sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Tarragona

Comptem amb una experiència de 20 anys en el sector i, a més, som l'empresa n.1 en ventes en tot el territori espanyol. Estem orgullosos de poder dir que els nostres assessors han trencat amb les barreres arquitectòniques de molts llocs donant accessibilitat a moltes persones. Hem instal·lat les nostres solucions en accessibilitat en tota la província de Tarragona. Així que hem aconseguit que persones amb mobilitat reduïda puguin moure's amb més facilitat en poblacions com Tarragona, Reus, Tortosa o El Vendrell entre moltes altres més.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Tarragona

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Tarragona

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Tarragona

Cadira pujaescales SOCIUS en una casa particular de la ciutat de Tarragona

Cadires Pujaescales SOCIUS

Tarragona

Cadira salvaescales Alium per casa particular de Llorenç del Penedès

Cadires Pujaescales ALIUM

Tarragona

Ascensor ASCENDO unifamiliar Les Borges del Camp - Tarragona

Elevadors llarg recorregut

Tarragona

Instal·lació d'una cadira salvaescales a tram recte a casa particular de Deltebre, a Tarragona

Cadires Pujaescales FIDUS

Tarragona

Serveis salvaescales

Salvaescales a Tarragona

Gràcies a l'assessorament dels nostres tècnics experts en salvaescales a Tarragona, les persones usuàries poden comptar amb la millor solució per salvar el tram d'escala que està suposant un problema. Realitzem un pressupost a mida i sense cap compromís. Una vegada acceptat, es realitzen fotometries de l'espai per crear un plànol 3D que permetrà aprofitar al màxim l'escala i facilitar la instal·lació dels tècnics.

Les cadires salvaescales i les plataformes no necessiten obres per a instal·lar-se. Per tant, són ràpides de col·locar. A més, els tècnics ofereixen manteniment integral de la instal·lació per a garantir el bon funcionament de la màquina. En cas d'avaries, ens desplacem en la menor brevetat possible per a solucionar el problema.

A més, estarà sempre disponible el Suport d'Assistència Tècnica per ajudar en tot moment a les persones usuàries. Resolen dubtes i problemes que puguin sorgir una vegada s'instal·la el salvaescales a casa.

Per a garantir allargar la vida útil d'un salvaescales s'ha de realitzar un manteniment periòdic. Els nostres tècnics en puja escales de la província de Tarragona poden realitzar al manteniment de les nostres màquines i també de les que no hàgim instal·lat nosaltres.

Podem reparar salvaescales que no hàgim instal·lat nosaltres. A més, podem fer-ho utilitzant recanvi original. Els nostres tècnics es desplacen al lloc en la menor brevetat possible.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Tarragona

Delegación VALIDA en Tarragona
977 52 52 82

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Tarragona

Que no et facin dubtar, a VALIDA trobarem el model salvaescales a Tarragona ideal per a tu. Gràcies a la nostra àmplia gamma de productes en cadires salvaescales, plataformes salvaescales i elevadors de curt recorregut podrem trobar la solució perfecta per a tu.

En el moment de triar entre els tipus de salvaescales es tindrà en compte el tipus d'escala i les necessitats de mobilitat de la persona usuària.

Cadires salvaescales a Tarragona

Les cadires elevadores s'instal·len sense fer obres així que són perfectes per a una casa particular. Estan indicades per a persones de la tercera edat o amb problemes de mobilitat. Són molt fàcils d'utilitzar, ja que amb només un botó s'acciona el moviment cap a la direcció on es vol anar

Les cadires salvaescales són molt segures i tenen un sensor sensible al tacte que detecta si hi ha algun objecte enmig del camí i fa parar la màquina. Porten cinturó de seguretat i ve amb dos comandaments a distància per a accionar la cadira en cas que aquesta es trobi en l'altre extrem de la guia.

Las sillas sube escaleras pueden salvar tramos de escaleras curvas y rectas. Pueden instalarse en el interior y a la intemperie. 

Les cadires puja escales poden salvar trams d'escales corbes i rectes. Poden instal·lar-se a l'interior i a la intempèrie.

Les plataformes elevadores donen accessibilitat a persones en cadira de rodes. Poden pujar i baixar trams d'escala rectes o corbes. A més, hi ha models per a instal·lar-se en l'exterior que resisteixen molt bé les adversitats del clima.

Són plegables de manera que no ocupen espai quan no s'utilitzen. Per a desplegar-se s'ha de pressionar un botó i automàticament la plataforma es prepara perquè la persona pugui accedir a ella.

Moltes plataformes salvaescales permeten canviar el color de l'estructura per a aconseguir una major integració amb l'espai. A més, tenen sensors de seguretat que graduen la velocitat en corbes i en la sortida i arribada de la fi de tram. També té un sensor sensible al tacte que frena el moviment en cas que hi hagi alguna cosa en el seu camí.

Elevadors de curt recorregut a Tarragona

Els elevadors verticals faciliten l'accessibilitat a tothom, especialment a persones en cadira de rodes. Ofereixen comoditat de desplaçament a tots els seus usuaris ja que aconsegueixen salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura.

Són molt demanats en comunitats de veïns o en botigues. A més, tenen una capacitat d'adaptació sorprenent. Es poden canviar el color de l'estructura i també el material de la plataforma perquè sigui igual que el terra que l'envolta. Alguns models permeten fer un tancament perimetral.

Per instal·lar-les es necessita fer un petit fossat, però, en general, la instal·lació sol ser molt ràpida. A més, a diferència dels ascensors, no necessiten manteniment i gasten menys electricitat.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu