sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Sòria

A VALIDA entenem la necessitat de crear un món més accessible, per aquesta raó, disposem d'una gran varietat de productes que poden trencar amb els problemes d'accessibilitat d'un lloc. Gràcies als 20 anys d'experiència, ens hem convertit en l'empresa n.1 en vendes en tot el territori. El nostre equip se centra en les persones per trobar la millor solució salvaescala. Gràcies a això hem ajudat a persones amb mobilitat reduïda de poblacions de tota la província de Sòria com Almazán, Burgo de Osma, Ólvega o Sant Esteban de Gormaz entre molts altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Sòria

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Sòria

Cadira salvaescales FIDUS en casa particular a Burgo de Osma, SORIA

Cadires Pujaescales FIDUS

Soria

Salvaescales a Soria - San Esteban de Gormaz model SOCIUS

Cadires Pujaescales SOCIUS

Soria

Cadira salvaescales SOCIUS per a casa particular a Cabrejas del Pinar

Cadires Pujaescales SOCIUS

Cabrejas del Pinar, Soria

Cadira elevadora SOCIUS per escala Medinaceli

Cadires Pujaescales SOCIUS

Soria

Serveis salvaescales

Salvaescales a Sòria

Trobem el puja escales ideal tenint en compte quines necessitats té la persona usuària i també segons el tipus d'escala. Un Assessor aconsella amb la millor solució entre l'àmplia gamma de tipus de salvaescales. Amb una visita, ofereix un pressupost a mida, gratuït i sense compromís.

Quan s'aprova el pressupost és moment de fer un plànol 3D de la instal·lació mitjançant fotometries. Amb això aconseguim una instal·lació feta exactament per a aquesta escala. Els tècnics salvaescala són molt ràpids per instal·lar ja que ni les cadires salvaescales ni les plataformes elevadores necessiten obres per muntar-les. Quant als elevadors requereixen de més temps perquè necessiten un petit fossat per a col·locar-se.

Perquè un sistema de salvaescales mantingui la seguretat com si hagués sortit de fàbrica és important realitzar manteniments periòdics. Un tècnic salvaescala fa una revisió de la instal·lació i pot garantir el seu bon funcionament. A més, pot impedir futures avaries que poden resultar molt costoses.

Fem el manteniment de tot tipus d'instal·lacions, també d'aquestes que no haguem realitzat nosaltres.

Si es detecta un comportament estrany durant l'ús del salvaescala, és molt recomanable cridar al servei tècnic. Qualsevol soroll fora del comú pot ser sinònim que la instal·lació té algun problema. Enviem un tècnic salvaescales en la major brevetat possible per solucionar la incidència.

Reparem instal·lacions que no haguem realitzat nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Sòria

Delegación VALIDA en

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Sòria

L'accessibilitat és un bé universal que s'ha de garantir a totes les persones. Aquest dret es pot veure alterat quan hi hagi barreres arquitectòniques que no permetin circular lliurement per un espai a persones amb problemes de mobilitat o discapacitat.

Cadires salvaescales a Sòria

Les cadires salvaescales són molt populars a cases de particulars. Això es deu al fet que ocupen poc espai i milloren la qualitat de vida de persones amb problemes de mobilitat. Poden baixar i pujar escales amb facilitat, ja sigui trams d'escala rectes o corbes, tant d'interior com d'exterior.

Per garantir un viatge segur i sense problema disposen de tots els sistemes de seguretat necessaris. Totes les cadires es pleguen de forma molt compacta per a no suposar una nosa quan no s'utilitzen. A més, altres persones poden utilitzar l'escala sense que aquesta sigui un problema.

Segons el tipus de cadira elevadora, es pot triar l'entapissat i també el color de la guia. Gràcies a això es poden integrar molt bé amb el lloc i ésser al gust de la persona.

Plataformes salvaescales a Sòria

Les plataformes elevadores poden baixar i pujar escales corbes i rectes. Permeten transportar a persones en cadira de rodes o persones amb problemes de mobilitat. S'instal·len a l'interior com a l'exterior.

Són còmodes i molt segures ja que disposen de tots els sistemes de seguretat necessaris per garantir un trajecte sense problemes. Es pleguen de manera que ocupin el mínim espai quan no s'utilitzen i es despleguen automàticament. La persona es col·loca en el centre de la plataforma i acciona el moviment mitjançant uns botons.

Les plataformes salvaescales regulen la velocitat perquè en les sortides i arribades de tram no hi hagi inestabilitat o sots. A més, compten amb un sistema sensible al tacte que impedeix que col·lideixin amb algun objecte enmig de l'escala.

Elevadors de curt recorregut a Sòria

Els elevadors verticals poden superar nivells de fins a 3 metres d'altura. Transporten persones en cadira de rodes, amb discapacitat o persones que simplement volen facilitar el seu pas per aquest desnivell. En definitiva, milloren la qualitat de vida de totes les persones.

Són sistemes que sorprenen per la seva integració amb l'entorn. Alguns models són gairebé invisibles perquè són capaços d'integrar-se al 100% amb l'entorn. Uns altres tenen moltes opcions de personalització, com canviar el color de l'estructura o el material de la plataforma perquè sigui idèntic al terra del seu entorn.

Són molt segures ja que tenen tots els sistemes de seguretat necessaris. A més, són molt robustos i fàcils d'utilitzar. Amb només un botó s'indica cap a la direcció que es vol anar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu