sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Alacant

Amb més de 20 anys d'experiència VALIDA és l'empresa n.1 en vendes de salvaescales a Espanya. Treballem per tenir el millor servei de salvaescales a Alacant oferint un servei d'assessorament, instal·lació, conservació i manteniment de plataformes, cadires i elevadors verticals. Gràcies al nostre equip a Alacant, hem ajudat a millorar la nostra qualitat de vida de les persones de les localitats d'Elx, Torrevieja, Orihuela, Benidorm Alcoy i moltes més.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Alacant

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Alacant

Elevador SUBEO per apartament a la Platja a San Juan, Alicante

Elevadors curt recorregut, Elevadors curt recorregut SUBEO

Alicante, Alicante

Cadira salvaescales per a millorar l'accessibilitat de la llar a Torrevella, a Alacant

Cadires Pujaescales UNUM

Alicante

La cadira salvaescaleras SOCIUS ajuda a les persones majors a pujar escales a la seva casa, Alicante

Cadires Pujaescales SOCIUS

Alicante

Cadira salvaescales SOCIUS en Santa Pola

Cadires Pujaescales SOCIUS

Alicante

Serveis salvaescales

Salvaescales a Alacant

Quin tipus de salvaescales és l'adequat per a tu? T'aconsellarem tenint en compte els tipus de salvaescales i característiques en funció del tipus d'escala. Els nostres assessors d'Alacant visiten el lloc i ofereixen un pressupost gratuït i a mida a les necessitats de la persona usuària i sense cap compromís.

A més, comptem amb un equip d'especialistes tècnics que realitzen plànols 3D i fotometries perquè les instal·lacions siguin molt precises. Aquest permet que els tècnics de salvaescales pugui realitzar una instal·lació ràpida.

La nostra logística ens permet tenir una resposta immediata als nostres clients ja que disposem de models de salvaescales a Alacant en estoc. A més, tenim el departament d'Assistència Tècnica amb un equip altament qualificat, que dóna resposta a tots els dubtes i pot resoldre qualsevol problema.

El manteniment és molt important per a la durabilitat del salvaescales. A més, és important per garantir la màxima seguretat del sistema.

Els nostres tècnics especialitzats en la zona d'Alacant aconsellen una revisió constant del salvaescales, ja que pot influir a l'estalvi d'avaries produïdes per falta de cura de l'aparell. El correcte manteniment és essencial per a garantir el correcte funcionament de la cadira, plataforma o elevador salvaescales.

Podem realitzar el manteniment de totes les nostres màquines i també d'unes altres que no hàgim instal·lat nosaltres. Per tant, si està buscant un servei de manteniment de salvaescales a Alacant nosaltres el podem ajudar.

Detectar a temps avaries allarga la vida útil de la màquina i li assegura estalviar-se diners, és important el manteniment del sistema salvaescales.

El nostre equip de tècnics de salvaescales a Alacant és molt eficient a reparar avaries ràpidament. I no sols reparem nostres maquines, també podem reparar salvaescales de qualsevol altra marca i amb els recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Alacant

Delegación VALIDA en Alacant
965 38 86 11

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Alacant

Tenim un gran equip humà que està al servei dels nostres usuaris per solucionar dubtes o preguntes i ajudar a trobar la millor solució salvaescales.

No importa on s'ha d'instal·lar el salvaescales, en un habitatge particular, comunitat de veïns, restaurant, hotel, local o edifici públic. Tenim les millors solucions en salvaescales d'Alacant per a oferir el màxim confort i seguretat a persones de la tercera edat, amb mobilitat reduïda o discapacitat. 

Cadires salvaescales a Alacant

Les cadires salvaescales són còmodes i molt segures. Molt fàcils d'utilitzar i ideals per a cases particulars on hi ha un tram d'escales. Per a persones de la tercera edat o amb problemes de mobilitat, però que no utilitzin cadira de rodes. Els pot facilitar molt la vida tenir una cadira elevadora per poder accedir a totes les parts de la casa. 

Aquesta classe de puja escales permet pujar i baixar escales rectes o corbes i en espiral. També es poden instal·lar a l'exterior. Hi ha una àmplia gamma de models així que trobar un que encaixi amb les característiques del lloc és possible. A més, moltes d'elles disposen d'una àmplia gamma de colors per poder triar el que encaixi millor amb el lloc.

Plataformes salvaescales a Alacant

Les plataformes elevadores poden pujar i baixar persones amb cadira de rodes o mobilitat reduïdes. Per impossible que sembli, també hi ha models que poden salvar escales corbes o en espiral. Les plataformes salvaescales són solucions molt ben acollides per comunitats de veïns, ja que són perfectes per salvar els típics graons d'un rebedor que separen l'entrada de l'ascensor. 

Hi ha models de plataformes que s'integren molt bé amb el disseny de l'entorn. Per a edificis històrics o amb una certa estètica hi ha màquines que poden personalitzar la plataforma perquè tingui el mateix material que el terra de l'edifici.

Elevadors de curt recorregut a Alacant

Els elevadors de curt recorregut poden salvar trams d'altura de fins a 3 metres. En funció de la necessitat hi ha models per a la intempèrie. Alguns d'ells tenen la capacitat d'integrar-se a l'entorn de forma que queden gairebé invisibles, fins poden instal·lar-se en zones transitables per vehicles. Com pots veure, la seva adaptació és sorprenent. 

Solen triar-se, especialment, per a lloc públics, comunitats de propietaris i locals comercials. A més de poder pujar persones amb cadira de rodes, també funcionen transportadors de persones amb alguna mena de mobilitat o, fins i tot a persones que portin un cotxet de nen petit, una maleta, un cotxet de la compra…

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu