sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Castelló

Som una empresa espanyola amb més de 20 anys d'experiència en instal·lació de pujaescales a cases particulars, locals, restaurants, comunitat de veïns i edificis públics. Comptem amb el millor equip d'especialistes de pujaescales a Castelló que entenen les necessitats de la zona. VALIDA és l'empresa n.1 en ventes a Espanya. Comptem amb gran experiència i hem millorat la qualitat de vida de les persones a ciutats com Castelló de la Plana, Villareal, Borriana, Vall d'Uxó, Benicarló, Benicàssim entre moltes altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Castelló

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Castelló

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Castelló

Cadira salvaescales SOCIUS a Alcalá de Xivert

Cadires Pujaescales SOCIUS

Castellón

Instal·lació d'ELEVADOR de curt recorregut a casa particular d'Oropesa del Mar, a València

Elevadors curt recorregut SUBEO

Castellón

Cadira elevadora SOCIUS a Onda, Castellón - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Castellón

▷ Cadira salvaescales Unika a Castellón

Cadires Pujaescales UNIKA

Castellón

Serveis salvaescales

Salvaescales a Castelló

Estem capacitats per instal·lar la solució salvaescales el més aviat possible. Els nostres tècnics a Castelló instal·len les cadires salvaescales sense fer obres. El nostre equip d'assistència està sempre a la disposició de les persones usuàries per atendre dubtes, preguntes o qualsevol problema abans i després de la instal·lació del puja escales.

Comptem amb un gran equip d'assessors que es coordina juntament amb els tècnics i la logística per garantir un servei òptim en la instal·lació de la cadira pujaescales, la plataforma salvaescales o l'elevador de curt recorregut. Gràcies a aquesta comunicació instal·lem el pujaescales amb molta facilitat.

Realitzem un plànol 3D del projecte per poder aprofitar al màxim l'espai de les escales. Ho fem mitjançant fotometries del lloc. Amb això aconseguim, a més, que el tècnic de pujaescales pugui fer una instal·lació ràpida i precisa.

Quin tipus de pujaescales és millor? Això dependrà de les necessitats de l'usuari i del tipus d'escala que cal salvar. Els nostres assessors us aconsellaran perquè escolliu entre els següents tipus de pujaescales.

El nostre equip de tècnics en pujaescales a Castelló té coneixements en el manteniment de les instal·lacions. Els nostres experts asseguren que un bon manteniment de les solucions salvaescales allarga la vida útil de la màquina i evita mals majors. Un manteniment recurrent evita avaries molt cares.

L'equip de tècnics pot fer el manteniment de les nostres pujaescales, ja siguin cadires, plataformes pujaescales o elevadors de curt recorregut. També podeu fer el manteniment d'altres instal·lacions que no hàgim fet nosaltres. Comptem amb recanvis originals de totes les marques.

Les reparacions dels pujaescales a Castelló es realitzen el més aviat possible. Els nostres tècnics tenen els recanvis necessaris, també els recanvis d'instal·lacions salvaescales de marques que no hàgim instal·lat nosaltres.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Castelló

Delegación VALIDA en Castelló

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Castelló

Els nostres assessors de salvaescales a Castelló es desplacen en el lloc i fa una valoració i pressupost a mesura a les necessitats de l'usuari. A més, comptem amb tècnics que realitzen un projecte en 3D de la instal·lació de la cadira salvaescales, plataformes puja escala o elevador de curt recorregut perquè la instal·lació sigui molt precisa.

Cadires salvaescales a Castelló

Per a una casa particular amb gent gran o persones amb mobilitat reduïda, una cadira elevadora pot canviar dràsticament la qualitat de vida de les persones. Són una solució molt pràctica ja que ocupen poc espai i són capaços de salvar trams d'escales rectes i corbes. A més, poden instal·lar-se a l'exterior suportant climes freds i calorosos.

Les cadires puja escales poden salvar trams multiplanta i fer parades entremig. Són còmodes i molt segures, a més, s'instal·len sense fer obres. Molts models permeten triar entre diferents entapissats per poder tenir el que encaixi millor amb l'habitació. Hi ha alguns que estan pensats per ocupar molt poc espai, especialment per aquestes escales estretes.

Plataformes salvaescales a Castelló

Per a persones amb o sense cadira de rodes, les plataformes elevadores funcionen molt bé per a baixar i pujar escales corbes i rectes. A més, alguns models disposen d'una cadira plegable per a aquestes persones que no utilitzen cadira de rodes, però tenen dificultats de mobilitat.

Són una solució molt aconsellable per a comunitats de propietaris i locals on hi ha un tram d'escales o desnivell pronunciat que no permet l'accessibilitat de les persones. Poden instal·lar-se a l'interior i a l'exterior. Destaquen perquè poden plegar-se molt bé i ocupar el mínim espai quan no s'utilitzen.

Elevadors de curt recorregut a Castelló

Per a espais on el disseny de l'entorn és important, els elevadors verticals són el producte idoni per a trencar amb les barreres arquitectòniques. Tenen una gran adaptabilitat a l'entorn perquè permeten personalització del material de la plataforma i també dels colors de l'estructura.

Permeten salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura i es poden instal·lar a l'interior i a l'exterior. Poden elevar a persones en cadira de rodes i també usuaris que per comoditat vulguin utilitzar l'elevador.

Són solucions que vénen equipats amb tots els sistemes de seguretat. Per exemple, tenen un sistema que detecta qualsevol obstacle que pugui haver-hi sota la plataforma i sistemes de tancament elèctrics de portes d'accés.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu