sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Girona

VALIDA és l'empresa n.1 en vendes a nivell nacional. Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector del salvaescales i hem realitzat instal·lacions a la província de Girona. Hem solucionat problemes d'accessibilitat a moltes persones amb dificultats de mobilitat o amb discapacitat en poblacions com Figueres, Blanes, Lloret de Mar, Olot, Salt entre molts altres. Entenem les necessitats de les persones i sabem com millorar la seva accessibilitat, un dret universal.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Girona

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Girona

Silla salvaescales DEVOTUS a Girona

Cadires Pujaescales DEVOTUS

Girona

Cadira SOCIUS a Massanet de la Selva

Cadires Pujaescales SOCIUS

Girona

Instal·lació de cadira salvaescales a CELRÀ, escala exterior

Cadires Pujaescales SOCIUS

Girona

Instal·lació d'una cadira salvaescales a una casa particular de Vallfogona del Ripollés, a Girona

Cadires Pujaescales FIDUS

Girona

Serveis salvaescales

Salvaescales a Girona

Els salvaescales es munten en la menor brevetat possible. A més, moltes de les nostres solucions s'instal·len sense fer obres. Gràcies al nostre equip d'especialistes, realitzem plans 3D de la instal·lació. D'aquesta manera els tècnics poden realitzar el muntatge de forma molt precisa.

Els nostres assessors informen l'usuari del tipus de salvaescales que va millor amb el lloc i amb la seva necessitat. Hi ha un equip d'Assistència que informa el client i l'ajuda a solucionar dubtes i problemes una vegada s'hagi realitzat el muntatge. Les persones usuàries sempre poden estar en contacte amb nosaltres.

Les persones són la nostra prioritat, per la qual cosa les acompanyem des del primer dia amb l'assessorament de la millor solució salvaescales fins després del muntatge. L'equip d'Assistència Tècnica soluciona dubtes, preguntes i problemes que pugui tenir l'usuari una vegada feta la instal·lació. A més, comptem amb els millors tècnics per a realitzar manteniments i reparacions de salvaescalers.

Quina solució de puja escales és millor per a mi? Per solucionar aquesta pregunta els nostres assessors pensen quin tipus de salvasescales encaixa millor amb les necessitats del lloc i el tipus d'escala.

Som una empresa de manteniment de salvaescales a la província de Girona. Després d'haver instal·lat la solució puja escales és important realitzar un manteniment. Els nostres tècnics asseguren que una inspecció periòdica evita avaries i reparacions molt costoses.

Gràcies al nostre servei de manteniment de salvaescales a Girona es pot evitar possibles deterioracions de la màquina i allargar la seva vida útil. Podem realitzar el manteniment de qualsevol marca de salvaescales sense importar que no l'hàgim instal·lat nosaltres.

La reparació de salvaescales és ràpida. Els nostres tècnics es desplacen al lloc en la menor brevetat possible. Podem reparar salvaescales que no hàgim instal·lat nosaltres utilitzant recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Girona

Delegación VALIDA en Girona
972 41 43 51
Carrer de Puigcerdà, 3, Aiguaviva

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Girona

El nostre equip d'assessors experts en salvaescales a Girona veuen en persona el tram d'escales o el desnivell que s'ha de salvar. En funció de les necessitats de les persones usuàries, podrem triar la millor cadira salvaescales, o plataforma salvaescales o l'elevador de curt recorregut ideal per trencar amb les barreres arquitectòniques del lloc.

Comptem amb el millor equip d'especialistes en pujaescales a la província de Girona.

Cadires salvaescales a Girona

Les cadires elevadores o cadires salvescales són còmodes i molt segures. Són una solució ideal per a persones amb problemes de mobilitat temporal o permanent que viuen a cases amb escales. També són una excel·lent opció per millorar simplement la comoditat a la llar. Poden pujar i baixar trams d'escales rectes i corbs. Molts models de cadires salvaescales es poden adaptar perquè s'instal·lin a l'exterior. A més, són molt resistents per aguantar temperatures extremes tant de fred com de calor.

Les cadires puja escales poden salvar moltes plantes d'altura. Per exemple, hi ha models que estan pensat per a escales estretes i altres per a corbes. Per a garantir una integració amb l'entorn, moltes tenen opció de canviar el color de l'entapissat i de la guia.

Plataformes salvaescales a Girona

Les plataformes salvaescales poden salvar trams amb escala rectes i corbes. Donen accessibilitat a persones en cadira de rodes i a persones amb problemes de mobilitat. Són una solució molt demandada per a comunitat de veïns i locals comercials o públics.

Aquest tipus de salvaescales pot plegar-se per a no ocupar espai quan no hi hagi ningú que ho estigui utilitzant. Així mateix, les persones que ho vulguin utilitzar poden desplegar-ho i prémer els botons de direcció per accionar el moviment. Tot el procés és molt senzill i segur.

Les plataformes puja escales poden salvar trams d'escales corbes i rectes. A més, hi ha models pensats per a exteriors pel que no hi ha problema per a instal·lar-se en la intempèrie.

Elevadors de curt recorregut a Girona

Els elevadors verticals o de curt recorregut donen accessibilitat a les persones amb mobilitat reduïda o en cadira de rodes. Poden salvar trams de fins a 3 metres d'altura i encaixen molt bé en locals, comunitats de propietaris, restaurants, hotels, etc.

El seu disseny facilita molt la seva integració. Per això, alguns d'ells els podríem classificar com a elevadors de curt recorregut de disseny ja que sorprèn com són capaços de trencar amb les barreres arquitectòniques sense espatllar l'interiorisme del lloc.

Són segurs i fàcils d'utilitzar. Porten sistemes de seguretat que pareixin el moviment en cas que hi hagi algun obstacle sota la plataforma. Tenen panys elèctrics i barreres que delimiten la zona.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu