sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a La Corunya

VALIDA és l'empresa n.1 en vendes a Espanya, hem realitzat instal·lacions salvaescales a la província de La Corunya i per tot el país. Les nostres solucions en cadires salvaescales, plataformes i elevadors de curt recorregut han trencat amb les barreres arquitectòniques de molts edificis. Gràcies als nostres 20 anys d'experiència hem aconseguit millorar la qualitat de vida de moltes persones, hem arribat a instal·lar salvaescales a la Corunya, Santiago de Compostel·la, Ferrol, Narón, Oleiros entre molts altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a La Corunya

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a La Corunya

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a La Corunya

Plataforma salvaescales per a cadira de rodes a Villaviciosa de Odón

DÉCOR

As Pontes de García Rodríguez, La Coruña

Cadira salvaecales SOCIUS per a escales amb corbes a Irixoa

Cadires Pujaescales SOCIUS

Irixoa, La Coruña

Plataforma salvaescales Spatium a Forxán, La Coruña

Plataformes Pujaescales SPATIUM

La Coruña

Cadira salvaescales SOCIUS per escales amb corbes a Oleiros

Cadires Pujaescales SOCIUS

Oleiros, La Coruña

Serveis salvaescales

Salvaescales a La Corunya

Els nostres assessors de La Corunya visiten el lloc i ofereixen un pressupost gratuït i a mida a les necessitats de la persona usuària i sense cap compromís. Comptem amb un equip d'especialistes tècnics que realitzen plànols i fotometries perquè les instal·lacions siguin molt precises.

Som l'empresa número 1 a Espanya en instal·lació de salvaescales. Tenim el departament d'assistència Tècnica amb un equip altament qualificat, que dona resposta a tots els dubtes i pot resoldre qualsevol problema. La nostra logística ens permet tenir una resposta immediata als nostres clients ja que disposem de models en estoc.

Els nostres tècnics especialitzats en la zona de La Corunya aconsellen una revisió constant del salvaescales, ja que pot influir en l'estalvi d'avaries produïdes per falta de cura de l'aparell. El manteniment és molt important per a la durabilitat del salvaescales.

Detectar a temps avaries allarga la vida útil de la màquina i li assegura estalviar-se diners, és important el manteniment del sistema salvaescales.

Un correcte manteniment és essencial per garantir el correcte funcionament de la cadira, plataforma o elevador salvaescales. A més, és important per garantir la màxima seguretat del sistema.

Podem realitzar el manteniment de totes les nostres màquines i també d'altres que no hem instal·lat nosaltres.

Si està buscant un servei de reparació de salvacesales a La Corunya nosaltres el podem ajudar. El nostre equip de tècnics és molt eficient a reparar avaries ràpidament. I no només reparem les nostres maquines, també podem reparar salvaescales de qualsevol altra marca i amb els recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a La Corunya

Delegación VALIDA en
981 45 70 80

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a La Corunya

Els nostres assessors de la província de La Corunya es desplacen al lloc on s'ha d'instal·lar una solució salvaescales per aconsellar amb la millor solució per a cada cas. Ells s'encarreguen de valorar quina classe d'escala cal salvar i, en funció d'això poden realitzar un pressupost a mida i totalment gratuït. Després, els nostres tècnics de la zona de La Corunya instal·len la cadira salvaescaleras, la plataforma o els elevadors de curt recorregut en la menor brevetat possible.

Treballem per a tenir el millor servei de salvaescales a La Corunya oferint assessorament, instal·lació, conservació i manteniment de plataformes, cadires i elevadors verticals.

T'expliquem quins tipus de salvaescales hi ha i quin tipus d'escala poden salvar:

Cadira salvaescales

Molt fàcils d'utilitzar i ideals per a cases particulars on hi ha un tram d'escales. Per a persones amb mobilitat reduïda o de la tercera edat que no utilitzin cadira de rodes. Són còmodes i molt segures. Els pot facilitar molt la vida tenir una cadira salvaescaleras poder accedir a totes les parts de la casa.

Hi ha una àmplia gamma de models de cadira elevadora així que trobar un que encaixi amb les característiques del lloc és possible. A més, moltes d'elles disposen d'una àmplia gamma de colors per poder triar el que més agrdi. Aquesta classe de puja escales permet pujar i baixar una escala recta o corba i en espiral. També es poden instal·lar a l'exterior.

Plataformes salvaescales

Per impossible que sembli, hi ha models que poden salvar trams amb corba o en espiral. Les plataformes elevadores poden pujar i baixar persones amb cadira de rodes o amb problemes de mobilitat. Per edificis històrics o amb una certa estètica hi ha màquines que poden personalitzar la plataforma perquè tingui el mateix material que el terra de l'edifici. Hi ha models de plataformes que s'integren molt bé amb el disseny de l'entorn.

Les plataformes salvaescales són solucions molt ben acollides per les comunitats de veïns, ja que són perfectes per salvar els típics graons que separen l'entrada de l'ascensor.

Elevadors de curt recorregut

En funció de la necessitat hi ha models per a la intempèrie. Els elevadors de curt recorregut poden salvar trams d'altura de fins a 3 metres. Alguns d'ells tenen la capacitat d'integrar-se a l'entorn de forma que queden gairebé invisibles, fins i tot poden instal·lar-se en zones transitables per vehicles.

A més de poder pujar persones amb cadira de roda, també funcionen com a transportadors de persones amb alguna mena de mobilitat o persones que portin un cotxet de bebè, una maleta, un carro de la compra. Solen ser escollits, especialment, per a llocs públics, comunitats de propietaris i locals comercials.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu