sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Álava

Gràcies a les nostres solucions salvaescales, VALIDA ha trencat amb les barreres arquitectòniques que impedien l'accessibilitat de moltes persones. Amb més de 20 anys d'experiència i sent l'empresa n.1 en vendes en tot l'estat espanyol, VALIDA ofereix una àmplia gamma de productes per a persones amb problemes de mobilitat.

Els nostres assessors tècnics en salvaescales a la província d'Àlaba, han aconsellat a molts usuaris amb la millor solució salvaescales per a les seves necessitats. Localitats com Àlaba, Vitòria, Llodio o Amurrio entre molts altres més.

salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Álava

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Álava

Instal·lació d'una cadira salvaescales SOCIUS a casa particular d'Amurrio, Àlaba

Cadires Pujaescales SOCIUS

Álava

Instal·lació de cadira elevadora FIDUS a Vitoria, Àlava - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales FIDUS

Álava

Cadira salvaescales ALIUM per a casa particlar a Labastida

Cadires Pujaescales ALIUM

Labastida, Álava

Elevador de curt recorregut a casa particular d'Almurrio

Elevadors curt recorregut SUBEO

Almurrio, Álava

Serveis salvaescales

Salvaescales a Álava

Abans d'una instal·lació, un Assessor Tècnic, aconsellarà amb la millor solució salvaescales per a cada cas. Aquesta persona es fixarà en les necessitats de la persona usuària i també de les característiques del lloc.

Aconsellem amb els millors tipus de salvaescales en funció de les necessitats de les persones i en funció del tipus d'escala. Un assessor farà un pressupost totalment gratuït i a mida de la instal·lació. Una vegada s'aprovi, es realitzarà un plànol 3D del projecte que permetrà ajustar al màxim la guia i aprofitar l'espai de l'escala.

Els nostres tècnics salvaescales de la província d'Àlaba instal·laran la solució salvaescales de forma molt ràpida ja que, ni les cadires ni les plataformes requereixen d'obres per a col·locar-se.

És molt recomanable realitzar inspeccions periòdiques a les instal·lacions de salvaescales. Amb això, la persona propietària podrà estalviar molts diners en reparacions d'avaries que es podrien haver evitat amb una revisió. Amb la inspecció realitzada per un tècnic es garantirà el bon funcionament de la instal·lació i també es garantirà la seva seguretat.

Els nostres tècnics de salvaescales poden fer el manteniment de les nostres instal·lacions i, també, de les que no hàgim fet nosaltres.

Els nostres tècnics de salvaescales es desplacen amb la menor brevetat possible per reparar les incidències que hi pugui haver. També, podem reparar màquines que no hàgim instal·lat nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Álava

Delegación VALIDA en Àlaba

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Álava

Proporcionem un servei d'instal·lació de salvaescales a Àlaba i manteniment que garantirà allargar la vida útil de la màquina. A més, una revisió periòdica li evitarà avaries que es poden evitar amb un manteniment.

Trobarem la millor solució salvaescales en funció de la mena d'escala que hi hagi en el lloc i de les necessitats de les persones.

Cadires salvaescales a Àlaba

Una cadira elevadora permetrà a persones amb mobilitat reduïda o de la tercera edat moure's per tota la casa amb seguretat. Aquests tipus de cadires salvaescales permeten a una persona baixar i pujar escales corbes i rectes. A més, hi ha models tant per a l'interior com per a la intempèrie. 

Aquests puja escales són molt fàcils d'utilitzar ja que amb només premen un botó del reposapeus la cadira comença a moure's cap a la direcció desitjada. Totes elles es pleguen de manera que no ocupen espai quan no s'utilitzen.

Hi ha moltes varietats de cadires i possibilitats perquè puguin instal·lar-se en espai reduïts. També hi ha moltes opcions perquè la guia no suposi un problema quan hi ha una porta a prop.

També hi ha l'opció de triar el color de la tapisseria i de la guia. D'aquesta manera, s'aconsegueix que la cadira estigui totalment integrada amb l'entorn.

Plataformes salvaescales a Àlaba

Les plataformes elevadores estan pensades per a persones en cadira de rodes. Estan molt recomanades per a una comunitat de veïns ja que donen accessibilitat a persones amb mobilitat reduïda que no necessiten l'ajuda d'una cadira de rodes. En aquests caos, la plataforma salvaescales pot tenir un seient abatible perquè la persona es desplaci amb comoditat i seguretat. Poden pujar trams d'escala rectes o corbes. 

Són fàcils de col·locar ja que no fa falta fer obres per instal·lar-les. Per utilitzar-la les persones usuàries només han de pressionar el botó per indicar cap a quina direcció volen anar. Totes les plataformes es pleguen per no ocupar espai i deixar lliure el pas de l'escala.

Elevadors de curt recorregut a Àlaba

Els elevadors verticals són molt indicats per a una comunitat de propietaris, restaurants, o locals comercials. Això es deu perquè donen accessibilitat a persones en cadira de rodes o sense ella. 

Tenen un disseny molt bonic i integrador que els fa ideals pera espais on l'interiorisme és important. Permeten personalitzar els colors i materials de manera que s'integren al 100% al lloc.

Són molt fàcils d'utilitzar ja només s'ha de prémer un botó per accionar el moviment. Vénen amb panys elèctrics que impedeixen obrir la porta si la plataforma no es troba en el lloc indicat. A més, tenen un sensor que para la màquina en cas que detecti algun objecte a sota.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu