sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Sevilla

Si vols instal·lar una cadira salvaescala, una plataforma elevadora o un elevador de curt recorregut, a VALIDA tenim la solució ideal per a la teva accessibilitat. Comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector del puja escala i som l'empresa n.1 en vendes a tota Espanya. Hem trencat amb les barreres arquitectòniques de molts llocs, donant accessibilitat a persones amb problemes de mobilitat. Tenim instal·lacions a tota la província de Sevilla i hem ofert el nostre servei en poblacions com Dos Hermanas, Alcalá de Guadaíra, Utrera o Mairena del Aljarafe entre moltes altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Sevilla

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Sevilla

Cadira puja escales SOCIUS per a casa particular a Morón de la Frontera

Cadires Pujaescales SOCIUS

Morón de la Frontera, Sevilla

Cadira salvaescales SOCIUS per a casa particular en Arahal

Cadires Pujaescales SOCIUS

Arahal, Sevilla

Cadira puja escales SOCIUS per a persona gran a Alcalá de Guadaira

Cadires Pujaescales SOCIUS

Alcalá de Guadaira, Sevilla

Cadira puja escales SOCIUS a casa adossada de Guillena

Cadires Pujaescales SOCIUS

Guillena, Sevilla

Serveis salvaescales

Salvaescales a Sevilla

Els nostres assessors informen l'usuari del tipus de salvaescala que va millor amb el lloc i amb la seva necessitat. La instal·lació dels salvaescales es pot fer de forma molt ràpida. A més, moltes de les nostres solucions s'instal·len sense fer obres. Gràcies al nostre equip d'especialistes, realitzem plànols 3D de la instal·lació. D'aquesta manera els tècnics poden realitzar el muntatge de forma molt precisa.

Les persones usuàries sempre poden estar en contacte amb nosaltres. Hi ha un equip d'Assistència que informa el client i l'ajuda a solucionar dubtes i problemes una vegada s'hagi realitzat el muntatge.

Després d'haver instal·lat la solució puja escales és important realitzar un manteniment. Som una empresa de manteniment de salvaescales a la província de Sevilla. Podem realitzar el manteniment de qualsevol marca de salvaescales sense importar que no l'hàgim instal·lat nosaltres.

Després d'haver instal·lat la solució puja escales és important realitzar un manteniment. Els nostres tècnics asseguren que una inspecció periòdica evita avaries i reparacions molt costoses.

Els nostres tècnics es desplacen al lloc en la menor brevetat possible. Podem reparar salvaescales que no haguem instal·lat nosaltres utilitzant recanvi original.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Sevilla

Delegación VALIDA en Sevilla
954 92 14 11

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Sevilla

Els nostres assessors tècnics de la província de Sevilla assessoren amb la millor solució salvaescales en funció del tipus d'escala que cal salvar. També tenen en compte les necessitats de la persona usuària per acabar de decidir quin sistema és el més indicat per a aquest lloc. Realitzem pressupostos a mida, totalment gratuïts i sense cap compromís. 

En el moment de triar entre els tipus de salvaescaleras es tindrà en compte el tipus d'escala i les necessitats de mobilitat de la persona usuària.

Cadires salvaescales a Sevilla

Per a persones de la tercera edat i persones amb mobilitat reduïda, la cadira elevadora pot ser la solució ideal. S'instal·len sense obres i poden salvar trams d'escales corbes, rectes i també en espiral. 

Les cadires salvaescales són còmodes i molt segures així que és un sistema salvaescales molt pràctic per a cases particulars. Es pleguen de manera que el seient, reposabraços i reposapeus alliberin el màxim espai possible. D'aquesta manera, la cadira, no entorpeix el pas d'altres persones a l'escala.

Per a trams d'escala molt estrets o per a llocs on la guia pot ser un obstacle per  obrir portes hi ha moltes opcions d'adaptabilitat. Per tant, trobar una solució per al problema de pujar i baixar escales és possible.

Plataformes salvaescales a Sevilla

Indicada per a persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda donen molt bona accessibilitat en una comunitat de veïns i locals. Les plataformes puja escala donen accessibilitat a edificis amb trams d'escala rectes o corbes. A més, hi ha versions preparades per instal·lar-se a l'exterior. 

Les plataformes elevadores són molt fàcils d'utilitzar ja que amb només prémer un botó el mecanisme s'acciona salvant el tram d'escales necessari. Les plataformes es pleguen de manera que ocupin el menor espai quan no s'utilitzen i es despleguen de manera automàtica quan una persona la vulgui utilitzar. 

Porten molts sistemes de seguretat per a garantir un viatge segur. Té sensors sensibles al tacte que paren la màquina en cas que hi hagi algun obstacle enmig de la guia.

Elevadors de curt recorregut a Sevilla

Donen accessibilitat a totes les persones tinguin o no problemes de mobilitat. Són molt indicades per a persones en cadira de rodes, però faciliten l'accessibilitat a tothom i ofereixen comoditat. 

Els elevadors verticals tenen un disseny integrador amb l'entorn. Moltes d'elles tenen accessoris de cristall per a garantir una major fusió amb el lloc i es poden personalitzar. Per exemple, es pot canviar el color de l'estructura i en moltes ocasions també es pot canviar el terra de la plataforma amb el mateix material que el terra del voltant. Ja sigui fusta, marbre o pedra.

Per utilitzar-les només s'ha de prémer els botons que hi ha a l'interior. Per cridar-la si es troba a l'altre extrem de la guia també hi ha botoneres específiques. Les que tenen portes integrades tenen pany magnètic que garanteix la integritat de l'usuari.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu