sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Cantàbria

L'accessibilitat és un bé universal indispensable per garantir la llibertat de moviments de les persones. A VALIDA comptem amb les millors solucions d'accessibilitat per aconseguir que les barreres arquitectòniques de casa teva no tornin a ser un problema. Tenim 20 anys de recorregut en el sector dels salvaescales i som l'empresa n.1 en ventes en tot el territori espanyol. Gràcies al nostre equip de professionals en salvaescales de la província de Cantàbria hem trencat amb les barreres d'accessibilitat de pobles com Santander, Torrelavega, Camargo, entre molts altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Cantàbria

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Cantàbria

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Cantàbria

Cadira salvaescales SOCIUS per a comunitat de veïns de Somo

Cadires Pujaescales SOCIUS

Cantabria

▷ Cadira salvaescales Socius Selaya

Cadires Pujaescales SOCIUS

Cantabria

▷ Cadira salvaescales Socius Cabezón de la Sal

Cadires Pujaescales SOCIUS

Cantabria

Plataforma salvaescaleras SPATIUM per a escales rectes a Santander

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Santander, Cantabria

Serveis salvaescales

Salvaescales a Cantàbria

Un assessor Tècnic t'assessora i aconsella amb les millors opcions de tipus de salvaescales després de realitzar un estudi en funció de les necessitats de mobilitat i l'espai del lloc. Amb això, la persona disposa d'un pressupost exacte, a mida i sense cap compromís.

Realitzem una instal·lació al mil·límetre ja que creem un plànol 3D de tot el projecte per poder aprofitar al màxim l'espai que ofereix el tram d'escales.

Gràcies a això, el tècnic de salvaescales de la zona de Cantàbria podrà instal·lar el salvaescala ràpidament i sense necessitat de fer obres. Així que tot el procés es fa molt netament i sense grans complicacions.

Per a garantir un bon funcionament de les instal·lacions de salvaescales, és molt important realitzar un manteniment periòdic. Els nostres tècnics de salvaescales revisen el bon funcionament i garanteixen que la instal·lació sigui segura.

Fer una revisió periòdica allarga la vida útil de la màquina i pot evitar moltes avaries costoses en el futur.

Podem revisar totes les instal·lacions de salvaescala, també aquestes que no hàgim instal·lat nosaltres.

Intentem resoldre les incidències i avaries en el menor temps possible. Els nostres tècnics es desplacen al lloc ràpidament per a solucionar el problema.

Podem reparar instal·lacions que no hàgim fet nosaltres amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Cantàbria

Delegación VALIDA en Cantàbria

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Cantàbria

El nostre equip de persones aconsella amb la millor solució a cada cas tenint en compte la mobilitat de les persones usuàries i també el tram d'escala que s'ha de salvar.

Cadires salvaescales a Cantàbria

Una cadira salvaescales és ideal perquè persones amb mobilitat reduïda o de la tercera edat puguin salvar trams d'escala sense esforços. Una cadira elevadora garanteix la seguretat i l'autonomia a casa. 

En funció del tipus d'escala triarem una cadira que pugui baixar i pujar trams d'escales corbes i rectes. També tindrem en compte si es troba a l'interior o exterior. Són molt fàcils d'utilitzar ja que només s'ha de pressionar un botó que es troba en el reposabraços per indicar en quina direcció es vol anar.

Aquest sistema de puja escala es plega perquè no ocupi espai quan no s'utilitza. D'aquesta manera, l'escala sempre està lliure perquè altres persones puguin transitar-hi. Per integrar la cadira al lloc, es pot triar entre una àmplia varietat de colors i entapissats en funció del model. També es pot canviar el color de la guia. 

Plataformes salvaescales a Cantàbria

Les plataformes salvaescales o pujaescales són capaces de transportar a persones amb cadira de rodes en trams d'escala rectes o corbes. Es poden instal·lar tant a l'interior com a l'exterior. Resisteixen baixes temperatures i algunes d'elles disposen de guies calefactables en cas que sigui un lloc on hi hagi neu o gel durant l'hivern. 

Les plataformes elevadores són molt recomanables en llocs com una comunitat de veïns, locals, restaurants on, normalment, hi ha un tram d'escales a l'entrada que impedeix l'accessibilitat universal. 

Són molt fàcils d'utilitzar ja que només pitjant un botó la plataforma es desplaça cap a la direcció desitjada. A més, tots els models es pleguen perquè no suposin una nosa quan no s'utilitzen, per la qual cosa l'escala queda lliure per a altres persones. 

Elevadors de curt recorregut a Cantàbria

Els elevadors de curt recorregut o elevadors verticals poden salvar desnivells de fins a 3 metres. Aquests estan pensats perquè persones en cadira de rodes o amb problemes de mobilitat puguin desplaçar-se fàcilment i, també ofereixen una manera de desplaçar-se còmoda per a tothom. 

Aquests sistemes estan pensats perquè s'integrin al lloc i facilitin la mobilitat. Tenen moltes opcions que permeten personalitzar el disseny amb colors i materials perquè el salvaescales conjunti amb el disseny interior. 

Es garanteix la seguretat del seu funcionament mitjançant sistemes de seguretat molt rigorosos. A més, hi ha alguns models que permeten tancament perimetral així que fins i tot fan la seva estructura més segura.

Per utilitzar-los només s'ha de prémer el botó de crida-lo en cas que es trobi a l'altre extrem i, una vegada a l'interior, es pressiona la botonera per indicar la direcció on anar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu