sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Lleó

VALIDA tenim un equip molt professional d'experts en salvaescales a Lleó. Som una empresa amb 20 anys d'experiència en el sector dels puja escales. A més, som l'empresa n.1 en ventes en tota Espanya. El nostre equip de professionals ha realitzat muntatges de salvaescales a Lleó, Ponferrada, Trobajo del Camino, Astorga i molts altres més. Amb el nostre treball hem aconseguit salvar aquestes barreres arquitectòniques que no permetien l'accessibilitat de moltes persones amb dificultats de mobilitat.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Lleó

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Lleó

Cadira pujaescales per a millorar l'accesibilitat a l'interior d'una casa particular de León

Cadires Pujaescales FIDUS

León

Cadira salvaescales Alium a una casa de València de Don Juan, Lleó

Cadires Pujaescales ALIUM

León

▷ Cadires salvaescales Socius Cembranos

Cadires Pujaescales SOCIUS

León

Salvaescales SOCIUS a Trabajo del camino - León

Cadires Pujaescales SOCIUS

León

Serveis salvaescales

Salvaescales a Lleó

La nostra logística ens permet instal·lar el salvaescales en la menor brevetat possible. A més, els nostres tècnics especialistes realitzen fotometries del lloc per a poder realitzar plànols 3D de tot el muntatge. D'aquesta manera, l'usuari sap com quedarà la instal·lació i el tècnic pot treballar molt més ràpid i de forma més eficient. Tot el salvaescales és a mida.

Els nostres assessors aconsellen la millor solució salvaescales, i durant el procés de muntatge i durant tota la vida de la màquina hi ha el personal d'Assistència Tècnica que resol dubtes i problemes que puguin sorgir.

Per a allargar la vida útil de la màquina salvaescales és molt important realitzar manteniments periòdics. Els nostres tècnics de salvaescales a Lleó aconsellen una revisió periòdica de la cadira, plataforma o elevador per poder evitar avaries futures. Al final, el propietari acaba estalviant-se molts diners en avaries que, amb un bon manteniment, s'haurien evitat.

Podem realitzar el manteniment de qualsevol solució salvaescales, també aquestes instal·lacions que no hàgim muntat nosaltres. Disposem de la formació necessària i, a més, de recanvis originals de quasi totes les marques.

Realitzem reparació de salvaescales a Lleó. Els nostres tècnics es desplacen al lloc en la menor brevetat possible i reparen la instal·lació de salvaescales. El nostre equip pot reparar qualsevol màquina, fins a les quals no hàgim instal·lat nosaltres. A més, comptem amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Lleó

Delegación VALIDA en Lleó

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Lleó

Com saber quina solució salvaescales és la millor? El nostre equip d'assessors es desplaça al lloc i, en funció de les necessitats de la persona i el tipus d'escala trobarà la millor opció entre els tipus de salvaescales a Lleó que pot trobar.

Cadires salvaescales a Lleó

Les cadires salvaescales són plegables i elèctriques. Són molt fàcils d'utilitzar i ocupen molt poc espai. Són una solució molt popular entre persones amb mobilitat reduïda o de la tercera edat que els costi baixar i pujar escales. Gràcies a elles s'aconsegueix donar autonomia i seguretat en els moviments de les persones grans dins de casa.

Aquest tipus de model de cadira salvaescales s'acciona mitjançant un botó que sol estar en al reposabraços de la cadira. D'aquesta manera l'usuari controla el moviment tota l'estona. A més, venen amb dos comandaments a distància per poder desplaçar la cadira si aquesta es troba a l'altre extrem de la guia. Pot salvar trams d'escales corbes i rectes.

Venen amb tots els sistemes de seguretat per garantir un viatge estable i tranquil. A més, tenen un sensor sensible al tacte que atura el moviment de la cadira si detecta algun objecte enmig del seu recorregut.

Plataformes salvaescales a Lleó

Les plataformes elevadores donen accessibilitat a les persones en cadira de rodes. Poden salvar trams d'escala rectes i corbes. Moltes tenen la versió per poder instal·lar-se a la intempèrie. Les plataformes salvaescales són una solució molt sol·licitada per una comunitat de veïns que tinguin una escala a l'entrada que dificulti el pas fins a l'ascensor.

Totes les plataformes es pleguen perquè no ocupin espai quan no s'utilitzen. Tenen la capacitat d'automatitzar el desplegament d'aquesta manera dona total autonomia a l'usuari que la vol utilitzar. Per accionar-les tenen uns botons que s'han de mantenir premuts. Les plataformes per salvar trams d'escala corbs estan programades perquè durant els trams corbats es redueixi la velocitat per evitar inestabilitat. També tenen una arribada i sortida progressiva per garantir un recorregut sense sots.

Elevadors de curt recorregut a Lleó

Els elevadors verticals són ideals per elevar persones sense i amb cadira de rodes o amb problemes de mobilitat. Estan pensats per salvar altures de fins a 3 metres. Tenen un disseny bonic així son molt indicades per a locals, comerços, espais públics o comunitats de propietaris on es vol mantenir l'estètica del lloc.

La capacitat de personalització dels elevadors de curt recorregut és sorprenent ja que permeten fer la plataforma igual que el terra que l'envolta, ja sigui fusta, pedra o marbre. També es pot canviar el color de l'estructura i alguns models permeten tancament perimetral. A més, es poden instal·lar a l'exterior i a l'interior. Són fàcils d'utilitzar ja que tenen una botonera per accionar el seu moviment. Tenen panys de seguretat a les portes que delimiten l'espai de la plataforma.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu