sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Astúries

Som l'empresa n.1 en vendes a Espanya en instal·lació de cadires salvaescales, plataformes i elevadors verticals. El nostre equip de professionals de la zona d'Astúries sap les necessitats de la zona i pot assessorar la instal·lació d'un salvaescales en una casa particular, local comercial, comunitat de propietaris o administració pública. Hem ofert les nostres solucions en salvaescales a les localitats de Gijón, Oviedo, Avilés, Llanes i moltes altres més. Totes les persones que han contactat amb nosaltres hem aconseguit millorar la seva qualitat de vida oferint més accessibilitat i mobilitat en trencar amb les barreres arquitectòniques.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Astúries

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Astúries

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Astúries

Cadira salvaescales SOCIUS per a l'exterior a Oviedo

Cadires Pujaescales SOCIUS

Oviedo, Asturias

Cadira pujaescales per a intempèrie instal·lada a casa particular de Molleda, a Asturias

Cadires Pujaescales SOCIUS

Asturias

Cadira salvaescales SOCIUS per a escales estretes a Oviedo

Cadires Pujaescales SOCIUS

Oviedo, Asturias

Elevador de curt recorregut Subeo a Gijón, Asturias

Elevadors curt recorregut SUBEO

Asturias

Serveis salvaescales

Salvaescales a Astúries

Tenim un servei d'instal·lació de salvaescales molt eficient. Els nostres assessors de la zona d'Astúries ofereixen a les persones la millor solució de salvaescales en funció del tipus d'escala que s'ha de salvar. A més, els nostres tècnics especialistes de la zona tenen una resposta molt eficient en la instal·lació de puja escales que s'hagi triat per al lloc.

El nostre departament d'Assistència Tècnica d'Astúries compta amb una gran capacitat d'atenció al client per solucionar dubtes i problemes de manera ràpida i eficient. A més, el nostre equip de Tècnics realitza un pla 3D de la instal·lació i del lloc on es realitzarà pel que assegurem que tot el muntatge està calculat al mil·límetre.

L'equip tècnic d'Astúries ofereix un servei de manteniment per a totes les instal·lacions de salvaescales de la zona. Amb això, volem dir que no sols som capaços de donar assistència a les nostres màquines, sinó que podem realitzar el manteniment de qualsevol marca de salvaescales.

És molt important realitzar un manteniment al salvaescales regularment, l'aconsellem perquè es poden evitar moltes avaries i, al final, l'usuari pot estalviar molts diners en reparacions. El manteniment del puja escales és important ja que els tècnics poden detectar possibles problemes i actuar abans que hi hagi un mal major.

La detecció precoç d'avaries allarga la vida útil de la màquina i li permet estalviar molts diners a l'usuari.

Som capaços de respondre ràpidament a avaries que es puguin produir. A més, els nostres tècnics de la zona d'Astúries poden reparar qualsevol tipus de màquina salvaescales, ja sigui cadira, plataforma o elevador. I no sols de la nostra marca, sinó que també compten amb una bona formació i experiència per realitzar reparacions d'altres marques i amb recanvis originals.

Si es detecta sorolls estranys o el salvaescales no funciona correctament, és molt recomanable cridar a un tècnic immediatament.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Astúries

Delegación VALIDA en Astúries
985 62 21 49

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Astúries

Oferim servei assessorament, muntatge i manteniment de salvaescaleras a Astúries, a més, comptem amb una experiència de més de 20 anys especialitzats que ens permet oferir les millors solucions de la zona. 

Cadires salvaescales a Astúries

La cadira salvaescaleras és l'opció més popular per a llars on viuen persones amb mobilitat reduïda. Són còmodes i segures, a més, són fàcils d'usar així que l'usuari té grans facilitats per a pujar i baixar escales. Aquests models poden salvar trams d'escales corbes, rectes o en espiral. També es poden instal·lar a l'exterior o a l'interior. 

Ofereixen molta integració en l'entorn ja que hi ha models que ocupen el mínim espai i tenen diversos colors per triar. Tenen un sistema de seguretat sensible al tacte que evita xocs amb possibles objectes que hi hagi enmig del pas de la cadira. Vénen equipades amb cinturó de seguretat i comandament a distància.

Plataformes salvaescales a Astúries

Les plataformes salvaescales són ideals per a transportar persones amb cadira de rodes, encara que també són capaces de transportar persones sense ella. Són una solució molt ben acceptada en una comunitat de veïns o en locals comercials. Donen una resposta molt satisfactòria per solucionar problemes de mobilitat de persones amb discapacitat ja sigui en espais a la intempèrie com en interior.

El seu disseny els permet plegar-se de manera que no ocupen espai quan no s'utilitzen. Ofereixen un funcionament molt senzill així que tots els usuaris poden utilitzar la plataforma salvaescales sense cap problema. Poden salvar trams d'escala rectes o corbes.

Elevadors de curt recorregut a Astúries

Els elevadors de curt recorregut ofereixen accessibilitat a persones en cadira de rodes o mobilitat reduïda dins i fora de recintes. Són molt populars en botigues i locals amb disseny exclusiu ja que ofereixen moltes opcions d'integració. També pot ser una bona solució en comunitats de veïns. 

Poden pujar i baixar desnivells de fins a 3 metres d'altura i no sols són útils per a persones amb problemes de mobilitat, sinó que també ofereixen una bona ajuda a persones que puguin portar un carret de compra o qualsevol objecte que sigui complicat transportar per les escales.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu