sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Salamanca

És fàcil trobar una solució salvaescales a Salamanca si comptes amb l'ajuda necessària per a això. Gràcies als 20 anys d'experiència en el sector, a VALIDA hem aconseguit convertir-nos en l'empresa n.1 en vendes en el territori espanyol. Hem aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de molts llocs de la província de Salamanca. Persones de municipis com a Santa Marta de Tormes, Béjar i Ciudad Rodrigo han aconseguit recuperar part de la seva accessibilitat i qualitat de vida.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Salamanca

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Salamanca

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Salamanca

Elevador de curt recorregut SUBEO a l'exterior a Salamanca

Elevadors curt recorregut SUBEO

Salamanca, Salamanca

Plataforma salvaescales a Salamanca amb fixació als graons

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Salamanca

Instal·lació PLATAFORMA SALVAESCALES entrada comunitat veïns SALAMANCA

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Salamanca

Cadira salvaescales SOCIUS multiplanta a Ciudad Rodrigo - Salamanca

Cadires Pujaescales SOCIUS

Salamanca

Serveis salvaescales

Salvaescales a Salamanca

La millor solució salvaescales a Salamanca és aquella que pot resoldre les necessitats dels seus usuaris. Per aquesta raó, els nostres Assessors Tècnics se centren en la persona per aconsellar amb la millor solució. A més, tenen en compte el tipus d'escala i l'espai que hi hagi per triar entre els diferents tipus de salvaescales. En el moment de la visita lliurem un pressupost gratuït, a mida i sense compromís.

Una vegada s'ha aprovat el pressupost fem fotometries en el lloc per crear un plànol 3D de tot el projecte. Amb això ens assegurem fer una instal·lació del Salvaescales a Salamanca totalment a mida a l'espai de l'escala i aprofitant els seus buits.

Finalment, un tècnic salvaescales instal·larà la nova màquina de manera ràpida i neta. Això és així perquè ni les cadires salvaescales ni les plataformes necessiten obres perquè s'instal·lin. Únicament els elevadors de curt recorregut necessiten un fossat de pocs centímetres.

Per a garantir una vida útil al sistema salvaescales, és molt important realitzar manteniments periòdics per un tècnic salvaescales. A més, una revisió evitarà futures avaries que podrien haver evitat. També garantirà la seva seguretat i el bon funcionament.

Els nostres tècnics de salvaescales a Salamanca poden fer el manteniment de qualsevol sistema, encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres.

En cas de detectar un funcionament fora del normal, sons o sorolls estranys, s'ha de dir un tècnic salvaescala perquè comprovin si hi ha una avaria en el salvaescales. La nostra prioritat és enviar al servei tècnic amb el menor temps possible.

Podem reparar instal·lacions d'altres marques i utilitzant recanvis originals

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Salamanca

Delegación VALIDA en Salamanca
900 414 000
Avenida de Federico Anaya 95, Salamanca

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Salamanca

Un assessor tècnic expert en salvaescales aconsella amb la millor solució tenint en compte les necessitats de la persona. També tindrà en compte el tipus d'escala a salvar ja que també influirà per triar entre els tipus de salvaescales que existeixen. Està buscant un salvaescales a Salamanca?

Cadires salvaescales a Salamanca

Una cadira elevadora proporciona seguretat i llibertat de moviments a persones amb mobilitat reduïda. Això es deu al fet que poden baixar i pujar escales corbes i rectes fàcilment. A més, s'instal·len a l'interior i també en l'exterior.

Són fàcils d'utilitzar ja que mitjançant un botó instal·lat en el reposabraços s'indica cap a la direcció que s'ha de moure la cadira. Perquè no ocupin molt espai quan no s'utilitzen es poden plegar de forma molt compacta. Tenen tots els sistemes de seguretat per garantir un trajecte segur.

Perquè s'integrin amb el lloc molts models permeten triar la tapisseria de la cadira a més del color de la guia.

Plataformes salvaescales a Salamanca

Les plataformes salvaescales permeten a les persones en cadira de rodes desplaçar-se en escales de trams rectes o corbs. Aquests puja escales es col·loquen especialment en una comunitat de propietaris, restaurants o locals on hi hagi escales a l'entrada. Encara que també han estat una bona solució a cases de particulars. 

Les plataformes elevadores garanteixen un trajecte estable i sense sots gràcies a que moderen la velocitat quan surten i arriben a un tram. A més, compten amb diferents sistemes de seguretat perquè no hi hagi problemes. Es poden plegar perquè ocupin el mínim espai i pugui passar altres persones per l'escala.

Per accionar el moviment s'ha d'utilitzar els botons, d'aquesta manera la plataforma comença a recórrer la guia cap a la direcció indicada. Aquests sistemes permeten realitzar parades multi-planta si és necessari.

Elevadors de curt recorregut a Salamanca

Els elevadors de curt recorregut permeten salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Donen comoditat de desplaçament a totes les persones ja que les poden utilitzar tothom, especialment a persones amb problemes de mobilitat o persones en cadira de rodes. Poden instal·lar-se a l'interior i a l'exterior.

Els elevadors verticals són els salvaescales que millor s'integren amb l'entorn. Això es deu al fet que poden personalitzar-se canviant el color i també el terra de la plataforma. Aquest pot ser el mateix que el terra del seu entorn ja sigui de fusta, marbre o pedra. 

Per accionar el seu moviment només s'ha de prémer els botons que hi ha en el seu interior. Tenen tots els sistemes de seguretat necessaris per a garantir un trajecte estable i segur. 

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu