sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Madrid

Comptem amb 20 anys d'experiència en el sector dels salvaescales elèctrics i tenim una àmplia gamma de productes com són cadires puja escales, plataformes i elevadors de curt recorregut. VALIDA és l'empresa n.1 en vendes de salvaescales en tot el territori espanyol. Gràcies al nostre equip d'experts en salvaescales de Madrid, hem salvat les barreres arquitectòniques de moltes cases de poblacions com: Móstoles, Alcalá de Henares, Fuenlabrada entre molts altres més.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Madrid

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Madrid

Plataforma salvaescales SPATIUM amb doble embarcament a Madrid capital

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Madrid

Cadira puja escales SOCIUS a Torrejón d'Ardoz

Cadires Pujaescales SOCIUS

Madrid

Beneficis d'una cadira salvaescales a Collado de Villalba

Cadires Pujaescales UNIKA

Madrid

Cadira salvaescales SOCIUS a una casa Alcobendas

Cadires Pujaescales SOCIUS

Madrid

Serveis salvaescales

Salvaescales a Madrid

Gràcies a la coordinació de tot el nostre equip d'experts de Madrid, aconseguim instal·lar el salvaescales amb la menor brevetat possible. El procés comença quan un assessor tècnic es desplaça al lloc per valorar les necessitats de les persones i per identificar com és l'escala. D'aquesta manera podem realitzar un pressupost a mida.

Una vegada s'ha fet un pressupost es passa a realitzar els plans de la instal·lació. D'aquesta manera, el client pot verificar com quedarà la instal·lació i el tècnic podrà realitzar-la amb la menor brevetat possible. A més, els nostres models de cadira elevadora i plataforma salvaescales s'instal·len sense necessitat de fer obres, per la qual cosa el treball és ràpid i net.

És molt important realitzar un manteniment periòdic del salvescales per garantir un bon funcionament i evitar avaries greus. Els tècnics de reparació de salvaescales de Madrid poden fer el manteniment salvaescales que no hàgim instal·lat nosaltres i amb recanvis originals.

També podem reparar salvaescales, els nostres tècnics de la zona es desplacen amb la major rapidesa possible per a solucionar el problema que tingui el salvaescales. A més, també podem fer reparacions de qualsevol salvaescales i de gairebé totes les marques.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Madrid

Delegación VALIDA en Madrid
91 080 09 79
Carrer de Téllez, 58, 28007 Madrid, Espanya

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Madrid

Disposem dels millors professionals experts en salvaescales a Madrid. Com podem saber quin salvaescales és el millor per a les teves necessitats? Els nostres assessors tècnics t'aconsellaran sobre el millor tipus de salvaescales basant-se en la tipologia d'escala que tinguis i la teva dificultat de mobilitat. Cerques un salvaescales a Madrid?

Cadires salvaescales a Madrid:

Les cadires puja escales són molt pràctiques per a les persones de la tercera edat. Això es deu al fet que són còmodes, segures i fàcils d'utilitzar. Sense cap esforç la persona pot baixar i pujar escales rectes o corbes.

Aquests models de cadires salvaescales estan preparats per instal·lar-se a l'interior i a la intempèrie. Poden resistir les inclemències del temps i, fins i tot hi ha models que tenen la guia calefactable perquè puguin funcionar òptimament quan hi ha neu. Per a accionar la cadira, només s'ha de prémer un botó.

Tenen tots els sistemes de seguretat per a garantir una bona experiència d'ús. També disposen de dos comandaments a distància per a accionar la cadira en cas que aquesta es trobi en l'altre extrem de la guia.

Tots ells tenen diferents versions d'entapissats i de colors per a la guia per aconseguir el producte que millor encaixi amb el disseny de l'entorn. Totes les cadires són plegables així que no ocupen espai quan no s'utilitzen.

Plataformes salvaescales a Madrid:

Les plataformes salvaescales permeten pujar i baixar escales a persones en cadira de rodes. Són totalment plegables pel que ocupen el mínim espai quan no s'utilitzen. Són una solució molt convenient per una comunitat de veïns i locals comercials ja que permeten elevar persones amb diferents dificultats de mobilitat.

Les plataformes elevadores funcionen mitjançant uns botons que s'han de mantenir pressionats per a accionar el moviment. També, porten tots els sistemes de seguretat per delimitar la zona on viatja la persona usuària. Té un sistema que, en la sortida i arribada del tram, la màquina adequa la velocitat per garantir que no hi hagi sots que pugui desestabilitzar a la persona.

Hi ha plataformes que es poden personalitzar amb diferents colors perquè siguin totalment integrables amb el disseny de l'entorn. Hi ha models per interior i per exteriors. A més, també són capaços de salvar trams d'escales corbes.

Elevadors de curt recorregut a Madrid:

Els elevadors verticals tenen un disseny bonic i perfecte per a integrar-se amb el lloc. Poden donar servei a persones amb diferents graus de problemes de mobilitat, fins i tot les poden utilitzar persones que simplement vulguin salvar un desnivell sense esforços.

Aquesta classe de salvaescales poden salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. A més, es pot instal·lar en exteriors i a la intempèrie pel que poden ser una bona opció per a espais públics.

Les persones amb mobilitat reduïda només han de pujar a l'elevador i pressionar la botonera de l'interior per accionar el moviment del sistema. Aquesta màquina té molt bons sistemes de seguretat que bloqueja el desplaçament si detecta que hi ha qualsevol objecte sota la plataforma. A més, tenen panys elèctrics per evitar que una persona pateixi algun mal quan la plataforma es troba a l'altre extrem.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu