sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Lugo

Gràcies al nostre equip especialitzat en salvaescales, hem trencat amb les barreres arquitectòniques que impedien l'accessibilitat de moltes persones. Espais on hi havia escales o desnivells que podien dificultar el passo a persones amb discapacitat ara són accessibles. A la província de Lugo, hem ajudat a persones amb problemes de mobilitat de municipis com Monforte de Lemos, Viver, Villalba o Sarria entre altres. Els nostres Assessors tenen en compte les necessitats de la persona i el tipus d'escala per trobar la millor solució en cada cas.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Lugo

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Lugo

Plataforma salvaescales Décor a Lugo

Plataformes Pujaescales DÉCOR

Lugo, Lugo

Plataforma puja escales LEIA per a l'exterior a Lugo

Cadires Pujaescales LEIA

Lugo, Lugo

Cadira puja escales UNUM d'interior a Castro de Rey

Cadires Pujaescales UNUM

Castro del Rey, Lugo

Elevador de curt recorregut Vectio instal·lat a Lugo

Elevadors curt recorregut VECTIO

Lugo

Serveis salvaescales

Salvaescales a Lugo

El nostre equip d'especialistes entén les necessitats de la persona i ofereixen als usuaris la millor solució salvaescala. Els nostres Assessors es desplacen en el lloc exacte per fer una valoració i un pressupost a mida, un servei totalment gratuït i sense cap compromís. Ells tenen en compte la mobilitat de la persona usuària i també les limitacions d'espai.

Realitzem plànols 3D de la instal·lació. D'aquesta manera els tècnics poden realitzar el muntatge de forma molt precisa. Els salvaescales es munten en la menor brevetat possible. A més, les cadires salvaescales i les plataformes de les nostres solucions s'instal·len sense fer obres.

A més, els tècnics poden realitzar la instal·lació de la cadira salvaescales i plataforma pujaescales de manera molt ràpida i eficaç ja que no és necessari fer obres per a col·locar-les. Només els elevadors necessiten un petit fossat perquè la plataforma quedi a nivell del sòl.

Perquè una instal·lació puja escala es mantingui segura, és molt recomanable realitzar inspeccions regularment. Un tècnic de salvaescales supervisarà el bon funcionament de la màquina i pot evitar futures avaries molt costoses.

Podem realitzar el manteniment de tota mena d'instal·lacions, també aquestes que no hàgim instal·lat nosaltres.

Si s'escolten sorolls estranys o un funcionament fora del normal quan s'utilitza la instal·lació salvaescala, és molt important demanar pel servei tècnic. Gestionem les incidències en la major brevetat possible.

Som capaços de respondre ràpidament a avaries que es puguin produir.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Lugo

Delegación VALIDA en
981 45 70 80

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Lugo

Com sabem quin salvaescales és el millor per a tu? Un assessor t'aconsellarà amb la millor solució en funció de la mena d'escales i les teves necessitats. D'aquesta manera, es podrà triar entre diferents tipus de salvaescales. L'accessibilitat és un bé universal i amb VALIDA Lugo és possible garantir-la en molts espais que fins ara impedien que moltes persones poguessin accedir.

Cadires salvaescales a Lugo

Les cadires salvaescales són perfectes perquè persones amb problemes de mobilitat puguin desplaçar-se entre les plantes de casa seva. Donen seguretat, llibertat de moviments i milloren la qualitat de vida. Poden baixar i pujar escales corbes o rectes i també en espiral. S'instal·len a l'interior i a l'exterior.

Són fàcils d'utilitzar ja que només pressionant un botó indiques la direcció cap a on anar. A més, tots els models es poden plegar, d'aquesta manera, ocupen menys espai quan no s'utilitzen. En cas que sigui necessari i hi hagi suficient espai, també hi ha l'opció de fer un pàrquing per a la cadira.

Una cadira elevadora pot encaixar perfectament al lloc ja que molts models permeten triar la tapisseria i el color de la guia.

Plataformes salvaescales a Lugo

Les plataformes elevadores permeten a les persones en cadira de roda desplaçar-se per escala rectes o corbes. Es poden instal·lar a l'interior o a l'exterior i són una bona solució en una comunitats de veïns, restaurants o locals. 

Les persones amb mobilitat reduïda que no necessitin cadira de rodes poden utilitzar la plataforma salvaescales asseient-se en el seient abatible. D'aquesta manera, poden fer el viatge còmodament assegudes.

Tots els models de plataformes salvaescales es pleguen de manera que ocupin molt poc espai quan no s'utilitzen. D'aquesta manera, l'escala continua sent útil per a altres transeünts. Per a utilitzar-la només s'ha de desplegar i utilitzar els botons de direcció perquè aquesta es mou.

Elevadors de curt recorregut a Lugo

Els elevadors verticals permeten a persones en cadira de rodes baixar i pujar desnivells de fins a 3 metres d'altura. També poden millorar la comoditat i la qualitat de vida d'altres usuaris ja que facilita poder esquivar la barrera arquitectònica del lloc.

Els elevadors de curt recorregut són els sistemes que tenen més integració amb l'espai. Això es deu al fet que hi ha molts models que poden arribar a ser totalment invisibles quan no s'utilitzen. Uns altres permeten un nivell de personalització en què l'usuari pot triar el color de l'estructura de la màquina i també es pot canviar el material de la plataforma perquè sigui igual que el terra del seu voltant.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu