sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Cadis

VALIDA és l'empresa espanyola n.1 en benes de salvaescales al nostre país. Tenim el millor equip d'assessors i tècnics a Cadis que coneixen i entenen les necessitats de les persones. Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector i hem instal·lat cadires salvaescales, plataformes salvaescales i elevadors de curt recorregut en poblacions com: Sevilla, Dos Hermanas, Alcalá de Guadaíra, Ultrera o Meirena de Aljarafe entre molts altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Cadis

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Cadis

Plataforma salvaescales SPATIUM per a local comercial de Cadis

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Cádiz

Elevador de curt recorregut NEXUM per a restaurant a Algeciras

Elevadors curt recorregut

Algeciras, Cádiz

Cadira puja escales AMICUS per a escales rectes a Conil de la Frontera

Cadires Pujaescales ALIUM

Conil de la Frontera, Cádiz

Cadira puja escales SOCIUS per a escales amb corbes a Cádiz

Cadires Pujaescales SOCIUS

Cádiz, Cádiz

Serveis salvaescales

Salvaescales a Cadis

Oferim un servei ràpid d'instal·lació de salvaescales. Gràcies a la nostra logística podem subministrar les cadires salvaescales, les plataformes i els elevadors de curt recorregut amb la major brevetat possible.

Fem un plànol 3D del projecte de manera que podem aprofitar al màxim l'espai de l'escala. Gràcies al plànol, el tècnic instal·lador de salvaescales treballa de forma més precisa i ràpida.

El nostre equip d'Assistència Tècnica s'encarrega d'oferir servei a l'usuari també després de la instal·lació. Poden resoldre dubtes, preguntes i qualsevol problema, el nostre equip especialitzat en salvaescales el podrà ajudar.

El nostre treball comença en el moment que un assessor aconsella la millor solució de salvaescaleras i ja no acaba perquè oferim assistència als nostres usuaris una vegada el puja escales està instal·lat.

Els nostres tècnics de Cadis instal·len els nostres models de salvaescales sense obres. A més, ofereixen manteniment i reparació d'avaries de puja escales de qualsevol marca, encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres. Les cadires, plataformes i elevadors de curt recorregut necessiten un manteniment per a allargar la seva vida útil.

És molt important que els tècnics revisin periòdicament les instal·lacions puja escales, l'usuari es pot evitar reparacions per falta de manteniment molt cares.

A més, el nostre equip de tècnics especialitzats a Cadis, són capaços de realitzar manteniment d'instal·lacions de salvaescales de qualsevol marca.

Si el salvaescales no funciona correctament, és necessari que un tècnic especialitzat de la zona es desplaci de seguida per reparar l'avaria. Comptem amb els millors especialistes, formats per reparar totes les instal·lacions salvaescales, independentment de la marca. Fins i tot podem reparar salvaescales d'una altra marca que no hàgim instal·lat nosaltres.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Cadis

Delegación VALIDA en Cadis

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Cadis

Quin és el millor salvaescales per a mi? És una pregunta molt recurrent i que els nostres experts en la zona de Cadis podran ajudar-te a resoldre en funció de les teves necessitats. Així i tot, t'expliquem tipus de salvaescales que oferim.

Comptem amb tècnics especialitzats que realitzen fotometries per poder crear els projectes en plànols 3D. D'aquesta manera, les instal·lacions són molt precises i s'eviten errors d'instal·lació. A més, aconseguim la màxima integració del salvaescales en el recinte. 

Cadires salvaescales a Cadis

Les cadires puja escales són molt recomanables per a cases particulars i per a gent de la tercera edat o persones amb mobilitat reduïda. També són una molt bona solució per a persones de mobilitat reduïda que no utilitzin cadira de rodes. Donen autonomia, seguretat i qualitat de vida a aquelles persones que fins ara tenien problemes per pujar i baixar escales. Poden salvar trams de tot tipus d'escales rectes o corbes.

Les cadires elevadores poden pujar escales de tram recte, corb i en espiral. També hi ha models que poden instal·lar-se a l'interior i a la intempèrie. Hi ha models de subescales que estan pensats per ser instal·lats en escales estretes. 

Plataformes salvaescales a Cadis

Les plataformes elevadores són perfectes per a donar mobilitat i accessibilitat a persones en cadira de rodes i trencar amb les barreres arquitectòniques. Són una solució molt popular per a una comunitat de veïns, restaurants, hotels i locals comercials que tinguin un tram d'escales que dificulti la mobilitat. Molts models són capaços de baixar i pujar escales corbes o amb tram recte. 

És una solució que no ocupa molt espai perquè tots els models es pleguen. Tenen un disseny que els permet ocupar el mínim espai quan no s'utilitzen. Moltes d'elles s'integren molt bé amb l'arquitectura del lloc.

Elevadors de curt recorregut a Cadis

Els elevadors verticals són salvaescales que tenen una integració amb el disseny del local sorprenent. Permeten baixar i pujar desnivells de fins a 3 metres d'altura i són fantàstics per donar mobilitat i autonomia a persones amb i sense cadira de rodes o amb problemes de mobilitat. 

Donen comoditat i qualitat de vida a totes les persones ja que poden ser molt útils quan portes un cotxet de bebè, un carro de la compra o equipatge.

Aquest tipus de salvaescales ofereix moltes possibilitats de personalització per aconseguir que sigui un element més del disseny de l'edifici. El terra de la plataforma vaig poder integrar-se amb el sòl del recinte ja que es pot posar una gran varietat de materials (fusta, pedra, marbre). 

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu