sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Zaragoza

A VALIDA comptem amb els millors professionals de salvaescales de la província de Saragossa per assessorar amb la millor solució per a cada cas. Comptem amb més de 20 anys d'experiència i som l'empresa n.1 a Espanya. Hem resolt el problema que suposen les barreres arquitectòniques de municipis com Saragossa, Calatayud, Utebo, Ejea de los Caballeros entre molts altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Zaragoza

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Zaragoza

▷ Cadires salvaescales Socius Saragossa

Cadires Pujaescales SOCIUS

Zaragoza

Muntatge de cadira salvaescales ALIUM a Épila, Zaragoza - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales ALIUM

Zaragoza

Cadira salvaescales Socius a San Mateo de Gállego a Zaragoza

Cadires Pujaescales SOCIUS

Zaragoza

Salvaescales en Zaragoza - Fuentes de Ebro model SOCIUS

Cadires Pujaescales SOCIUS

Zaragoza

Serveis salvaescales

Salvaescales a Zaragoza

Els nostres assessors tècnics aconsellen amb la millor solució salvaescala en funció de les necessitats de la persona i el tipus d'escala. Es tria entre una àmplia gamma de cadires salvaescales, plataformes puja escales o elevadors de curt recorregut. En el moment de la visita, lliurem un pressupost a mida, gratuït i sense compromís.

Quan s'ha decidit quina solució és la més indicada, es realitzarà un plànol 3D del projecte per aconseguir una instal·lació a mida i molt precisa. El tècnic de salvaescala podrà realitzar la instal·lació amb la menor brevetat possible ja que les cadires elevadores i les plataformes salvaescala no necessiten obres per a col·locar-se.

Les instal·lacions es col·loquen amb la menor brevetat possible. A més, el procés no és molt llarg perquè, en el cas de les cadires salvaescales i les plataformes elevadores, no s'han de fer obres.

Per qualsevol dubte o problema, l'equip d'Assistència sempre està disponible.

És molt recomanable realitzar manteniments periòdics en els sistemes salvaescales per garantir el seu bon funcionament i allargar la seva vida útil. Els nostres tècnics de salvaescales de la província de Saragossa també poden realitzar el manteniment d'instal·lacions que no hàgim fet nosaltres.

El manteniment del puja escales és important ja que els tècnics poden detectar possibles problemes i actuar abans que hi hagi un mal major. La detecció precoç d'avaries allarga la vida útil de la màquina i li permet estalviar molts diners a l'usuari.

Els nostres tècnics de salvaescales es desplacen amb la menor brevetat possible per a reparar les incidències que pugui haver-hi. També, podem reparar màquines que no hàgim instal·lat nosaltres i amb recanvis originals.

És important contactar amb el servei tècnic si la màquina fa soroll fora del normal o bé té un mal funcionament.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Zaragoza

Delegación VALIDA en Saragossa

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Zaragoza

La solució per als problemes d'accessibilitat són els salvaescales. Hem assessorat amb les millors solucions d'accessibilitat a aquelles persones amb problemes de mobilitat.

Cadires salvaescales a Saragossa

Una cadira elevadora o cadira salvaescales és la millor solució per a persones amb poca mobilitat o persones de la tercera edat. Són molt recomanables per a cases particulars ja que faciliten el moviment per la casa i la seguretat de les persones. 

S'instal·len tant en interior com en exterior i poden salvar trams d'escales corbes o rectes. Són molt fàcils d'utilitzar ja que amb només un botó s'acciona el seu moviment cap a la direcció desitjada.

Es pleguen de manera que no suposin un problema d'espai quan no s'utilitzen. Algunes, de manera opcional, permeten plegar el reposapeus de manera automàtica per facilitar les coses a persones amb mobilitat molt reduïda.

Hi ha models que permeten triar l'entapissat de la cadira i també el color de la guia. Pel que la seva integració amb l'espai és molt sorprenent.

Plataformes salvaescales a Saragossa

Les plataformes elevadores permeten baixar i pujar escales a persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda. Poden salvar trams d'escala rectes o corbes. També hi ha versions per a l'exterior.

Les plataformes es pleguen perquè ocupin poc espai quan ningú les utilitza. S'instal·len o amb pals en els esglaons o, si és possible, també mitjançant guies a la paret. Són fàcils d'instal·lar ja que no fa falta fer obres per col·locar-les.

Per accionar-les només s'ha de desplegar-la automàticament mitjançant un botó. Una vegada la persona està ben instal·lada en el centre, aquesta només ha de pressionar els botons perquè el moviment vagi cap a la direcció desitjada.

Elevadors de curt recorregut a Saragossa

Els elevadors verticals permeten a persones amb problemes de mobilitat desplaçar-se per desnivells de fins a 3 metres d'altura. També milloren la qualitat de vida de tota la població en general. 

Aquest tipus de salvaescales, a diferència dels ascensors, no necessita un fossat molt gran per instal·lar-se. Per tant, la seva instal·lació sol ser molt ràpida. A més, ofereixen opcions per a personalitzar-les i adaptar-les de la millor forma al lloc on s'instal·len.

El disseny és bonic així que les fa molt indicades per a una comunitat de veïns, restaurants, locals o edificis públics. Per utilitzar-les només s'ha de pressionar els botons del seu interior. Són molt segures i es garanteix la seguretat de l'usuari en tot moment.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu