sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Albacete

Les persones amb problemes de mobilitat es troben amb veritables reptes diaris per poder desplaçar-se amb seguretat i llibertat. A VALIDA hem aconseguit ajudar a persones de diferents poblacions d'Albacete com Hellín, Villarrobledo, Almansa, La Roda entre molts altres. Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector del salvaescales i som l'empresa n.1 en vendes en tot el territori espanyol. Gràcies al nostre equip de professionals hem assessorat moltes persones usuàries amb els millors models de salvaescales.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Albacete

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Albacete

Cadira salvaescales SOCIUS per una casa particular a Caudete

Cadires Pujaescales SOCIUS

Caudete, Albacete

Instal·lació d'una plataforma salvaescales SPATIUM a Albacete

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Albacete

Instal·lació d'una cadira pujaescales a Higueruela, provincia d'Albacete

Cadires Pujaescales SOCIUS

Albacete

Muntatge de cadira elevadora SOCIUS a Albacete - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Albacete

Serveis salvaescales

Salvaescales a Albacete

Hem instal·lat cadires salvaescales, plataformes puja escales i elevadors de curt recorregut trencant amb les barreres arquitectòniques de molts llocs.

Un Assessor Tècnic t'ajuda a trobar la millor solució salvaescales tenint en compte els problemes de mobilitat i també l'espai on ha d'anar instal·lat. La nostra manera de treballar se centra en la persona en tot moment, per la qual cosa el pressupost a mida que es lliura durant la visita gratuïta ofereix la millor solució per a cada ocasió. Una vegada aprovat el pressupost es realitza un plànol 3D del projecte per garantir una instal·lació al mil·límetre mitjançant fotometries del lloc.

Els nostres tècnics de salvaescales de la província d'Albacete instal·laran les cadires i les plataformes sense realitzar obres. Per tant, el procés és ràpid i net. A més, ells s'encarregaran de fer un manteniment de la instal·lació, cosa molt recomanable, per garantir el bon funcionament i seguretat de la màquina.

El manteniment del teu salvaescales permetrà allargar la vida útil de la màquina. A més, una revisió periòdica pot prevenir avaries molt costoses en un futur ja que moltes d'elles es poden evitar per endavant.

Els nostres tècnics de manteniment de la zona poden realitzar revisions de les nostres pròpies instal·lacions i, a més, qualsevol que no hàgim instal·lat nosaltres.

Enviarem un tècnic salvaescales en la menor brevetat possible per poder solucionar les avaries. Podem reparar màquines que no hàgim instal·lat nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Albacete

Delegación VALIDA en Albacete
900 414 000
Albacete, Espanya

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Albacete

Instal·lar un salvaescales a Albacete que respongui a les teves necessitats és possible amb VALIDA. Trobarem la millor solució per a tu tenint en compte els problemes de mobilitat i  a més de la millor opció per a trencar amb els problemes d'accessibilitat.

Cadires salvaescales a Albacete

Les cadires salvaescales permeten a persones amb mobilitat reduïda o de la tercera edat desplaçar-se entre diferents plantes de la llar sense esforç. En funció del tipus d'escala es triarà el millor model per aprofitar al màxim l'espai del lloc. 

Poden salvar trams rectes, escales corbes o en espiral i d'interior o en la intempèrie. La cadira elevadora és fàcil d'utilitzar i molt còmoda i segura. Per a accionar-les només s'ha de prémer el botó del reposabraços per indicar en quina direcció es vol anar.

Moltes cadires salvaescales poden salvar trams multiplanta sense cap problema. Tenen moltes opcions de personalització per poder adaptar la cadira a l'entorn i gustos de la persona usuària. Totes elles es poden plegar perquè ocupin el mínim espai quan no s'utilitzen.

Plataformes salvaescales a Albacete

Les plataformes elevadores permeten a persones en cadira de rodes pujar i baixar escales. A més, es poden instal·lar en pendents pronunciades. Són molt populars entre locals i restaurants. Estan molt indicades per a una comunitat de veïns. 

Les plataformes salvaescales són puja escales que permeten pujar escales rectes o corbes, també poden instal·lar-se a l'exterior i a l'interior.  Són molt fàcils d'utilitzar ja que només s'ha de prémer un botó per accionar el seu moviment. Tots els models són plegables així que ocupen el mínim espai quan no s'utilitzen. 

Poden realitzar trajectes multi-planta i, opcionalment, poden incloure un seient plegable perquè usuaris sense cadira de rodes la puguin utilitzar.

Elevadors de curt recorregut a Albacete

Els elevadors verticals o de curt recorregut donen accessibilitat a persones en cadira de rodes i també sense elles. Destaquen per la seva versatilitat, per donar comoditat i qualitat de vida a totes les persones.

Són molt indicades per a espais on l'estètica és important ja que tenen un disseny bonic i molt integrador. Moltes d'elles permeten personalitzar el sòl de la plataforma perquè sigui igual al terra del seu voltant. També permeten canviar el color de l'estructura i tancament perimetral.

Per garantir la seguretat totes elles disposen de panys magnètics que impedeixen obrir la porta quan la plataforma no està ben situada. A més, disposen de sensors que impedeixen el seu moviment en cas de detectar algun objecte sota elles.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu