sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Màlaga

VALIDA compta amb 20 anys d'experiència en el sector dels salvaescales, plataformes i elevadors de curt recorregut. A més, som l'empresa n.1 en vendes de solucions salvaescales a tota Espanya. Comptem amb els millors professionals de la província de Màlaga per oferir el millor servei en instal·lació de cadires salvaescales, plataformes elevadores i elevadors de curt recorregut. Hem instal·lat les nostres solucions salvaescales a Màlaga, Marbella, Vélez-Málaga, Mijas, etc aconseguint trencar amb les barreres arquitectòniques de molts espais.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Màlaga

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Màlaga

Cadira elevadora SOCIUS a Màlaga

Cadires Pujaescales SOCIUS

Málaga

Puja escales SOCIUS amb recorregut multiplanta Màlaga

Cadires Pujaescales SOCIUS

Málaga

Cadira pujaescales SOCIUS a Ronda, Málaga - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Málaga

▷ Cadira salvaescales Socius Pamplona

Cadires Pujaescales SOCIUS

Málaga

Serveis salvaescales

Salvaescales a Màlaga

Des del primer moment parem esment a les necessitats de la persona que necessita el salvaescales, d'aquesta manera, podem triar el millor model de la nostra àmplia gamma. Oferim un pressupost gratuït, a mida i sense compromís.

Els tècnics de salvaescales a Màlaga es desplacen al lloc per instal·lar el mecanisme en la menor brevetat possible. Gràcies als plànols fets a priori podem realitzar la instal·lació ràpidament i, en el cas de les cadires salvaescales i les plataformes elevadores no fa falta fer obres.

És molt important el manteniment del salvaescala per garantir un bon funcionament d'aquest i per a allargar la vida útil. Fer una revisió periòdica permet trobar possibles problemes i incidències que amb el temps es traduirien en avaries greus.

Els nostres tècnics asseguren que la revisió permet estalviar molts diners als propietaris. Podem realitzar al manteniment de màquines que no hàgim instal·lat nosaltres.

Intentem resoldre les avaries amb la menor brevetat possible. A més, podem reparar les nostres màquines i també unes altres que no hàgim instal·lat nosaltres. Disposem de recanvis originals de gairebé totes les marques.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Màlaga

Delegación VALIDA en Màlaga
952 75 47 32

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Màlaga

Hi ha molts tipus de salvaescales, per tant, els assessors tècnics es fixaran en el tipus d'escala i el problema de mobilitat de les persones del recinte per triar el més indicat.

Cadires salvaescales a Màlaga

La cadires elevadores o cadires salvaescales permet a les persones de la tercera edat o amb problemes de mobilitat pujar i baixar escales de tram recte o tram corb. Aquests sistemes d'elevació són fàcils d'utilitzar, ja que amb només pitjar un botó el mecanisme s'acciona i comença a recórrer el carril.

Aquests models són totalment plegables així que no suposen un problema d'espai quan no s'utilitzen. Alguns d'ells estan especialment indicats per a escales molt estretes. A més, molts permeten instal·lar-se tant a l'interior com a l'exterior.

Estan equipades amb tots els mecanismes de seguretat, tenen dos comandaments a distància i cinturó. La persona que s'assegui a la cadira només haurà de prémer el botó que hi ha en el reposabraços per accionar el moviment.

Hi ha molts models i gairebé tots ofereixen una àmplia gamma de colors per triar. D'aquesta manera, es pot triar el que millor encaix amb el lloc. La guia també pot tenir diferents colors i, algunes, estan fetes de tal forma que no tinguin punts tallants ni greix.

Plataformes salvaescales a Málaga

Les plataformes elevadores o plataformes salvaescales permeten a persones en cadira de rodes baixar i pujar trams d'escala o desnivells. Algunes d'elles, es pot instal·lar un seient plegable perquè, persones amb mobilitat reduïda, però que no necessitin una cadira, puguin anar còmodament assegudes durant el trajecte amb la plataforma.

Es poden instal·lar tant a l'interior com a la intempèrie. Es pleguen i despleguen automàticament així que no ocupen espai quan no s'utilitzen i totes les persones poden ser totalment autònomes al utilizar-la.

Poden salvar escales corbes i rectes. Venen equipades amb tots els sistemes de seguretat disponibles i estan programades perquè en la sortida i arribada de tram el moviment sigui progressiu per evitar sots. També regulen la velocitat en les corbes.

Elevadors de curt recorregut a Màlaga

Els elevadors de curt recorregut permeten salvar trams de fins a 3 metres. S'instal·len tant a l'interior com a l'exterior i, a més, alguns d'ells permeten tancament perimetral. Funcionen molt bé per a una comunitat de veïns, especialment en les que hi ha una escalinata abans d'arribar a l'ascensor.

Els elevadors verticals tenen un disseny molt elegant que els fa molt integrables en qualsevol lloc. A més, permeten diferents opcions de personalització, especialment de la zona de la plataforma ja que aquesta pot ser del mateix material que el terra de l'entorn.

Qualsevol persona pot utilitzar un elevador, ja que facilita l'accessibilitat de tot el món. Per a utilitzar-lo només s'ha de prémer els botons de l'interior. Porta tots els mecanismes de seguretat necessaris com, per exemple, un sensor que para el moviment si detecta un objecte sota la plataforma. Té panys elèctrics a les portes per evitar que hi hagi un espai al buit quan no hi hagi l'elevador en el tram indicat.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu