sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Huelva

Gràcies al nostre gran equip al servei de les persones hem aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de molts llocs de la província de Huelva. Persones de municipis com Lepe, Almonte, Moguer o Aljaraque entre molts altres ara disposen de més llibertat de moviments. A VALIDA comptem amb una experiència de 20 anys en el sector del salvaescala. Disposem de molts tipus de salvaescales així que segur que tenim el millor per solucionar el problema d'accessibilitat del lloc. A més, som l'empresa n.1 en vendes de salvaescales a tota Espanya.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Huelva

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Huelva

Cadira salvaescales SOCIUS per a comunitat de veïns a Huelva

Cadires Pujaescales SOCIUS

Huelva

Cadira puja escales SOCIUS per exterior a Lepe

Cadires Pujaescales SOCIUS

Lepe, Huelva

Cadira salvaescales SOCIUS per a escales amb corba a Mazagón

Cadires Pujaescales SOCIUS

Mazagón, Huelva

Cadira salvaescales SOCIUS per a escales curva i estreta a Almonaster la Real

Cadires Pujaescales SOCIUS

Huelva

Serveis salvaescales

Salvaescales a Huelva

Per a aconseguir una instal·lació a mida, un Assessor Tècnic visitarà el lloc on s'ha d'instal·lar la cadira. D'aquesta manera, pot veure com és el tram d'escala que s'ha de salvar i les necessitats de la persona usuària. En aquest moment lliura un pressupost a mesura, gratuït i sense compromís.

Una vegada aprovat el pressupost, es realitza un plànol 3D del projecte mitjançant fotometries. Amb això es fa una instal·lació al mil·límetre que aprofita tot el tram de l'escala. Un tècnic instal·lador de salvaescales col·loca el nou de forma ràpida i neta. Això es deu al fet que no fa falta fer obres per col·locar una cadira o plataforma salvaescales.

Ens comprometem amb el client abans i després d'instal·lar el salvaescales, per la qual cosa tenim als nostres companys d'Assistència Tècnica que resoldran dubtes i problemes que puguin sortir.

Per garantir la seguretat i el bon funcionament de la instal·lació del salvaescales s'ha de realitzar un manteniment periòdic. Un tècnic salvaescales inspeccionarà la màquina perquè el seu funcionament sigui correcte i evitar possibles avaries que poden ser molt costoses.

Podem fer el manteniment de totes les màquines salvaescales encara que no les hàgim instal·lat nosaltres.

Si es detecta un funcionament estrany en el sistema salvaescala o algun soroll fora del comú s'ha d'avisar a un tècnic salvaescales perquè inspeccioni la màquina. Nosaltres enviem al servei tècnic al més aviat possible.

Podem reparar instal·lacions que no hàgim instal·lat nosaltres i ho fem amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Huelva

Delegación VALIDA en

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Huelva

Comptar amb un bon assessorament que tingui en compte les teves necessitats et garanteix obtenir la millor solució salvaescales a Huelva. A més, s'ha de valorar la capacitat de mobilitat de la persona i també el tipus d'escala on s'instal·la el nou salvaescales.

Cadires salvaescales a Huelva

La cadira salvaescala o la cadira elevadora permet que persones de la tercera edat amb problemes de mobilitat puguin tornarà a tenir llibertat de moviments i seguretat a casa  seva. Això es deu al fet que poden baixar i pujar escales sense que la persona faci cap esforç.

Les cadires poden plegar-se de manera que no ocupin espai quan no s'utilitzen. D'aquesta manera l'espai de l'escala queda lliure perquè altres persones puguin transitar per ella. Per utilitzar-les només s'ha d'asseure's a la cadira i pressionar el botó per indicar la direcció on es vol anar.

Existeixen diferents tipus de guia perquè no hi hagi problemes per instal·lar la cadira salvaescala en espais reduïts o en casos que hi hagi una porta que pot quedar inhabilitada.

Plataformes salvaescales a Huelva

Les plataformes salvaescales permeten que persones en cadira de rodes puguin desplaçar-se per trams d'escales rectes o corbes. Hi ha versió per a interior o per a la intempèrie. En cas que es vulgui utilitzar per a persones amb mobilitat reduïda que no utilitzin cadira de rodes es pot afegir un seient abatible.

Per accionar el moviment de la plataforma només s'ha de pressionar la botonera i indicar la direcció on es vol anar. A més, poden plegar-se perquè no ocupin espai quan no s'utilitzen. Per desplegar-se es realitza de manera automàtica per garantir l'autonomia de la persona usuària.

Les plataformes elevadores solen ser una solució ideal en una comunitat de veïns, restaurants o locals que tinguin un replà amb escales abans d'arribar a l'ascensor.

Elevadors de curt recorregut a Huelva

Totes les persones poden beneficiar-se dels elevadors de curt recorregut. Això es deu al fet que poden transportar a persones en cadira de rodes i sense ella facilitant el moviment i evitant que hagin de salvar per si soles desnivells de fins a 3 metres.

Els elevadors verticals tenen un disseny que els fa molt indicats en llocs on l'estètica del lloc és important. Hi ha alguns que tenen la capacitat de ser totalment invisibles quan no s'utilitzen. Molts d'ells poden personalitzar-se de manera que la plataforma sigui del mateix material que el sòl del seu voltant.

S'utilitzen igual que un ascensor, es pressiona la botonera del seu interior per indicar la direcció on anar. Disposen de tots els sistemes de seguretat per evitar caigudes o problemes durant el seu recorregut.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu