sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Osca

Hem trencat amb les barreres arquitectòniques de molts llocs, donant accessibilitat a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Tenim instal·lacions en tota la província d'Osca i hem ofert el nostre servei a poblacions com Montsó, Barbastre, Fraga o Jaca entre molts altres. Comptem amb 20 anys d'experiència que ens han permès convertir-nos en l'empresa n.1 en vendes en tot el territori espanyol. Tenim una gran varietat de productes salvaescales així que trobar el més ideal per a acabar amb els problemes d'accessibilitat és possible.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Osca

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Osca

Cadira puja escales UNIKA a escales corbes a Alcubierre

Cadires Pujaescales UNIKA

Alcubierre, Huesca

Instal·lació de CADIRA PUJAESCALES model SOCIUS instal·lada a Barbastro, Huesca

Cadires Pujaescales SOCIUS

Huesca

Muntatge de cadira pujaescales FIDUS a Torrente de Cinca, Huesca - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales FIDUS

Huesca

Cadira salvaescales Amicus a Ayerbe, Huesca

Cadires Pujaescales AMICUS

Huesca

Serveis salvaescales

Salvaescales a Osca

Instal·lació de salvaescales a Huesca

Per aconseguir la millor instal·lació de salvaescales es té en compte quines necessitats de mobilitat té la persona i també el tipus d'escala que s'ha de salvar. Hi ha molts tipus de salvaescales, per aquesta raó un Assessor Tècnic t'aconsella amb la millor solució per a tu.

Una vegada triat es realitzen fotometries del forat de l'escala que serviran per crear un plànol 3D del projecte. Per tant, la instal·lació estarà feta al mil·límetre i totalment a mida a l'espai.

Finalment, un tècnic salvaescales realitzarà la instal·lació de la guia i la màquina de manera ràpida i precisa. Això es deu al fet que ni les cadires elevadores o les plataformes salvaescales requereixen d'obres per poder instal·lar-se.

Per resoldre dubtes i preguntes, el Servei d'Assistència Tècnica es troba disponible per atendre-les. El nostre compromís és sempre amb el client.

Per garantir un bon funcionament de la instal·lació salvaescala, un tècnic puja escales ha de fer una revisió. Amb un bon manteniment s'assegura que la instal·lació està en bon estat i continua sent segura.

Podem realitzar el manteniment de tota mena de puja escales, incloent d'altres marques.

És important avisar a un tècnic salvaescales quan la màquina faci sorolls estranys o tingui un comportament fora del normal. Ens desplacem en la major brevetat possible per poder solucionar l'avaria.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Osca

Delegación VALIDA en
974 43 01 26

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Osca

Un bon assessorament de salvaescales a Osca ha de tenir en compte les necessitats de la persona i les característiques de l'escala.

Cadires salvaescales a Osca

Aquests sistemes de salvaescales són molt populars en cases particulars. Això es deu al fet que permeten a persones amb problemes de mobilitat desplaçar-se per un tram d'escales corbes o rectes sense esforç i amb seguretat. Poden instal·lar-se a l'interior com a l'exterior.

Les cadires salvaescaleras no ocupen espai ja que es poden plegar i d'aquesta manera el pas per l'escala queda lliure per a altres persones.

Són molt fàcils d'utilitzar ja que pitjant un botó la cadira es desplaça cap a la direcció desitjada. Hi ha molts models així que trobar un que s'adapti a les característiques de l'escala i a l'espai és possible.

Per a aconseguir que la cadira encaixi al lloc, molts models permeten la personalització de la tapisseria i també triar el color de la guia.

Plataformes salvaescales a Osca

Perfectes perquè persones en cadira de rodes puguin desplaçar-se per trams d'escala rectes o corbes. Les plataformes elevadores poden instal·lar-se a l'interior i a la intempèrie.

Aquests sistemes de plataformes salvaescales estan pensats perquè es puguin plegar i ocupin  poc espai a l'escala. Amb això s'aconsegueix que l'escala quedi lliure perquè puguin passar altres persones.

Per a garantir un viatge estable, a les sortides i arribades de tram la màquina, regula la velocitat. També ho fa en les corbes, reduint la velocitat perquè no es perdi l'estabilitat.

Per a utilitzar-les només s'ha de prémer un botó perquè aquesta es desplegui. La persona s'ha de col·locar al centre de la plataforma i, en cas de no utilitzar cadira de rodes, ha d'asseure's en el seient abatible. Una vegada allà, s'ha de prémer el botó per indicar en quina direcció es vol anar.

Elevadors de curt recorregut a Osca

Els elevadors de curt recorregut són molt populars en tota mena d'espais on es vol preservar l'estètica del lloc, per exemple: una comunitat de veïns, un museu, restaurant…. Permeten salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura i es poden instal·lar a l'interior i a l'exterior.

Tant persones en cadira de rodes com persones que vulguin evitar el desnivell poden utilitzar l'elevador. Només s'ha de prémer els botons del seu interior per  indicar cap a quina direcció es vol anar. Tots ells disposen dels mecanismes de seguretat necessaris per garantir un viatge sense problemes.

Els elevadors verticals són els sistemes salvaescales a Osca que més s'adapten amb l'entorn. Això es deu al fet que tenen moltes opcions de personalització: es pot canviar el color de l'estructura i també el material del terra de la plataforma perquè sigui igual que el seu voltant.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu