sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Múrcia

Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector dels salvaescales, a més, VALIDA és l'empresa n.1 en vendes a tot Espanya. Els nostres professionals de la província de Múrcia han solucionat els problemes ocasionats per les barreres arquitectòniques de poblacions com: Múrcia, Cartagena, Lorca, Molina de Segura entre molts altres. Les persones que estiguin pensant en instal·lar un sistema de salvaescales a Múrcia compten amb l'ajuda d'un assessor tècnic que els aconsella amb la millor solució. Aquesta persona tindrà en compte el tipus d'escala i els problemes de mobilitat de les persones usuàries del salvaescales.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Múrcia

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Múrcia

Instal·lar una CADIRA SALVAESCALES en habitatge d'Archena, MURCIA

Cadires Pujaescales FIDUS

Murcia

Cadira pujaescales FIDUS a El Pinatar

Cadires Pujaescales FIDUS

Murcia

Instal·lació de cadira salvaescales SOCIUS a Alcantarilla, Murcia - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales FIDUS

Murcia

Plataforma pujaescales per a millorar l'accessibilitat a una comunitat de veïns de Lorca, Múrcia

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Murcia

Serveis salvaescales

Salvaescales a Múrcia

Per a instal·lar un salvaeascales a casa, un tècnic especialitzat ho farà amb la menor brevetat possible. En el cas de les cadires puja escales i les plataformes elevadores no fa falta fer obres així que el procés és senzill i net.

Una vegada instal·lada, l'usuari sempre tindrà a la seva disposició el servei d'assistència tècnica per resoldre dubtes i problemes que puguin sorgir.

Fer revisions periòdiques garanteix el bon funcionament de la cadira salvaescala i allarga la seva vida útil. Per a prevenir avaries greus, és molt convenient que un tècnic revisi les instal·lacions. A més, podem realitzar al manteniment de salvaescales de marques que no siguin les nostres.

Realitzem reparacions de salvaescales en la menor brevetat possible. A més, podem reparar avaries d'instal·lacions que no hàgim fet nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Múrcia

Delegación VALIDA en Murcia
968 24 22 33

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Múrcia

En funció de la mobilitat de les persones i si l'escala és de tram recte o tram corb podrem instal·lar diferents models. Una vegada decidit quin tipus de salvaescales a instal·lar, es realitzaran plànols 3D mitjançant unes fotometries del tram d'escala. D'aquesta manera, la instal·lació es fa al mil·límetre i a mida.

Cadires salvaescales a Múrcia

La cadira elevadora salvaescales puja i baixa trams d'escala corbes i rectes. Funciona de forma molt senzilla i són molt segures. Són una solució molt convenient per a cases particulars on hi hagi persones amb problemes de mobilitat reduïda o persones de la tercera edat.

Aquest model de puja escales poden instal·lar-se a l'interior i a l'exterior. Totes elles es poden plegar de forma molt compacta perquè ocupin un espai mínim quan no s'utilitzen. Moltes d'elles, tenen l'opció de col·locar diferents models de guia que serveixen per a no obstaculitzar el pas en replans inferiors o on hi hagi una porta.

Gairebé tots els models permeten l'opció de triar el color de l'entapissaria de la cadira. D'aquesta manera, s'aconsegueix més integració del salvaescales amb l'estil del lloc. A més, les guies també s'ofereixen en diferents colors.

Plataformes salvaescales a Múrcia

Les plataformes elevadores permeten a persones en cadira de rodes salvar trams d'escala rectes i corbes. Es poden instal·lar en interiors i a la intempèrie. També estan preparades per poder transportar a persones que no utilitzin cadira de rodes però que tinguin un problema de mobilitat.

Ofereixen una bona integració a l'entorn ja que en molts models es pot canviar el color de la guia i de la màquina perquè s'adapti al lloc on s'instal·la.

Són una solució molt pràctica per a una comunitat de veïns o en locals i recintes comercials. Són molt fàcils d'utilitzar ja que només prement un botó la plataforma comença a realitzar el moviment per la guia. A més, totes elles es pleguen de manera que ocupin poc espai quan ningú les utilitza.

Són molt segures així que desplaçar-se amb elles no suposa cap problema. Estan pensades perquè tots els moviments que realitzin siguin progressius per evitar sots i desestabilitzar a la persona.

Elevadors de curt recorregut a Múrcia

Els elevadors verticals són perfectes per salvar trams d'escala o desnivells de fins a tres metres d'altura. Poden transportar a totes les persones, tant si van en cadira de rodes com si transporten un cotxet de bebè o qualsevol altre objecte. Faciliten la comoditat del desplaçament de tots.

Es poden instal·lar a l'interior i a l'exterior. A més, sorprenen pel seu disseny bonic i modern que els permet integrar-se molt bé en tots els llocs. Moltes d'elles es poden personalitzar de tal forma que la plataforma sigui del mateix material que terra que l'envolta.

Per utilitzar-les simplement s'han d'accionar els botons de pujar i baixar. Les portes tenen sistemes de seguretat magnètic que impedeix obrir-les si la plataforma no està correctament col·locada al nivell on et trobes. A més, té un sistema de seguretat que para el moviment quan detecta qualsevol objecte sota el sistema.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu