sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Segovia

Hem aconseguit acabar amb barreres arquitectòniques que impedien l'accessibilitat de les persones en moltes llars, restaurants, locals i espai públic de tota la província de Segòvia. Hem arribat a molts municipis com Cuéllar, El Espinar, Palazuelos de Eresma o Real Sitio de Sant Ildefons entre molts altres. VALIDA compta amb més de 20 anys d'experiència, la qual cosa ha permès convertir-nos en l'empresa salvaescales nº1 en vendes en el territori espanyol. Acabar amb els problemes d'accessibilitat de les persones és una prioritat per a nosaltres així que comptem amb una gran varietat de tipus de salvaescales per a aconseguir-ho.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Segovia

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Segovia

Cadira pujaescales SOCIUS a El Espinar, Segòvia - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Segovia

Plataforma salvaescales instal·lada a comunitat de veïns a SEGOVIA

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Segovia

Plataforma elevadora amb recorregut multiplanta

Plataformes Pujaescales DÉCOR

Segovia

▷ Cadira salvaescales Socius a El Espinar

Cadires Pujaescales SOCIUS

Segovia

Serveis salvaescales

Salvaescales a Segovia

Per a instal·lar un puja escala, abans s'ha d'estudiar les necessitats de la persona usuària i, també les especificacions del lloc. Per aquesta raó, comptes amb l'ajuda d'un Assessor Tècnic que t'assessora amb la millor solució salvaescales. És important tenir en compte el tipus d'escala ja que, en funció d'això, pot ser que s'hagi d'adaptar la instal·lació.

Una vegada s'hagi triat la millor solució salvaescales i la persona usuària ha rebut un pressupost gratuït, a mesura i sense compromís es fa un pla 3D del projecte. Per a fer-los utilitzem fotometries i el resultat és una instal·lació totalment a mida i feta al mil·límetre.

Un tècnic salvaescales realitzarà la instal·lació de manera ràpida i molt neta. Això es deu al fet que no fa falta realitzar obres per a instal·lar una cadira elevadora o una plataforma salvaescales. Els elevadors de curt recorregut també són senzills d'instal·lar, encara que requereixen més temps.

Per a garantir un funcionament adequat de la instal·lació salvaescales, és important que un tècnic puja escala la revisi de manera periòdica. Un manteniment regular és sinònim d'un sistema salvaescaleras segur. A més, també influeix a allargar la vida útil de la màquina.

Realitzem manteniments a tota mena de salvaescales encara que no ho hàgim instal·lat nosaltres.

Desplacem un tècnic salvaescales en la mejor brevetat possible per a atendre incidències i problemes. És molt recomanable cridar al servei tècnic si la instal·lació salvaescales no funciona correctament o fa sorolls fora del normal.

Podem reparar tot tipus de salvaescales, inclòs els que no hem instal·lat nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Segovia

Delegación VALIDA en Segovia

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Segovia

És possible trobar el salvaescales més indicat per a tu si comptes amb l'ajuda de VALIDA. El nostre equip humà se centra en les necessitats de les persones per a aconseguir la millor solució salvaescales.

Cadires salvaescales

Les cadires elevadores permeten baixar i pujar escales a persones amb mobilitat reduïda. Són molt pràctiques, especialment en llars perquè ocupen poc espai i són còmodes i segures.

Poden salvar trams d'escales corbes i rectes, tant en interior com en l'exterior. Per a utilitzar-les només s'ha de desplegar el seient, reposabraços i reposapeus i prémer el botó per a indicar la direcció on es vol anar.

Les cadires salvaescales són molt segures, tenen tots els sistemes necessaris perquè el trajecte sigui estable i sense problemes. A més, tenen un sensor sensible al tacte que per al moviment si hi ha un objecto al mig.

Plataformes salvaescales

Les plataformes salvaescales pugen i baixen un tram d'escala rectes o corbes amb facilitat. Estan pensades perquè persones en cadira de rodes puguin salvar aquests trams en els edificis sense inconvenients. Solen ser instal·lades en una comunitat de veïns, restaurants o locals.

Es pleguen perquè ocupin el mínim espai quan no s'usen, d'aquesta manera, altres persones poden circular per les escales. Per a garantir l'autonomia de la persona usuària, les plataformes es poden desplegar de manera automàtica, i, una vegada la persona està ben instal·lada en el seu centre, només ha de prémer el botó per a indicar la direcció on anar.

Les plataformes elevadores poden realitzar trajectes multiplanta parant on es vulgui. A més, disposen de sistemes de seguretat i un sensor tàctil que per a la màquina si percep un objecte en el seu camí.

Elevador de curt recorregut

Els elevadors verticals poden salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Estan pensats per a transportar persones amb problemes de mobilitat, persones en cadira de rodes, o persones que simplement volen facilitar el seu pas per aquest desnivell.

Són sistemes que es poden integrar al 100% en l'entorn. Això es deu que alguns models són gairebé invisibles i redueixen considerablement el soroll visual en espais on és important mantenir l'estil arquitectònic.

Són fàcils d'utilitzar ja que, com un ascensor, disposen d'uns botons per a indicar la direcció cap a on es vol anar. Tenen tots els sistemes de seguretat per a assegurar un trajecte estable i sense cap problema.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu