sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Terol

Sabem com acabar amb la inseguretat i la inaccessibilitat que suposen els graons i els desnivells per a persones amb mobilitat reduïda. A VALIDA comptem amb més de 20 anys d'experiència que ens han fet n.1 en vendes en el territori espanyol. Les barreres arquitectòniques són presents en molts edificis, però hem aconseguit acabar amb elles en molts llocs de la província de Terol. Hem ajudat a persones amb discapacitat en poblacions com Alcanyís, Andorra, Calamocha i Calanda entre molts altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Terol

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Terol

Cadira salvaescales per a tram recte d'escala a casa particular d'Alcalá de la Selva, a Teruel

Cadires Pujaescales FIDUS

Teruel

Cadira salvaescales model Fidus instal·lada a Alcalá de la Selva

Cadires Pujaescales FIDUS

Teruel

▷ Cadira Salvaescales Socius Alcañiz

Cadires Pujaescales SOCIUS

Teruel

Cadira salvaescales AMICUS per a casa particular a Cella

Cadires Pujaescales AMICUS

Cella, Teruel

Serveis salvaescales

Salvaescales a Terol

Un Assessor Tècnic visita el lloc i, tenint en compte la persona usuària i el tipus d'escala que s'ha de salvar ajuda a triar entre la millor solució. S'entrega un pressupost a mida, sense compromís i gratuït. Quan s'aprova, es realitzen fotometries del lloc per a poder realitzar un plànol 3D de la instal·lació.

Un Tècnic salvaescales instal·larà la màquina amb rapidesa i de forma molt eficaç i exacta. Tant les cadires salvaescales com les plataformes elevadores són sistemes que no requereixen d'obres per ser instal·lades. Els elevadors requereixen de més temps ja que necessiten d'un fossat perquè la plataforma quedi arran de terra.

El servei d'Assistència Tècnica ajudarà sempre que la persona tingui dubtes o qualsevol incidència amb la instal·lació salvaescales.

Una instal·lació salvaescales ha de ser revisada periòdicament per un Tècnic salvaescales per garantir un bon funcionament. Un manteniment garanteix la seguretat de la màquina i evita futures avaries que poden arribar a ser costoses en el futur.

Fem el manteniment de qualsevol mena de sistemes salvaescala, encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres.

Si la màquina salvaescala no funciona correctament o fa sorolls fora del comú, és necessari avisar un tècnic salvaescales. Atenem les incidències en la major brevetat possible.

Reparem instal·lacions que no hàgim fet nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Terol

Delegación VALIDA en

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Terol

El nostre equip de professionals se centra en les necessitats de la persona per a triar la millor solució entre els diferents tipus de salvaescaleras que tenim disponibles. Amb ells, és possible trobar la millor solució. 

Cadires salvaescales a Terol

Les cadires salvaescales permeten a persones amb mobilitat reduïda moure's per trams d'escales rectes i corbes amb seguretat. S'instal·len a l'interior com a la intempèrie. 

Són còmodes d'utilitzar i molt pràctiques ja que es mouen pitjant un botó situat en el reposabraços. Es pleguen perquè no ocupin molt espai quan no s'utilitzen i perquè altres persones puguin utilitzar l'escala. Tenen tots els sistemes de seguretat necessaris per garantir un trajecte segur. 

Una cadira elevadora millora la qualitat de vida de les persones. Són fàcils d'instal·lar i s'integren molt bé en el torn perquè molts models permeten personalitzar el color de la tapisseria i de la guia.

Plataformes salvaescaleras a Terol

Les plataformes salvaescales són sistemes que permeten que persones en cadira de rodes puguin moure's per trams d'escala rectes o corbes, S'instal·len en interiors i en exteriors. Si una persona sense cadira de rodes vol utilitzar-la, s'instal·la un seient abatible perquè vagi còmodament asseguda durant el trajecte.

Les plataformes puja escales es pleguen perquè no ocupin espai quan no s'utilitzen. L'escala queda lliure perquè altres persones puguin circular per ella sense problemes. Per utilitzar-les es despleguen, i pitjant un botó aquestes comencen a moure's cap a la direcció que es vulgui.

Aquests sistemes són molt segurs ja que tenen tots els mecanismes de seguretat necessaris per garantir un viatge tranquil i estable. Tenen un sensor sensible al tacte que impedeix que la plataforma xoqui amb un objecte que pugui haver-hi en el camí.

Elevadors de curt recorregut a Terol

Els elevadors verticals o els elevadors de curt recorregut són capaços de salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Donen accessibilitat a persones en cadira de rodes o amb problemes de mobilitat. Millora la qualitat de vida de tots els seus usuaris ja que ho poden utilitzar moltes persones. 

Són unes solucions que s'integren molt bé amb espais de tota mena, especialment en aquests que es vulgui conservar l'estètica del lloc. Alguns models són totalment invisibles perquè es poden camuflar amb el lloc. La majoria dels models permeten personalitzar el color i el material de la plataforma perquè sigui igual que el seu voltant.

Són segurs ja que tenen tots els sistemes de seguretat necessaris perquè hi hagi un viatge estable i segur. Són fàcils d'utilitzar perquè tenen una botonera en el seu interior per indicar la direcció cap a on es vol anar.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu