sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Burgos

Amb 20 anys d'experiència en el sector del salvaescales, podem dir orgullosos que som l'empresa n.1 en ventes en tot el territori espanyol. El nostre gran equip de la província de Burgos ha aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de molts espais on no es garantia l'accessibilitat. Moltes persones usuàries de localitats com Burgos, Miranda de Ebro, Aranda de Duero i Briviesca entre molts altres han aconseguit crear un entorn més accessible a persones amb mobilitat reduïda.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Burgos

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Burgos

Cadira puja escales UNIKA evita intromissions a l'escales, Medina del Pomar

Cadires Pujaescales UNIKA

Medina de Pomar, Burgos

Cadira salvaescales per a persones amb discapacitat a casa de Cardeñajimeno, a Burgos

Cadires Pujaescales SOCIUS

Burgos

Elevador de curt recorregut SUBEO a Aranda de Duero, Burgos

Elevadors curt recorregut SUBEO

Burgos

▷ Cadira salvaescales Fidus Loma de Montija

Cadires Pujaescales FIDUS

Burgos

Serveis salvaescales

Salvaescales a Burgos

Un assessor tècnic sempre aconsellarà amb la millor solució salvaescales tenint en compte les necessitats de les persones i, també les característiques arquitectòniques del lloc. En aquest mateix instant ofereix un pressupost a mida i totalment gratuït tenint en compte la nostra varietat de tipus de salvaescales.

Una vegada aprovat el pressupost realitzarem unes fotometries de l'espai on s'instal·larà el salvaescales. Amb això podem realitzar un plànol 3D del projecte per garantir una instal·lació al mil·límetre. Un tècnic de salvaescales col·loca la màquina ràpidament, ja que ni les cadires ni les plataformes necessiten obres per poder instal·lar-se.

En qualsevol moment la persona podrà contactar amb el nostre Servei d'Assistència Tècnica que l'ajuda a resoldre dubtes i incidències que puguin sorgir una vegada instal·lada la solució salvaescales.

El tècnics de salvaescales de la província de Burgos realitzen manteniments periòdics. Aquests serveixen per allargar la vida útil de les instal·lacions i evitar futures avaries que poden suposar un gran cost. Les inspeccions periòdiques garantiran el bon funcionament del sistema i també garanteixen la seguretat.

Podem realitzar el manteniment de tota mena d'instal·lacions incloses les que no hàgim realitzat nosaltres.

Desplacem un tècnic de salvaescales a la zona amb la menor brevetat possible. Gestionem les avaries amb la major rapidesa ja que entenem les necessitats de les persones usuàries.

Podem reparar màquines salvaescales que no hàgim instal·lat nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Burgos

Delegación VALIDA en Burgos

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Burgos

Trobar el millor puja escales per a tu és possible amb VALIDA Salvaescales a Burgos. Entenem les necessitats de les persones i assessorem amb la millor solució perquè responguin a elles.

Cadires salvaescales a Burgos

Les cadires salvaescales o cadira elevadora són molt recomanables per a persones de la tercera edat amb problemes de mobilitat. Són còmodes d'utilitzar i no requereixen d'obres per instal·lar-se.

Pot salvar qualsevol tipus d'escala rectes o corbes. A més, poden instal·lar-se tant a l'interior com a la intempèrie. Són molt fàcils d'utilitzar ja que prement un botó es mou cap a la direcció on es vol. 

Es pleguen de forma molt compacta per garantir que es pugui utilitzar l'espai de l'escala quan la cadira no s'utilitza. Per fer-la servir només s'ha de desplegar el seient, reposabraços i el reposapeus. 

Aquests sistemes salvaescales tenen l'opció de triar entre diferents colors i entapissats, així com triar el color de guia que millor combini amb el lloc. D'aquesta manera s'aconsegueix que la cadira s'integri amb l'espai i sigui al gust de la persona usuària.

Plataformes salvaescales a Burgos

Les plataformes elevadores aconsegueixen que persones en cadira de rodes puguin salvar trams d'escales corbes i rectes. Poden instal·lar-se a l'interior com a l'exterior. Són una opció recomanada per a una comunitat de veïns.

Les plataformes salvaescales es pleguen de manera que ocupin poc espai quan ningú les utilitzi. Quan es vulgui utilitzar-les només s'ha de pressionar un botó perquè es desplegui, la persona es col·loca al centre de la plataforma. Des d'allà es pressiona els botons per dirigir la màquina cap a la direcció que es vulgui. 

Les plataformes funcionen mitjançant bateries que es carreguen amb electricitat. En cas que hi hagi un tall de llum aquestes disposen d'una certa autonomia per poder completar el trajecte. Vénen amb tots els sistemes de seguretat necessaris per garantir un trajecte segur i estable. 

Elevadors de curt recorregut a Burgos

Els elevadors de curt recorregut o elevadors verticals donen accessibilitat a persones en cadira de rodes. Poden salvar desnivells de fins a 3 metres i garanteixen més comoditat de desplaçament a tots els seus usuaris.

Aquests sistemes de puja escales són els que més s'integren a l'espai. Això es perquè tenen una gran capacitat de personalització ja que poden canviar el color de l'estructura i el material del terra de la plataforma perquè sigui igual que el seu voltant. 

Els elevadors de curt recorregut són molt segurs ja que compten amb tots els sistemes de seguretat. Tenen tancament perimetral i portes magnètiques per garantir que no hi hagi accidents si la plataforma no està ben situada. Són fàcils d'utilitzar ja que només fa falta pressionar un botó perquè es mogui cap a la direcció desitjada.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu