sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Las Palmas

El nostre equip humà de la província de Las Palmas ofereix la millor atenció per a ajudar-te a triar el millor salvaescala que compleix amb totes les necessitats. El nostre equip de professionals se centra en la persona perquè aquesta aconsegueixi guanyar més qualitat de vida. VALIDA , amb els seus 20 anys d'experiència i sent l'empresa n.1 en vendes a Espanya, ha aconseguit acabar amb les barreres arquitectòniques de moltes poblacions com Las Palmas de Gran Canaria, Telde, Saint Lucia de Tirajana o Arrecife entre moltes altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Las Palmas

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Las Palmas

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Las Palmas

Serveis salvaescales

Salvaescales a Las Palmas

La nostra base recau en un bon assessorament de la instal·lació que compleix amb totes les expectatives de la persona usuària. Un Assessor Tècnic, realitza un pressupost a mida, gratuït i sense cap compromís. Una vegada la persona decideixi instal·lar el seu nou salvaescala, es realitza un plànol 3D del projecte mitjançant fotometries del lloc. Això ens permet fer una instal·lació a mida que aprofiti al màxim l'espai de l'escala. També permet realitzar un muntatge més ràpid.

Els nostres tècnics en puja escales a la província de Las Palmas, treballen de manera ràpida i neta ja que ni les cadires ni les plataformes *salvaescaleras necessiten obres per a col·locar-se.

Per a qualsevol dubte i problema, el nostre equip de Suport d'Assistència Tècnica es troba disponible per a ajudar a les persones usuàries.

Els nostres tècnics de salvaescales a la província de Las Palmas realitza manteniments periòdics per a garantir el bon funcionament de la instal·lació. Les inspeccions periòdiques eviten avaries en un futur i permeten allargar la vida útil de la màquina.

Podem fer una revisió a instal·lacions que no hàgim fet nosaltres.

Desplacem un tècnic de salvaescales en la major brevetat possible per solucionar l'avaria o problema. Entenem la urgència i la necessitat de la persona de poder utilitzar la seva salvaescala per poder mantenir la seva independència i accessibilitat.

És important contactar amb un tècnic per reparar el salvaescala si aquest no funciona correctament o fa sorolls fora de l'habitual.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Las Palmas

Delegación VALIDA en Las Palmas

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Las Palmas

La nostra base recau en un bon assessorament de la instal·lació que compleixi amb totes les expectatives de la persona usuària. Per a aconseguir-ho, ens centrem en els tipus de salvaescales i es té en compte el tipus d'escala i les necessitats de mobilitat de la persona usuària.

Cadira salvaescales a Las Palmas

Una cadira elevadora permet que les persones amb problemes de mobilitat poder baixar i pujar escales còmodament i de manera segura. Amb un sistema salvaescales la persona recupera qualitat de vida i més independència en la llar.

Les cadires salvaescales són molt fàcils d'utilitzar. Només s'ha de desplegar el seient, reposabraços i el reposapeus, asseure's a ella i accionar el moviment mitjançant el botó que hi ha en el reposabraços. La cadira es desplaça cap a la direcció desitjada i, en cas de trajectes multiplanta, es para a on vulgui la persona usuària.

Per a garantir una bona integració de la cadira a l'espai, molts models permeten triar el tipus d'entapissat i el color. També es pot canviar el color de la guia. Les cadires són molt segures i estan molt indicades en cases particulars.

Plataforma salvaescales a Las Palmas

Les plataformes elevadores es poden traslladar per un tram d'escales a persones en cadira de rodes. Poden salvar escales corbes i rectes tant en interior com en exterior.

Són molt segures ja que disposen de sistemes de seguretat que garanteixen un trajecte sense problemes. Tenen un sensor sensible al tacte que impedeix la col·lisió amb objectes que pugui haver-hi a l'escala. També regula la velocitat a la sortida i arribada de tram perquè no hi hagi sots. 

Les plataformes solen ser molt bona solució en una comunitat de veïns, restaurants i locals. Especialment en aquests on hi ha una escala en l'entrada que impedeix arribar a l'interior de l'edifici.

Elevador de curt recorregut a Las Palmas

Els elevadors verticals donen accessibilitat a persones en cadira de rodes i també a persones amb mobilitat reduïda. Permeten salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura i s'instal·len tant a interior com a exterior. 

Destaquen per tenir un disseny bonic que garanteix una bona integració amb l'entorn. S'aconsegueix perquè molts d'ells tenen estructures de vidre o bé es pot canviar el color de l'alumini. Alguns d'ells poden tenir el mateix terra que el seu voltant, ja sigui fusta, marbre o pedra.

Per utilitzar-los només s'ha de prémer els botons del seu interior i indicar la direcció. Tenen diferents sistemes de seguretat que garanteixen un trajecte segur. Per instal·lar-se normalment requereixen d'un petit fossat de pocs centímetres perquè la plataforma quedi arran de terra.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu