sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Orense

Moltes persones de localitats com Orense, Verín, el Barco de Valdeorras o Carballino entre molts altres s'han vist beneficiades de les nostres solucions salvaescales. Els nostres Assessors tècnics se centren en les necessitats de la persona i trien el millor salvaescala tenint en compte, també, les característiques de l'escala. Garantir l'accessibilitat és possible si comptes amb l'ajuda de professionals qualificats per a això. A VALIDA ens avala 20 anys d'experiència i som l'empresa n.1 en vendes en tot el territori espanyol.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Orense

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Orense

Elevador de curt recorregut SUBEO a Orense

Elevadors curt recorregut SUBEO

Orense, Orense

Cadira salvaescales SOCIUS per a casa particular a Orense

Cadires Pujaescales SOCIUS

Orense, Orense

Cadira salvaescales SOCIUS de doble carril a Villaza de Monterrey

Cadires Pujaescales SOCIUS

Villaza de Monterrey, Orense

Cadira salvaescales ALIUM per a escales rectes a Espiñoso

Cadires Pujaescales ALIUM

Espiñoso, Orense

Serveis salvaescales

Salvaescales a Orense

Aconseguim trobar la millor solució puja escala perquè a VALIDA ens centrem en les necessitats de la persona. Un Assessor Tècnic visita el lloc i comprova les característiques per determinar quins tipus de salvaescales poden ser els més adequats. A més, és important veure el tipus d'escala ja que també influirà en la decisió final.

L'usuari rebrà un pressupost a mida, gratuït i sense compromís del nou salvaescales. Una vegada aprovat, es realitzen fotometries per poder realitzar un plànol 3D de la instal·lació. D'aquesta manera aconseguim una instal·lació molt precisa i feta al mil·límetre.

Un tècnic de salvaescales podrà muntar el sistema salvaescales d'una forma ràpida i neta, ja que ni les cadires salvaescales ni les plataformes necessiten obres per poder instal·lar-se.

Un tècnic salvaescala realitza un manteniment de la instal·lació per garantir el bon funcionament i allargar la vida útil de la màquina. A més, una revisió serveix per a evitar futures avaries que poden arribar a ser molt costoses.

Podem realitzar el manteniment d'instal·lacions que no haguem fet nosaltres.

És important avisar al servei tècnic de salvaescales quan la màquina faci sorolls fora del normal o no funcioni correctament. Podem reparar avaries de qualsevol instal·lació, encara que no l'hàgim fet nosaltres i amb els recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Orense

Delegación VALIDA en
981 45 70 80

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Orense

L'accessibilitat és un bé universal, per aquesta raó, a VALIDA treballem per fer-ho possible en tots els llocs. El nostre equip de professionals de salvaescales a la província d'Orense, han aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de molts llocs.

Cadires salvaescales a Orense

Les cadires salvaescales permeten a persones majors amb problemes de mobilitat o persones amb mobilitat reduïda recuperar qualitat de vida. Poden baixar i pujar escales rectes o corbes ja sigui en interior o exterior.

Una cadira elevadora és còmoda i segura, a més molt senzilla d'utilitzar perquè només amb un botó es desplacen cap a la direcció que es vol. Es pleguen de manera que ocupen poc espai i deixen lliure el pas per l'escala. Tenen molts sistemes de seguretat que garanteixen un viatge segur i sense problemes.

Molts models permeten triar entre diferents colors i entapissats per a la cadira. També hi ha l'opció de canviar el color de la guia. D'aquesta manera la cadira queda totalment integrada i fa conjunt amb el lloc.

Plataformes salvaescales Orense

Les plataformes elevadores aconsegueixen desplaçar a persones en cadira de rodes per trams d'escales corbes o rectes. Es poden instal·lar a l'interior i a l'exterior.

Totes les plataformes salvaescales es poden plegar perquè no ocupin espai a l'escala. D'aquesta manera altres persones poden transitar sense problemes. Per desplegar-les es pot fer automàticament amb un botó. Una vegada desplegada i la persona situada al centre, s'ha de pressionar el botó per indicar la direcció cap a on es vol anar.

Les plataformes són molt segures i en tot moment es garanteix un viatge estable i sense problemes. Perquè això sigui així estan programades perquè a les sortides i arribades de tram tinguin un moviment progressiu. També disposen d'un sensor sensible al tacte que para el moviment si detecta un objecte enmig del camí.

Elevadors de curt recorregut a Orense

Els elevadors de curt recorregut poden salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Permeten a persones en cadira de rodes superar les barreres arquitectòniques de molts espais. Normalment, aquests sistemes són molt demanats per restaurants, locals i, en comunitat de veïns.

Els elevadors verticals s'integren al 100% a l'entorn on s'instal·len. Això es deu al fet que tenen moltes opcions de personalització, com seria poder triar el color de l'estructura de la màquina i també el tipus de terra de la plataforma perquè sigui igual que el seu voltant. Hi ha models que es fusionen amb el lloc i aconsegueixen ser totalment invisibles quan no s'utilitzen.

Són molt segurs i tots els sistemes estan pensats per garantir un viatge còmode i sense problemes. Per utilitzar, igual que un ascensor, només s'ha de prémer el botó per indicar la direcció on es vol anar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu