sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Biscaia

Comptem amb 20 anys d'experiència en el sector del salvaescales i som l'empresa n.1 en vendes en tot el territori espanyol. El nostre equip de professionals de salvaescales de la zona de Biscaia han aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de molts edificis. Les persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes de municipis com Bilbao, Baracaldo, Guecho o Portugalete han pogut acabar amb aquestes escales o desnivells que estaven sent un problema.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Biscaia

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Biscaia

Cadira elevadora SOCIUS a Gatika, Vizcaya - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Vizcaya

Cadira puja escales SOCIUS per a escales de fusta a Areatza

Cadires Pujaescales SOCIUS

Areatza, Vizcaya

▷ Cadira salvaescales Fidus Elorrio

Cadires Pujaescales FIDUS

Elorrio, Vizcaya

Plataforma salvaescales DECOR per a casa particular a Elorrio

Plataformes Pujaescales DÉCOR

Elorrio, Vizcaya

Serveis salvaescales

Salvaescales a Biscaia

Un Assessor Tècnic assessora amb la millor solució per a cada cas, tenint en compte les necessitats de la persona i les característiques de l'escala. A més, ofereix un pressupost gratuït, a mida i sense compromís.

Realitzem instal·lacions a mida i personalitzades, per aconseguir-ho, fem plànols 3D del projecte mitjançant fotometries del lloc. D'aquesta manera, el tècnic instal·lador de salvaescala podrà realitzar una instal·lació molt precisa i de manera ràpida. A més. com les cadires i les plataformes salvaescala no necessiten obres la seva col·locació és senzilla i ràpida.

El nostre servei d'assistència tècnica resoldrà tots els dubtes i problemes que sorgeixin quan la cadira s'hagi instal·lat.

Per a assegurar un bon funcionament i la seguretat de la instal·lació, és molt recomanable realitzar inspeccions i manteniments periòdics. Gràcies a una revisió, es podran evitar avaries, per la qual cosa al final s'estalvia diners en això.

El manteniment també serveix per a allargar la vida útil de les solucions salvaescales. Els nostres tècnics de salvaescala de la província de Biscaia poden fer una revisió periòdica de la màquina de qualsevol fabricant.

Reparem salvaescales en tota la província de Biscaia, no importa de quina marca sigui la instal·lació. A més, disposem de gairebé tots els recanvis originals.

Ens desplacem amb la menor brevetat possible per solucionar avaries. Podem reparar màquines que no hem instal·lat nosaltres i disposem de gairebé tots els recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Biscaia

Delegación VALIDA en
944 71 47 75

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Biscaia

Trobar un salvaescales adequat per a tu és possible amb VALIDA. Gràcies al nostre assessorament trobaràs la cadira puja escales, plataforma elevadora o elevador vertical perfecte per a tu.

Triarem els millors tipus de salvaescales en funció de la mena d'escala del lloc.

Cadires salvaescales a Biscaia

Són molt recomanables per a cases particulars on hi hagi persones de la tercera edat o persones amb problemes de mobilitat. Permeten baixar i pujar escales amb facilitat i sense cap esforç. Poden salvar trams d'escales corbes i rectes. A més, hi ha versions per a la interior i l'exterior.

Una cadira salvaescales o cadira elevadora és molt fàcil d'utilitzar i molt segura. Es pot plegar el seient, reposabraços i el reposapeus de manera que la cadira no suposi una nosa quan no s'utilitza. Per utilitzar-la, la persona usuària ha de desplegar la cadira, en alguns models això pot estar automatitzat, asseure's en ella i pressionar el botó per a accionar el moviment. 

Per garantir una bona integració amb l'entorn, moltes cadires permeten triar l'entapissat. A més, també hi ha l'opció de triar entre diferents colors per a la guia. 

Plataformes salvaescales a Biscaia

Les plataformes elevadores permeten transportar a persones en cadira de rodes o persones amb problemes de mobilitat en un tram d'escales o en desnivells. Poden salvar trams d'escala rectes o corbes i també a l'interior o en l'exterior. 

Les plataformes salvaescales es pleguen perquè no ocupin espai en el tram de les escales. D'aquesta manera les persones poden transitar per l'escala còmodament. Per a desplegar la plataforma es fa de manera automàtica. 

Per lliscar la plataforma al llarg de la guia només s'ha de pressionar el botó que hi ha en ella cap a la direcció desitjada. Disposen de tota mena de sistemes de seguretat per garantir un trajecte estable. Estan programades perquè a les sortides i arribades de tram tingui un moviment progressiu.

Elevadors de curt recorregut a Biscaia

Els elevadors verticals ofereixen accessibilitat a totes les persones, especialment les que utilitzen cadires de rodes per a desplaçar-se. Estan pensades per salvar desnivells de fins a 3 metres d'alt. 

Són un recurs molt utilitzat en una comunitat de veïns, locals o espais públics. A més, aquest tipus de salvaescales té una molt bona integració amb el lloc. Això es deu pel disseny que té i que molts models permeten personalitzar-los amb el color que es vulgui i la plataforma pot tenir el mateix tipus de terra que el seu voltant.

Per accionar el seu moviment només s'ha de pressionar els botons en el seu interior. Per garantir la màxima seguretat tenen un sistema de panys magnètics que impedeixen obrir la porta quan la plataforma no està situada en el lloc corresponent. 

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu