sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Santa Cruz de Tenerife

Persones amb problemes de mobilitat o persones amb discapacitat han vist com hem aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de cases, restaurants, locals de municipis com a Santa creu de Tenerife, San Cristóbal de La Laguna, Arona, Granadilla de Abona. Comptem amb 20 anys d'experiència en el sector del salvaescales i som l'empresa nº1 en ventes al territori espanyol. El nostre èxit es basa a centrar-nos en les necessitats de les persones i aconseguir trobar una solució puja escales adequada a elles i que compleix amb els requisits d'espai del lloc.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Santa Cruz de Tenerife

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Santa Cruz de Tenerife

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Santa Cruz de Tenerife

Serveis salvaescales

Salvaescales a Santa Cruz de Tenerife

Aconseguim triar la millor instal·lació tenint en compte a la persona i també l'espai on s'ha d'instal·lar el salvaescales. Un assessor Tècnic ofereix un pressupost gratuït, a mesura i sense compromís en el moment de realitzar la visita.

Una vegada s'hagi triat la millor solució entre els diferents tipus de salvaescales, es fa un plànol 3D de la instal·lació mitjançant fotometries de l'escala. Amb això aconseguim una instal·lació feta al mil·límetre i exacta al tram d'escala. Un tècnic salvaescales instal·larà la nova màquina de manera ràpida i neta. Això és així perquè les cadires salvaescaleras i les plataformes elevadores no necessiten obres. En contra, els elevadors requereixen un petit fossat, de pocs centímetres. Per a ser instal·lats.

Ens comprometem amb el client abans i després d'instal·lar el salvaescales, per la qual cosa tenim els companys d'Assistència Tècnica que resoldran dubtes i problemes que puguin sortir.

Per a garantir la seguretat de la instal·lació salvaescales, és recomanable fer revisions periòdiques. Un tècnic especialista en salvaescales comprova el bon funcionament de la màquina i evita futures avaries que poden arribar a ser molt costoses.

Podem realitzar el manteniment de les solucions salvaescales encara que no les hàgim instal·lat nosaltres.

Si es constata un funcionament que no sigui normal en la instal·lació, s'ha d'enviar un tècnic salvaescaleras perquè comprovi l'estat de la màquina. Si fa sorolls estranys, és molt recomanable no utilitzar el salvaescaleras i avisar al servei tècnic.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Santa Cruz de Tenerife

Delegación VALIDA en Santa Cruz de Tenerife
928 07 70 47

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Santa Cruz de Tenerife

Gràcies al nostre equip de professionals al servei de les persones hem aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de molts llocs de la província de Santa Cruz de Tenerife.

Cadires salvaescales

Les cadires salvaescales són molt populars en cases de particulars on viu persona amb problemes de mobilitat. Permeten baixar i pujar escales corbes o rectes i alguns models també poden salvar trams d'escala en espiral. Poden instal·lar-se en interiors o a l'exterior. Segons el tipus d'escala es triarà el model més adequat.

Una cadira elevadora és còmoda i segura, a més és molt senzilla d'utilitzar perquè amb solo pitjar un botó aquesta es desplaça cap a la direcció que es vulgui. Perquè no ocupin espai quan ningú fa ús d'elles es pleguen de forma molt compacta. D'aquesta manera les persones poden utilitzar el tram d'escales.

Perquè s'integrin millor en el lloc, es pot triar la tapisseria i el color de la guia. D'aquesta manera s'aconsegueix que conjunyeixin amb l'espai i siguin al gust de les persones usuàries.

Plataformes salvaescales

Les plataformes salvaescales són ideals per a una comunitat de veïns, restaurants o locals comercials. Això es deu al fet que permeten a persones en cadira de rodes poder salvar trams d'escala rectes o corbes. S'instal·len tant en interior com en l'exterior.

Per a utilitzar la plataforma elevadora només s'ha de desplegar (mitjançant un botó) i, una vegada la persona se situa en el centre, prémer els botons de direcció. Si és una persona sense cadira de rodes que vol utilitzar la plataforma, llavors, es pot instal·lar un seient abatible.

Són molt segures perquè tenen tots els sistemes de seguretat necessaris per a moure's sense problemes. A més, tenen moviments progressius en la sortida i arribada de tram perquè no hi hagi sots.

Elevadors de curt recorregut

Els elevadors de curt recorregut permeten salvar desnivells de fins a 3 metres a persones en cadira de rodes o persones amb mobilitat reduïda. A més, els poden utilitzar totes les persones per a facilitar el recorregut i millorar la qualitat de vida.

Els elevadors verticals són solucions que, a més de ser molt pràctiques, són les que millor s'integren en l'espai. Això es deu al fet que tenen moltes opcions de personalització, ja sigui canviant el color de l'estructura o bé el material de la plataforma perquè sigui igual que el sòl que l'envolta.

Són fàcils d'utilitzar perquè amb un sol botó es desplaça cap a la direcció desitjada. Disposen de sistemes de seguretat que garanteixen un funcionament segur i sense problemes.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu