sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Badajoz

Hem aconseguit trencar amb les barreres d'accessibilitat de moltes poblacions de la província de Badajoz. Persones de Mèrida, Don Benito, Almendralejo i Villanueva de Serena entre molts altres s'han beneficiat del seu nou salvaescales. VALIDA compta amb 20 anys d'experiència en el sector del salvaescales i som l'empresa n.1 en vendes a Espanya. Comptem amb un equip de professionals que assessora i aconsella amb la millor solució salvaescales en funció de les necessitats de mobilitat de la persona.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Badajoz

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Badajoz

Instal·lació de cadira puja escales SOCIUS a Mérida, Badajoz - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Mérida, Badajoz

Cadira salvaescales SOCIUS per a escales amb corbes a Don Benito

Cadires Pujaescales

Don Benito, Badajoz

Cadira salvaescales ALIUM amb guia plegable a Santa Marta

Cadires Pujaescales

Santa Marta, Badajoz

Cadira salvaescales SOCIUS per una casa a Quintana de la Serena

Cadires Pujaescales SOCIUS

Badajoz

Serveis salvaescales

Salvaescales a Badajoz

Un Assessor Tècnic visitarà el lloc on s'instal·la el salvaescales i en funció del tipus d'escala valora la millor opció. També estudia l'espai on instal·lar la màquina per poder triar el model que encaixi millor. En aquest moment lliura un pressupost gratuït i sense cap compromís.

Realitzem un plànol 3D de tot el projecte per a garantir una instal·lació a mida. A més, el tècnic de salvaescales podrà realitzar la instal·lació de forma molt precisa i ràpidament. Les cadires i plataformes salvaescales no necessiten obres per instal·lar-se, mentre que els elevadors necessiten un petit fossat de pocs centímetres.

Els nostres tècnics de la província de Badajoz instal·len el nou salvaescales de manera ràpida i neta. Això es deu al fet que les cadires i les plataformes elevadores no necessiten obres per poder col·locar-se. A més, poden realitzar-li el manteniment per a garantir la seguretat i evitar futures avaries.

Els tècnics de salvaescales de la zona poden realitzar un manteniment periòdic del teu puja escales. Amb això assegurem que la vida útil de la màquina s'allargui i, també, aconseguim evitar avaries costoses en un futur.

Podem fer inspeccions periòdiques a instal·lacions nostres i també les que no hàgim instal·lat nosaltres.

En cas d'avaria o problemes amb el salvaescales, procurem atendre la urgència amb la menor brevetat possible. Desplacem a un tècnic de la zona al lloc perquè solucioni el problema ràpidament.

Podem realitzar la reparació de qualsevol màquina salvaescales, fins i tot les no hàgim instal·lat nosaltres.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Badajoz

Delegación VALIDA en Badajoz
900 414 000
Badajoz, Espanya

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Badajoz

Un Assessor Tècnic aconsella amb la millor solució i ofereix un pressupost gratuït i a mida. Una vegada aprovat, mitjançant les fotometries fetes al lloc, realitzem un plànol 3D de les instal·lacions. Amb això aconseguim realitzar un projecte totalment a mida i aprofitant al màxim l'espai de l'escala.

Cadires salvaescales a Badajoz

La cadira salvaescales és molt còmoda i segura, per aquesta raó, és una bona solució per a casa particulars on visquin persones amb problemes de mobilitat. Ocupa poc espai ja que es pot plegar i deixar espai pel pas de l'escala. 

Són molt còmodes i segures i per a utilitzar-les només s'ha de prémer el botó instal·lat en el reposabraços de la cadira. S'ha d'indicar la direcció cap a on es vol anar i la cadira comença el seu recorregut. Les cadires poden salvar trams d'escala rectes o corbes. També poden instal·lar-se a l'interior o exterior.

Molts models de cadires salvaescales ofereixen l'opció de triar la tapisseria i el color de la guia. D'aquesta manera la instal·lació s'integra molt més al lloc on s'instal·la i es personalitza amb els gustos de l'usuari.

Plataformes salvaescales a Badajoz

Permeten a persones en cadira de rodes salvar trams d'escala corbes i rectes. Poden instal·lar-se a l'interior o a l'exterior. Són molt recomanables per a comunitats de veïns. 

Són molt segures i es programen perquè tinguin un moviment progressiu a les sortides i arribades de tram, d'aquesta manera es garanteix un moviment estable. Disposen d'uns braços que delimiten la zona on la persona ha d'instal·lar-se. Per a aquestes persones que no utilitzen cadira de rodes es pot col·locar un seient abatible.

Les plataformes puja escales disposen d'un sistema de seguretat sensible al tacte que per al moviment de la màquina si detecta algun objecto en el seu pas. En cas de tall de llum o avaria les plataformes es poden moure manualment. 

Elevadors de curt recorregut a Badajoz

Els elevadors verticals permeten salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Permeten a persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes accedir a edificis i evitar les barreres arquitectòniques.

Els elevadors de curt recorregut són molt recomanables en una comunitat de veïns, locals comercials o hotels on l'estètica del lloc és primordial. Poden personalitzar-se de manera que el terra de la plataforma sigui del mateix material que el terra que l'envolta. A més, es pot canviar el color de l'estructura. 

Són fàcils d'utilitzar ja que només s'ha de pressionar un botó perquè vagi cap a la direcció desitjada. Disposen de tota mena de sistemes de seguretat per garantir un viatge segur.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu