sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Pontevedra

Si necessites un salvaescala a VALIDA podem ajudar-te. Comptem amb el millor equip de professionals de la província de Pontevedra. A més, tenim més de 20 anys d'experiència en el sector dels puja escales i som l'empresa n.1 en vendes en tot el territori espanyol. Gràcies al nostre equip, hem aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de moltes cases particulars, comunitat de veïns i locals. Hem ajudat a salvar escales en diferents localitats, per exemple: Vigo, Pontevedra, *illagarcía de Arosa, Redondela entre molts altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Pontevedra

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Pontevedra

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Pontevedra

Cadira salvaescales a l'exterior a un edifici a Cangas

Cadires Pujaescales AMICUS

Cangas, Pontevedra

▷ Cadires Salvaescales Socius El Grove

Cadires Pujaescales SOCIUS

Pontevedra

▷ Cadira salvaescales Socius a El Grove

Cadires Pujaescales SOCIUS

Pontevedra

Elevador de curt recorregut NEXUM a una finca de Pontevedra

Cadires Pujaescales

Pontevedra

Serveis salvaescales

Salvaescales a Pontevedra

Els nostres assessors tècnics aconsellen amb els millors tipus de salvaescales, ja sigui cadira salvaescales, plataforma pujaescales o elevador vertical. Per a triar la millor opció es tenen en compte el tipus d'escala i també la mobilitat de la persona usuària. Gràcies a un sistema de fotometries es fa un plànol 3D de la instal·lació permetent als tècnics poder aprofitar al màxim l'escala. A més, les cadires i les plataformes salvaescales s'instal·len sense fer obres així que la seva col·locació és ràpida i neta.

La instal·lació dels salvaescales es pot fer de forma molt ràpida. A més, les cadires i les plataformes no necessiten obres per instal·lar-se. Mitjançant els nostres plànols 3D fem instal·lacions molt precises aprofitant tot l'espai de l'escala.

El Servei d'Assistència Tècnica està sempre disponible per resoldre dubtes i problemes que puguin sorgir una vegada instal·lada el mecanisme. A més, també oferim servei de manteniment, molt recomanable per allargar la vida útil del salvaescala. En cas d'avaria, els nostres tècnics es desplacen amb la menor brevetat possible.

Els nostres tècnics de salvaescales a Pontevedra recomanen un manteniment periòdic dels sistemes puja escales per a garantir allargar la vida útil del mecanisme. A més, una revisió permet estalviar molts diners al propietari ja que es poden prevenir possibles avaries que, sense haver-lo detectat abans podrien haver estat molt costoses.

També podem realitzar el manteniment de qualsevol màquina salvaescales, encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres.

Ens desplacem amb la menor brevetat possible per a resoldre la incidència tècnica. A més, els nostres tècnics en salvaescala poden reparar qualsevol marca, també les que no hàgim instal·lat nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Pontevedra

Delegación VALIDA en Pontevedra
981 45 70 80

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Pontevedra

Per a trobar el millor salvaescala s'ha de tenir en compte el tipus d'escala i també les necessitats de mobilitat de les persones:

Cadires salvaescales a Pontevedra

Una cadira elevadora pot ser una solució molt pràctica per a persones grans o persones amb mobilitat reduïda. Això es deu al fet que són molt còmodes i fàcils d'utilitzar. A més, ocupen poc espai ja que totes elles es poden plegar per no suposar una nosa quan no s'utilitza. 

Aquests tipus de cadira salvaescales poden pujar i baixar trams d'escales corbes i rectes. A més, hi ha versions per a instal·lar a la intempèrie. Algunes d'elles estan preparades per a salvar trams molt llargs d'escala i multiplanta. 

Molts models permeten triar l'entapissat de la cadira i també el color de la guia. Amb això s'aconsegueix que aquesta quedi totalment integrada al lloc i sigui del gust de les persones usuàries. Per accionar la cadira només s'ha d'accionar els botons integrats en el reposabraços i aquesta comença a moure's per la guia.

Plataformes salvaescaleras a Pontevedra

Són ideals per transportar persones en cadira de rodes. Les plataformes elevadores són molt pràctiques per poder baixar i pujar trams d'escala rectes o corbes. A més, aquesta classe de salvaescaleras es poden instal·lar tant a l'interior com a la intempèrie. 

Les plataformes salvaescales es poden plegar completament evitant ocupar espai quan no s'utilitzen. A més, tenen la funció de desplegament automatitzada, d'aquesta manera la persona usuària pot ser totalment autònoma. 

Porten tots els mecanismes de seguretat per garantir un viatge segur i estable. Estan programades per tenir una sortida i arribada de tram progressives per mantenir l'estabilitat i, en les corbes, la velocitat disminueix. Algunes d'elles es poden personalitzar de manera que el color combini amb el lloc on s'instal·la. No fa falta obres per col·locar-les.

Elevadors de curt recorregut a Pontevedra

Aquesta classe de salvaescales permeten salvar trams d'altura de fins a 3 metres. Els elevadors verticals són semblants a un ascensor, però amb menys manteniment. A més, no fa falta un fossat molt profund per poder instal·lar-se. El pot utilitzar tothom amb i sense problemes de mobilitat.

Aquests elevadors de curt recorregut tenen una gran capacitat d'adaptació amb l'entorn. Tenen un disseny bonic i, molts d'ells es poden personalitzar de tal forma que queden totalment integrats amb el lloc. Això es deu al fet que es pot personalitzar el color de l'estructura i també el material de la plataforma perquè sigui igual que el terra que l'envolta.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu