sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Àvila

VALIDA compta amb més de 20 anys al sector i som l'empresa n.1 en vendes de l'estat espanyol. Hem aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de molts espais que estaven suposant un problema per a les persones amb problemes de mobilitat. Hem aconseguit trencar amb els problemes d'accessibilitat de poblacions com Àvila, Arévalo, Arenas de San Pedro i Navas del Marqués entre molts altres més. Cases particulars, locals i comunitats de propietaris han resolt els problemes d'accessibilitat dels seus recintes.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Àvila

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Àvila

Muntatge d'elevador de curt recorregut SUBEO a Ávila - Válida sin barreras

Elevadors curt recorregut SUBEO

Ávila

Plataforma salvaescales en Ávila model SPATIUM doble embarque

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Ávila

Elevador de curt recorregut a Àvila model SUBEO

Elevadors curt recorregut SUBEO

Ávila

Cadira pujaescales per a millorar l'accessibilitat a una casa particular de Cabreros, Ávila

Cadires Pujaescales FIDUS

Ávila

Serveis salvaescales

Salvaescales a Àvila

Un Assessor visita el lloc on s'ha d'instal·lar un nou salvaescales i estudiarà les possibilitats tenint en compte els problemes de mobilitat de les persones usuàries i les especificacions del lloc.

Amb això, realitzem un pressupost a mida i totalment gratuït. Una vegada aprovat, realitzarem unes fotometries del lloc per crear un plànol 3D de tot el projecte. Gràcies a això, fem una instal·lació molt precisa aprofitant tot el tram d'escala. Això agilita molt el treball del tècnic de salvaescales de la zona així que aconsegueix instal·lar la màquina molt ràpidament

Els tècnics de salvaescales a la província d'Àvila instal·laran el teu nou salvaescales amb la menor brevetat possible i sense fer obres. A més, ells mateixos podran realitzar el manteniment periòdic de la instal·lació i així garantir un bon funcionament i seguretat.

Gràcies a l'experiència i assessorament d'un Assessor Tècnic aconseguim la instal·lació perfecta per a l'usuari.

És molt important fer un manteniment periòdic de la instal·lació de salvaescales. Amb això es garantirà allargar la vida útil de la màquina i s'evitaran futures avaries que poden arribar a ser molt cares.

A més, podem realitzar el manteniment de qualsevol màquina, encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres.

En cas d'avaria, enviarem un tècnic amb la menor brevetat possible perquè pugui resoldre la incidència. Els nostres tècnics poden reparar instal·lacions d'altres marques sense cap problema i, a més disposem de recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Àvila

Delegación VALIDA en Àvila

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Àvila

La nostra experiència en el sector del salvaescales i el nostre gran equip a la província d'Àvila t'ajuden a trobar la millor solució puja escala per a tu. Ens centrem en les necessitats de les persones pe triar la millor instal·lació que s'adapti a les necessitats de mobilitat i espai del lloc.

Cadires salvaescales a Àvila

Les cadires salvaescales o una cadira elevadora és una manera de salvar trams d'escales corbes i rectes sense esforç. Ideals per a cases particulars on viuen persones amb problemes de mobilitat o de la tercera edat. Permeten pujar i baixar trams d'escala tant en interior o a l'exterior. 

Són molt còmodes i segures ja que porten tots els sistemes de seguretat necessaris. Per utilitzar-les només s'ha de pressionar els botons i la cadira comença a desplaçar-se cap a la direcció desitjada. Per tant, són molt fàcils d'utilitzar.

Ocupen poc espai ja que poden plegar-se quan no s'utilitzen i deixen espai lliure per circular per l'escala. Es pot personalitzar la tapisseria i el color de la guia així que poden integrar-se molt bé amb el lloc.

Plataformes salvaescales a Àvila

Les plataformes salvaescales donen accessibilitat a persones que utilitzen una cadira de rodes. Permeten baixar i pujar trams d'escales ja siguin corbes o rectes. També poden instal·lar-se en interiors o a l'exterior.

Es pleguen perquè ocupin poc espai quan no s'utilitzen i es despleguen prement un botó. Estan programades perquè a la sortida i arribada de tram tingui un moviment progressiu per evitar sots.

Les plataformes elevadores estan equipades amb tots els sistemes de seguretat per garantir un trajecte segur. Són molt indicades per a una comunitat de veïns amb escales en l'entrada. A més, es pot canviar el color perquè s'adapti millor a l'espai on s'instal·la.

Elevadors de curt recorregut a Àvila

Els elevadors verticals de curt recorregut aconsegueixen que persones en cadira de rodes puguin salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Donen qualitat de vida a tots els usuaris ja que faciliten la mobilitat a totes les persones. 

Tenen un disseny pensat per integrar-se amb el lloc on s'instal·len. Només necessiten un petit fossat (de pocs centímetres) per poder instal·lar-se. Permeten una gran varietat d'opcions de personalització per aconseguir que l'elevador de curt recorregut s'integri en el lloc.

Estan equipats amb tots els sistemes de seguretat per garantir un ús segur. Per accionar-los només s'ha de prémer el botó del seu interior cap a la direcció desitjada. Les portes, en tenir un pany magnètic, només s'obriran quan l'elevador estigui ben situat.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu