sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a La Rioja

Hem aconseguit donar accessibilitat a espais que fins ara no podien ser transitats per a persones amb mobilitat reduïda. Moltes persones de municipis de la província de La Rioja com són Logronyo, Calahorra, Arnedo o Haro han recuperat llibertat de moviments. A VALIDA comptem amb molts tipus de salvaescales que poden satisfer les necessitats de mobilitat que tens i que s'adapten al tipus d'escala. Els nostres 20 anys d'experiència ens ha permès arribar a ser l'empresa n.1 en vendes en el territori espanyol.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a La Rioja

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a La Rioja

Instal·lació de cadira elevadora UNUM a Cervera del Río Alhama, La Rioja - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales UNUM

La Rioja

Cadira elevadora SOCIUS a Rincón de Soto, La Rioja - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

La Rioja

▷ Cadira salvaescales Socius a Lardero

Cadires Pujaescales SOCIUS

La Rioja

Cadira elèctrica SOCIUS per a una casa particular de Santo Domingo de la Calzada

Cadires Pujaescales SOCIUS

Santo Domingo de la Calzada, La Rioja

Serveis salvaescales

Salvaescales a La Rioja

És important, abans de triar un salvaescales, tenir un bon Assessor Tècnic que t'aconselli amb la solució salvaescala que tingui en compte les necessitats de mobilitat i el tipus d'escala. En visitar el lloc, l'Assessor facilita un pressupost a mida, gratuït i sense compromís. És important conèixer els tipus de salvaescales que hi ha i els millors per a cada tipus d'escala.

Quan el pressupost està aprovat, fem fotometries del lloc per a generar un plànol 3D del projecte. D'aquesta manera es fa una instal·lació a mida i exacta a l'escala per poder aprofitar tots els espais.

Un tècnic de salvaescales pot aconseguir fer la instal·lació de la cadira o la plataforma de manera ràpida ja que aquestes instal·lacions no requereixen obres. En canvi, per instal·lar un elevador s'ha de tenir en compte que molts d'ells requereixen d'un petit fossat per instal·lar-se.

Una revisió periòdica al salvaescala per part d'un tècnic especialitzat pot prevenir d'avaries en un futur. A més, un manteniment assegurarà que la màquina funcioni correctament i que sigui segura.

Podem fer el manteniment de salvaescales que no hàgim instal·lat nosaltres sense problemes.

Desplacem un tècnic de salvaescales en la menor brevetat possible. És important contactar amb el servei tècnic en detectar que la màquina no funciona correctament o fa sorolls estranys.

Podem reparar màquines que no hem instal·lat nosaltres amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a La Rioja

Delegación VALIDA en La Rioja

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a La Rioja

L'accessibilitat és un bé universal i és responsabilitat de tots garantir-la a totes les persones. Per nosaltres és una prioritat, per la qual cosa, comptar amb amb la nostra ajuda, permet trobar la solució per a les barreres arquitectòniques.

Cadires salvaescales a La Rioja

Les cadires salvaescales permeten a persones grans poder baixar i pujar escales corbes o rectes. Aquesta classe de puja escales dona més mobilitat a les persones amb dificultats de mobilitat i aquestes recuperen més llibertat de moviments i qualitat de vida.

Tots els models de cadira elevadora es poden plegar perquè no siguin una nosa en el pas de l'escala quan no s'utilitzen. Si hi ha espai, també hi ha l'opció de fer un pàrquing per a la cadira. Per utilitzar-la només s'ha de desplegar i una vegada asseguda en ella la persona només ha de prémer un botó pera indicar la direcció on es vol anar.

Segons el model de cadira es pot triar el tipus d'entapissat i el color. També hi ha possibilitat de canviar el color de la guia. D'aquesta manera s'aconsegueix un conjunt que quedi integrat amb l'espai on s'instal·la.

Plataformes salvaescales a La Rioja

Les plataformes salvaescales donen accessibilitat a persones en cadira de rodes. Permeten baixar i pujar escales rectes o corbes. També es poden instal·lar a la intempèrie.

Per garantir un viatge segur les plataformes elevadores tenen un moviment magnètic i regulen la velocitat en les corbes i en les sortides i arribades de tram. Totes elles tenen un disseny molt compacte quan es pleguen i així ocupen menys espai.

Per utilitzar-les només s'han de desplegar i, una vegada la persona estigui situada en el centre de la plataforma, es prem el botó per indicar la direcció on es vol desplaçar. Per persones que no utilitzen cadira de rodes es pot instal·lar un seient abatible per asseure's.

Elevadors de curt recorregut a La Rioja

Els elevadors de curt recorregut permeten a persones en cadira de rodes salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. També faciliten la mobilitat i milloren la qualitat de vida de totes les persones ja que tothom pot fer-ne ús. Són recomanables per a una comunitat de veïns.

Els elevadors verticals que garanteixen millor la integració amb l'entorn i poden evitar soroll visual, especialment en llocs on és molt important preservar l'estètica. Això es deu al fet que molts models permeten personalitzar el color de l'estructura o canviar el material de la plataforma. D'aquesta manera, sigui fusta, marbre o pedra, es pot igualar al terra del voltant.

Els elevadors són molt segurs i fàcils d'utilitzar. Amb només un botó es desplacen per arribar al tram indicat. Tenen sistemes de seguretat que garanteixen un trajecte sense problemes.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu