sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Barcelona

Tenim un gran equip de professionals especialitzats en salvaescales a Barcelona. Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector del pujaescales i podem comptar orgullosos que som l'empresa número 1 en vendes en tota Espanya.
Hem instal·lat salvaescales a Barcelona ciutat, en la zona de Badalona, l'Hospitalet de Llobregat, Mataró, Terrassa, Sabadell, Vic, Granollers i molts altres localitats. Totes les persones que s'han posat en contacte amb nosaltres han trobat la millor solució salvaescales per al seu cas.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Barcelona

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Barcelona

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Barcelona

Cadira salvaescales Socius a Cervelló, Barcelona

Cadires Pujaescales SOCIUS

Barcelona

Plataforma pujaescales SPATIUM a Barcelona

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Barcelona

Cadira elevadora FIDUS a Vilaseca - Tarragona

Cadires Pujaescales FIDUS

Barcelona

Salvaescales DEVOTUS amb tram articulat automàtic Manresa

Cadires Pujaescales DEVOTUS

Barcelona

Serveis salvaescales

Salvaescales a Barcelona

Gràcies a la nostra logística tenim un ràpid servei d'instal·lació. Els nostres assessors de salvaescales de la zona de Barcelona es coordinen amb el servei especialitzat a realitzar el plànol 3D de la instal·lació perquè els nostres Tècnics puguin instal·lar el salvaescales a mida. A més, la instal·lació és ràpida ja que no fa falta fer obres per instal·lar la cadira o plataforma salvaescales.

Els nostres tècnics de Barcelona donen assistència ràpida per a qualsevol dubte o problema que pugui haver-hi quan el funcionament de salvaescales. Comptem amb els millors professionals de la zona de Barcelona per a oferir un servei de qualitat des del principi, és a dir, des de l'assessorament fins a la instal·lació i manteniment de la cadira salvaescales o plataforma o elevador de curt recorregut.

L'Assistència Tècnica ofereix un servei integral en quan a solucionar dubtes i possibles problemes que sorgeixin una vegada instal·lat el *salvaescaleras. Per a nosaltres, no sols és important la instal·lació del producte, sinó que també volem assistir els nostres usuaris sempre que el necessitin.

És molt important tenir un bon manteniment de la cadira salvaescales o de la plataforma i també dels elevadors de curt recorregut. Els nostres tècnics de la zona de Barcelona s'encarreguen de revisar les màquines i instal·lacions de puja escales per evitar possibles avaries que podrien afectar la vida útil de la màquina.

Podem fer el manteniment de màquines salvaescales a Barcelona que no hàgim instal·lat nosaltres. Comptem amb experts amb formació i experiència per realitzar els ajustos necessaris per a garantir i allargar la vida útil del salvaescales.

Els nostres tècnics de salvaescales a Barcelona es desplacen per la zona per donar cobertura de reparació de cadires, plataformes o elevadors salvaescales. A més, comptem amb recanvis originals de qualsevol marca, per tant, podem reparar instal·lacions que no hàgim fet nosaltres.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Barcelona

Delegación VALIDA en Barcelona
93 522 23 23

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Barcelona

Estem especialitzats en la instal·lació de solucions salvaescales a Barcelona: cadires, plataformes i elevadors. El nostre equip de professionals de salvaescales a Barcelona dóna assessorament per triar la millor solució en puja escales per a cada lloc. A més, comptem amb tècnics que realitzen prototips en 3D de la instal·lació que s'ha d'instal·lar per a garantir la màxima integració de l'equip de salvaescales al lloc. 

Cadires salvaescales a Barcelona

Una cadira elevadora o cadira salvaescales és una opció molt bona per a persones de la tercera edat o amb problemes de mobilitat. Són còmodes i segures així que les persones grans adquireixen mobilitat i llibertat de moviments a casa seva gràcies a les cadires puja escales. Permeten pujar i baixar trams d'escales corbes i rectes, a més, s'instal·len sense necessitat de fer obres. Hi ha models fets per ser instal·lats a l'exterior. 

Són instal·lacions que ocupen poc espai ja que la varietat de guies permet adaptar el sistema a escales estretes. A més, la cadira es pot plegar perquè no sigui una nosa quan no s'utilitza. Per a aconseguir més integració amb el lloc, molts models disposen d'una àmplia gamma de colors.

Plataformes salvaescales a Barcelona

Les plataformes elevadores permeten baixar i pujar escales a persones en cadira de rodes i trencar amb les barreres arquitectòniques. Tenim models que poden salvar trams d'escales rectes i corbs, a més, alguns d'ells també poden salvar trams en espiral. Donen molta mobilitat i accessibilitat a edificis com a comunitat de veïns, locals, restaurants, hotels que, en moltes ocasions, tenen graons en l'entrada del recinte. 

Són una solució que no ocupa massa espai quan no s'utilitza ja que es poden plegar. A més, poden instal·lar-se a l'interior i a la intempèrie. Molts models de plataformes salvaescales tenen opcions de disseny per a garantir la màxima integració amb el lloc.

Elevadors de curt recorregut

Els elevadors verticals permeten salvar trams de desnivell de fins a 3 metres d'altura. Poden facilitar la mobilitat de moltes persones mobilitat reduïda o amb discapacitat o en cadira de rodes. A més, poden integrar-se en entorns exteriors. 

Són una solució perfecta per llocs on s'ha de salvar un desnivell i pot funcionar molt bé en comunitats de veïns, hotels, locals o espais públics on es busca un disseny de salvaescales integrador amb l'arquitectura del lloc.

Molts dels nostres models d'elevadors salvaescales permeten adaptar els colors i el material de la plataforma perquè s'integri amb el terra del lloc.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu