sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Guipúscoa

A VALIDA, una empresa amb més de 20 anys d'experiència i n.1 en ventes en el territori espanyol, trencar amb les barreres arquitectòniques és possible. Hem aconseguit donar accessibilitat a poblacions de la província de Guipúscoa com Sant Sebastià, Irun, Renteria o Éibar entre moltes altres. Hem aconseguit que persones amb discapacitat pugui tornar a moure's amb independència per llocs que abans no eren accessibles.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Guipúscoa

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Guipúscoa

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Guipúscoa

Cadira salvaescales a comunitat de propietaris a Hernani

Cadires Pujaescales SOCIUS

Hernani, Guipúzcoa

Cadira salvaescales SOCIUS per a casa multiplanta a Plasencia de Armas

Cadires Pujaescales SOCIUS

Guipúzcoa

▷ Cadira salvaescales Fidus Zegama

Cadires Pujaescales FIDUS

Guipúzcoa

Instal·lació de cadira salvaescaleras en una casa de Donostia

Cadires Pujaescales SOCIUS

Donosti, Guipúzcoa

Serveis salvaescales

Salvaescales a Guipúscoa

Abans d'instal·lar un salvaescala, un Assessor Tècnic visitarà el lloc i, tenint en compte les necessitats de la persona i el tram d'escala ofereix un pressupost a mida, gratuït i sense compromís. Una vegada aprovat es crearà un plànol 3D de la instal·lació. Amb això aconseguim un projecte fet al mil·límetre i que aprofiti l'espai de l'escala.

Un tècnic instal·lador col·loca la nova instal·lació de forma molt precisa i ràpida. Això és així perquè ni les cadires salvaescales ni les plataformes precisen d'obres per poder instal·lar-se. Quant als elevadors verticals s'ha de tenir en compte que la majoria necessiten d'un petit fossat per a poder instal·lar-se.

La persona usuària podrà resoldre dubtes i preguntes amb l'ajuda del nostre servei d'Assistència Tècnica. El nostre compromís és des de la instal·lació i contínua amb la màquina instal·lada.

Un tècnic puja escales pot prevenir moltes avaries si realitza una inspecció de manteniment en la instal·lació salvaescales. A més, una revisió periòdica garanteix el bon funcionament de la màquina, allarga la seva vida útil i permet supervisar els sistemes de seguretat.

Podem realitzar el manteniment de qualsevol màquina que no hàgim instal·lat nosaltres.

Davant qualsevol soroll, inestabilitat o comportament inhabitual del puja escala ha de posar-se en contacte amb un tècnic de salvaescala. Amb el menor temps possible, gestionarem l'avaria.

Podem reparar instal·lacions que no hàgim fet nosaltres i, a més, amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Guipúscoa

Delegación VALIDA en Guipúscoa

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Guipúscoa

Com pots trobar la millor solució salvaescales? El més important és comptar amb un bon assessorament que tingui en compte les teves necessitats i el tipus d'escala.

Els nostres Assessors t'aconsellaran amb la millor solució salvaescales. A VALIDA, comptem amb una àmplia gamma de productes i és important triar entre els tipus de salvaescales el que millor pugui satisfer les necessitats de la persona usuària.

Cadires salvaescales a Guipúscoa

La cadira elevadora és una cadira salvaescala que permet donar llibertat de moviments i independència a persones amb problemes de mobilitat o amb discapacitat. Permet baixar i pujar escales de trams rectes o corbs ja sigui d'interior o en l'exterior.

Les persones amb mobilitat reduïda poden veure solucionat el problema de les escales gràcies a la cadira elèctrica. Amb ella la inseguretat de caure per les escales o dependre d'una altra persona per a poder moure's per la casa acaba.

Les cadires salvaescales són fàcils d'utilitzar i molt segures. Prement un botó es desplaça cap a la direcció desitjada. Es pleguen perquè no ocupin espai i es pugui utilitzar l'escala per altres persones.

Plataformes salvaescales a Guipúscoa

Les plataformes elevadores permeten que persones en cadira de rodes puguin moure's per trams d'escales corbs o rectes. Poden instal·lar-se en interior i a l'exterior.

Són solucions que funcionen molt bé en una comunitat de veïns i en restaurants o locals comercials. Normalment, serveixen per donar accessibilitat en entrades d'aquests recintes on hi ha uns graons que impedeix arribar a la zona de l'ascensor.

Les plataformes salvaescales es poden plegar de manera que ocupen poc espai quan no s'utilitzen. D'aquesta manera, l'escala queda lliure per altres persones. Per a utilitzar-la només s'ha de desplegar i pressionar els botons per indicar la direcció on es vol anar.

Estan equipades amb sistemes de seguretat que garanteixen un viatge segur. A més, tenen una sortida i arribada de tram progressiu així que no hi ha sots en el trajecte.

Elevadors de curt recorregut a Guipúscoa

Los elevadores verticales permiten a personas en silla de ruedas salvar desniveles de hasta 3 metros de altura. Además, facilitan la accesibilidad a toda la población en general ya que todas las personas lo pueden utilizar.

Són salvaescales amb un disseny bonic i molt integrable en el lloc. Això es deu als materials que formen l'estructura: alumini o cristall. A més, el terra de la plataforma pot personalitzar-se amb el mateix que el del seu voltant. Alguns models permeten fer un tancament perimetral i altres són totalment invisibles quan no s'utilitzen.

Aquests sistemes són fàcils d'utilitzar ja que són semblants a un ascensor. Prement un botó l'elevador es dirigeix cap a la direcció desitjada. Té un sistema de seguretat que garanteix que no hi hagi possibilitat que l'elevador baixi de cop.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu