sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales en Palència

Trobar un sistema salvaescales que aconsegueixi convertir un edifici en accessible és possible. Amb VALIDA comptes amb els millors professionals del sector del salvaescales que t'aconsellen amb la millor solució per tu. Amb més de 20 anys d'experiència i sent l'empresa n.1 en ventes en tot territori espanyol, hem aconseguit ajudar a moltes persones de la província de Palència. Hem aconseguit que espais de poblacions com a Venda de Baños, Villamuriel de Cerrato, Guardo o Agilar de Campo entre altres hagin trencat amb les barreres arquitectòniques.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales en Palència

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales en Palència

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales en Palència

PALENCIA, Dueñas: instal·lació cadira salvaescales accessibilitat interior casa particular

Cadires Pujaescales SOCIUS

Palencia

Salvaescales a Palencia - Dueñas model SOCIUS Smart

Cadires Pujaescales SOCIUS

Palencia

Cadira puja escales SOCIUS a un bloc de pisos a Guardo

Cadires Pujaescales SOCIUS

Guardo, Palencia

Elevador de curt recorregut NEXUM a Barrios de la Vega, Palència

Elevadors curt recorregut

Palencia

Serveis salvaescales

Salvaescales en Palència

Per triar un salvaescala es requereix que la persona sàpiga quines necessitats té l'usuari i també quin tipus d'escala s'ha de salvar. Un Assessor Tècnic es fixa en això per poder aconsellar la millor solució entre els diferents tipus de salvaescales que hi hagi. Una vegada decidit, ofereix un pressupost a mida i gratuït que no té compromís.

Quan s'hagi decidit el tipus de salvaescales es realitza unes fotometries del lloc que permeten crear un plànol 3D del projecte. Això ens permet realitzar instal·lacions totalment a mida i molt precises. També podem aprofitar al màxim l'espai de l'escala perquè la guia estigui totalment integrada.

Un tècnic salvaescales podrà instal·lar la nova solució amb rapidesa i de manera neta perquè no fa falta realitzar obres per fer-ho. Solament els elevadors requereixen d'un petit fossat per instal·lar-se.

És molt recomanable realitzar inspeccions periòdiques al salvaescales. Amb això es garanteix la seguretat de la instal·lació i que aquest funcioni correctament. A més, el manteniment permet allargar la vida útil de la màquina.

Els tècnics de manteniment de salvaescales de VALIDA poden fer la revisió de qualsevol màquina, encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres.

Enviem un tècnic de salvaescala amb la menor brevetat possible per resoldre incidències a les instal·lacions. A més, és molt recomanable contactar amb el servei d'assistència si es detecta un funcionament estrany de la instal·lació o si fa sorolls fora de lo normal.

Podem reparar qualsevol màquina, encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales en Palència

Delegación VALIDA en Palencia
900 414 000
Palencia, España

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales en Palència

Gràcies a la nostra àmplia gamma de productes i un servei centrat a les necessitats de les persones, aconseguim assessorar amb la millor solució salvaescales per cada ocasió. 

Cadira salvaescales a Palència

Les cadires salvaescales són les solucions més demanades en cases particulars on hi ha persones amb mobilitat reduïda. Això es deu al fet que permeten baixar i pujar escales corbes o rectes a persones amb problemes de mobilitat. Es poden instal·lar en espais d'interior o a l'exterior.

Les persones que vulguin utilitzar la cadira només han de desplegar-la, asseure's en ella i pressionar el botó per indicar la direcció on es vol anar. Totes les cadires es pleguen perquè puguin deixar espai a l'escala.

La cadira elevadora és molt segura i té un sensor sensible al tacte que impedeix que la cadira xoqui amb un objecte que estigui enmig de l'escala. Funcionen mitjançant bateries així que si hi ha un tall elèctric la cadira pot acabar el recorregut.

Plataformes salvaescales en Palència

Les plataformes salvaescales són sistemes que permeten desplaçar a persones en cadira de rodes per trams d'escala rectes o corbes. Són solucions puja escales que donen molt bona solució en llocs com ara una comunitat de veïns, restaurants o locals comercials. 

Les plataformes elevadores es pleguen perquè no ocupin espai quan no s'utilitzen. Per garantir l'autonomia de la persona usuària, es despleguen amb un botó de manera automàtica. Per utilitzar-les, la persona ha de col·locar-se en el centre de la plataforma i pressionar el botó per indicar la direcció.

Són molt segures ja que disposen de sistemes per garantir un viatge sense sots i totalment estables. Regulen la velocitat a la sortida i arribada de tram i, també en les corbes. Disposen d'un sensor que impedeix que xoqui amb objectes que hi hagi enmig del camí.

Elevadors de curt recorregut a Palència

Els elevadors verticals garanteixen a una persona en cadira de rodes poder salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. A més, milloren la qualitat de vida de totes les persones ja que faciliten desplaçar-se. 

Els elevadors de curt recorregut han estat dissenyats per garantir l'accessibilitat sense que hi hagi soroll visual a causa de la seva instal·lació. Ho aconsegueixen per tenir un disseny bonic i integrador amb l'entorn. Molts d'ells es poden personalitzar triant el color de l'estructura o també el material de la plataforma.

Són molt senzills d'utilitzar ja que només pitjant un botó aquests es desplacen cap a la direcció desitjada. Tenen tots els sistemes de seguretat necessaris perquè funcionin correctament i sense perill.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu