sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Jaén

Comptem amb 20 anys d'experiència que han fet possible convertir-nos en l'empresa n.1 en vendes a l'estat espanyol. Comptem amb molts tipus de salvaescales, així que podem trobar-ne un que pugui satisfer les teves necessitats. Hem aconseguit acabar amb les barreres arquitectòniques de molts municipis de la província de Jaén com Linares, Andújar, Úbeda o Martos entre molts altres. Persones amb discapacitat o problemes de mobilitat han aconseguit guanyar accessibilitat en llocs que abans era impossible poder transitar de manera segura.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Jaén

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Jaén

Cadira elevadora FIDUS a Cazorla, Jaén - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales FIDUS

Jaén

Instal·lació d'una cadira pujaescales SOCIUS amb seient STYLE a casa particular de Jaén

Cadires Pujaescales SOCIUS

Jaén

Muntatge de cadira elevadora a Jaén SOCIUS - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Jaén

Muntatge de cadira elevadora SOCIUS a Jaén - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Jaén

Serveis salvaescales

Salvaescales a Jaén

Amb l'ajuda d'un Assessor Tècnic aconseguiràs un pressupost totalment a mida, gratuït i sense compromís. Aquesta persona s'assegurarà de trobar la millor solució salvaescala que tingui en compte les necessitats de la persona i, també, el tram d'escales que s'ha de salvar. Hi ha molts tipus de salvaescales i és important que t'assessorin amb el millor.

Per aconseguir un salvaescala a mida, que tingui en compte tots els espais de l'escala i que aprofiti bé el fet es fa un plànol 3D de la instal·lació. D'aquesta manera s'aconsegueix que la instal·lació estigui feta al mil·límetre.

Un tècnic instal·lador de salvaescales col·locarà la nova màquina de manera ràpida i precisa. Les cadires salvaescales i les plataformes elevadores no necessiten obres per a col·locar-se. En canvi, els elevadors sí que necessiten un petit fossat, de pocs centímetres.

Un bon manteniment de la instal·lació del salvaescales permetrà garantir un bon funcionament i evitarà avaries molt cares en un futur. Els nostres tècnics salvaescales a la província de Jaén poden realitzar el manteniment de qualsevol màquina, encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres.

Si es detecta un funcionament estrany en el sistema salvaescala o algun soroll fora del normal s'ha d'avisar a un tècnic salvaescales perquè inspeccioni la màquina. Nosaltres enviem al servei tècnic al més aviat possible.

Podem reparar instal·lacions que no hàgim instal·lat nosaltres i ho podem fer amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Jaén

Delegación VALIDA en Jaén

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Jaén

Acabar amb el problema que suposen els graons, la inseguretat i la inaccessibilitat, és possible amb VALIDA. Amb una bona solució salvaescales, es pot tornar a tenir més independència i llibertat de moviments.

Cadires salvaescales a Jaén

Les cadires salalvaescales són sistemes que permeten a persones amb mobilitat reduïda baixar i pujar escales corbes o rectes. Es poden instal·lar a l'interior i a l'exterior. Són molt populars en una casa particular ja que ocupen poc espai.

Una cadira elevadora és còmoda i segura, a més, és molt fàcil d'utilitzar. La persona usuària només ha de desplegar la cadira, asseure's a ella i pressionar el botó de moviment que es troba en el reposabraços.

Les cadires disposen de moltes opcions perquè la guia no suposi un problema si hi ha poc espai o portes que poden quedar inutilitzades per culpa d'ella. Per tant, en funció del tipus d'escala, s'ha de trobar com adaptar-la.

Per a millorar la integració amb l'espai hi ha molts models que permeten triar la tapisseria i color de la guia.

Plataformes salvaescales Jaén

Les plataformes elevadores són salvaescales que poden salvar trams d'escala rectes o corbs. Poden transportar persones en cadira de rodes o amb dificultats de mobilitat. A més, es poden instal·lar a l'interior i a l'exterior.

Les plataformes salvaescales donen molt bona solució d'accessibilitat en una comunitat de propietaris, restaurants o locals on hi ha alguns esglaons que dificulten la mobilitat de les persones. Totes es pleguen perquè no ocupin espai i també hi ha l'opció, si hi ha espai, de fer un petit pàrquing per alliberar espai al pas de l'escala.

Per a utilitzar-les només s'han de desplegar, col·locar-se enmig de la plataforma i accionar el moviment mitjançant els botons. Totes les plataformes tenen un moviment magnètic que garanteix que el moviment sigui progressiu a la sortida i arribada de tram i, també, a les corbes.

Elevadors de curt recorregut a Jaén

Els elevadors de curt recorregut permeten a persones en cadira de rodes salvar desnivells de fins a 3 metres. També faciliten la mobilitat a totes les persones que puguin tenir dificultats a salvar un desnivell per portar un cotxet de nen petit, un carro de la compra o un altre objecte semblant.

Els elevadors verticals són ideals per garantir el mínim impacte visual a l'espai. Això és perquè tenen un disseny molt bonic, pensat per a encaixar en molts espais. Molts models permeten personalitzar el color de l'estructura i, també, es pot canviar el terra de la plataforma. Amb això s'aconsegueix que el terra de la plataforma sigui igual que el del seu voltant.

Hi ha elevadors pensats perquè siguin totalment invisibles quan no s'utilitzen.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu