persones de la província de Guadalajara perquè puguin tornar a gaudir de la llibertat de moviments en espais coneguts. Usuaris de poblacions com *Azuqueca d'Henares, *Alovera, El Casar o Cabanillas del Camp entre moltes altres s'han beneficiat del nostre servei. El nostre *abal recau a ser l'empresa *nº1 en vendes en tot el territori espanyol.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Guadalajara

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Guadalajara

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Guadalajara

Instal·lar cadira pujaescales SOCIUS a Humanes, Guadalajara - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Guadalajara

Instal·lació de cadira SALVAESCALES Socius a Azuqueca d'Henares, GUADALAJARA

Cadires Pujaescales SOCIUS

Guadalajara

Cadira salvaescales SOCIUS a Azuqueca de Henares, Guadalajara - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Guadalajara

Cadira salvaescales AMICUS per a escales rectes d'exterior a Valdeaveruelo

Cadires Pujaescales AMICUS

Valdeaveruelo, Guadalajara

Serveis salvaescales

Salvaescales a Guadalajara

Per trobar la millor opció entre la varietat de tipus de salvaescales, un Assessor Tècnic t'ajudarà durant l'elecció. En funció de les necessitats de la persona usuària i, també del tipus d'escala t'oferirà la millor solució.

Realitzem pressupostos a mida, totalment gratuïts i sense compromís en el moment de realitzar la visita. A més, les nostres instal·lacions estan fetes a mida ja que realitzem fotometries que permeten crear un plànol 3D del projecte. Gràcies a això, també ens assegurem d'aprofitar tots els espais de l'escala.

Les cadires elevadores i les plataformes salvaescales no necessiten obres per instal·lar-se. Per aquesta raó el tècnic de salvaescales fa la instal·lació de manera ràpida i neta. En el cas dels elevadors de curt recorregut el procés pot ser més llarg ja que solen necessitar un fossat de pocs centímetres.

Per garantir la seguretat i un bon funcionament del sistema salvaescales, és molt recomanable realitzar manteniments. Un tècnic puja escales pot prevenir futures avaries molt costoses si es realitza una inspecció tècnica regularment.

Els nostres tècnics de salvaescala poden fer el manteniment de les nostres instal·lacions i, també de les que no haguem fet nosaltres.

Els nostres tècnics de salvaescales es desplacen amb la menor brevetat possible per a reparar les incidències que pugui haver-hi. També, podem reparar màquines que no hem instal·lat nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Guadalajara

Delegación VALIDA en

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Guadalajara

Trencarem amb les barreres arquitectòniques que impedeixen la teva accessibilitat. Amb l'ajuda d'un Assessor Tècnic trobar la millor solució en accessibilitat entre els diferents tipus de salvaescales és possible.

Acabar amb els problemes d'accessibilitat és possible amb VALIDA. Ens centrem en les necessitats de les persones i trobem la millor solució per a elles.

Cadires salvaescales a Guadalajara

Una cadira elevadora pot donar accessibilitat a una llar ja que permet salvar trams d'escala rectes o corbes. Permeten que persones amb problemes de mobilitat es moguin amb més seguretat i de manera independent per casa seva.

Les cadires salvaescales són còmodes i segures i molt pràctiques d'utilitzar. Només premen un botó la cadira es desplaça per la guia cap a la direcció indicada. Es pleguen perquè ocupin el mínim espai quan no s'utilitzen i per deixar lliure l'espai de l'escala a altres persones.

Perquè s'integrin al màxim en un lloc, hi ha models que permeten personalitzar el color de la tapisseria i també el tipus de tela. A més, també es pot canviar el color de la guia.

Plataformes salvaescales a Guadalajara

Les plataformes elevadores permeten a la gent en cadira de rodes poder desplaçar-se per trams d'escales corbes o rectes. Són capaços de resistir temperatures altes i baixes ja que poden instal·lar-se a l'exterior.

Per a utilitzar-les només s'han de desplegar automàticament pressionant un botó. Una vegada la persona usuària està situada al centre de la plataforma haurà de pressionar la botonera per indicar la direcció on ha d'anar.

Les plataformes són segures i es desplacen mitjançant unes bateries autorrecargables. Gràcies a això, en cas que marxi la llum, aquestes poden continuar movent-se. Alguns models permeten canviar el color perquè s'integrin més al lloc. Per fer-les més versàtils, es pot instal·lar un seient abatible perquè persones que no utilitzin una cadira de rodes puguin anar còmodament assegudes a la plataforma quan la utilitzin.

Elevadors de curt recorregut a Guadalajara

Els elevadors verticals serveixin per a donar accessibilitat a persones en cadira de rodes o persones amb mobilitat reduïda. També faciliten la mobilitat a persones amb discapacitat i milloren la qualitat de vida per a tots, ja que faciliten el moviment de tothom. Això es deu al fet que pot elevar a persones amb un cotxet de nen petit, bosses de la compra, etc.

Són indicats per una comunitat de veïns, restaurants, locals, recintes públics on hi hagi un desnivell de fins a 3 metres per salvar. A més, tenen un disseny bonic que facilita la seva integració en tots els entorns. Es poden personalitzar de manera que l'estructura tingui el color que es vulgui i el terra de la plataforma coincideixi amb el del seu voltant.

Són estructures molt segures i tenen un mecanisme de seguretat que garanteix un viatge estable i sense problemes. Són fàcils d'utilitzar ja que, com els ascensors, disposen d'una botonera per indicar la direcció on es vol anar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu