sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Toledo

Ho podem garantir perquè tenim més de 20 anys d'experiència en el sector dels puja escala. VALIDA és l'empresa n.1 en vendes de solucions salvaescales a tota Espanya. Hem donat accessibilitat a moltes persones amb problemes de mobilitat o en cadira de rodes perquè hem aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de molts llocs. Gràcies a les persones que treballen a la província de Toledo, hem aconseguit donar accessibilitat a molts locals i llars de poblacions com Talavera de la Reina, Illescas, Seseña o Torrijos, entre molts altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Toledo

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Toledo

Instal·lar cadira SALVAESCALES casa particular Villanueva de Bogas, TOLEDO.

Cadires Pujaescales SOCIUS

Toledo

Plataforma salvaescales SPATIUM exterior a Toledo - Layos

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Toledo

Muntatge de cadira salvaescales ALIUM a Toledo - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales ALIUM

Toledo

Elevador de curt recorregut SUBEO a Mocejón, Toledo

Elevadors curt recorregut SUBEO

Toledo

Serveis salvaescales

Salvaescales a Toledo

El nostre equip humà de la província de Toledo ofereix la millor atenció per triar el millor salvaescala que compleix amb totes les necessitats. La nostra base recau en un bon assessorament de la instal·lació que compleixi amb totes les expectatives de la persona usuària. Es realitza un pressupost a mida i sense cap compromís.

Una vegada la persona decideixi instal·lar la seva nova salvaescala, es realitza un plànol 3D de la instal·lació per poder fer-la totalment a mida. Això ens permet aprofitar al màxim l'espai de l'escala i realitzar un muntatge molt més ràpid.

Els nostres tècnics en puja escales a la província de Toledo, treballen de manera ràpida i eficient ja que ni les cadires ni les plataformes salvaescales necessiten obres per col·locar-se. A més, per garantir allargar la vida útil de la instal·lació, es realitzen manteniments periòdics.

Per garantir la seguretat i un bon funcionament és recomanable realitzar un manteniment periòdic de les instal·lacions. Els tècnics revisen les solucions salvaescales per a evitar possibles avaries costoses.

Podem realitzar el manteniment de qualsevol instal·lació, encara que no l'hàgim fet nosaltres.

Reparem totes les màquines salvaescala, encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres. A més, podem fer-ho amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Toledo

Delegación VALIDA en

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Toledo

En el moment de triar entre els tipus de salvaescaleras es tindrà en compte el tipus d'escala i les necessitats de mobilitat de la persona usuària.

Realitzem la instal·lació de salvaescales en la menor brevetat possible. Els nostres tècnics de la província de Toledo treballen ràpid i netament perquè no fa falta realitzar obres per col·locar les cadires o les plataformes. 

Per a garantir la màxima integració i aprofitar al màxim el forat de l'escala es realitza un plànol 3D de la instal·lació mitjançant fotometries. Una vegada instal·lat el salvaescales el servei d'assistència estarà sempre disponible per a resoldre dubtes i problemes.

Cadires salvaescales a Toledo

Una cadira elevadora puja i baixa escales corbes i rectes. Algunes d'elles poden pujar trams d'escala en espiral. A més, poden instal·lar-se a l'interior i a l'exterior. Són molt recomanables en cases on hi hagi una persona amb mobilitat reduïda, però no utilitza cadira de rodes. 

Ocupen poc espai perquè es pot plegar el seient, reposabraços i el reposapeus. Són còmodes i molt segures perquè la persona només ha de desplegar la cadira, asseure's, col·locar-se el cinturó de seguretat i accionar el botó de moviment. 

Hi ha models de cadires salvaescales que permeten la personalització de la tapisseria i de la guia de forma que s'integra en la casa i als gustos de les persones. Per més seguretat, tenen un sensor que evita que la cadira col·lideixi amb possibles objectes que hagin quedat en els graons.

Plataformes salvaescales a Toledo

Les plataformes salvaescaleras són ideals per transportar persones en cadira de rodes en trams llargs d'escala. Poden salvar trams d'escala rectes o corba, ja sigui en interior o exterior. 

Són molt indicades per a una comunitat de veïns o locals. Es pleguen per ocupar el mínim espai quan no s'utilitzen. Per utilitzar-les només s'ha de pressionar un botó perquè es desplegui de manera automàtica, pujar i pressionar la botonera que fa que es desplaci a la direcció que necessites. 

Moltes plataformes es poden personalitzar de manera que el color sigui més integrador amb el lloc on es vol instal·lar. Són molt segures i estan preparades per tenir un moviment suau i progressiu per evitar sots.

Elevadors de curt recorregut a Toledo

Els elevadors verticals de curt recorregut permeten a persones en cadira de rodes salvar desnivells de fins a 3 metres. S'instal·len fàcilment ja que, a diferència d'un ascensor, no necessites un fossat molt gran. 

Sorprenen per la seva capacitat d'integració amb l'entorn. Tenen un disseny i acabats que els fan indicats per a tots els llocs. Per un millor acabat, es pot personalitzar el terra de les plataformes perquè sigui igual que el seu voltant. Es pot pintar l'estructura amb el color que es vulgui. Algunes d'elles permeten tancament perimetral.

Per a utilitzar-les només s'ha de prémer els botons per a accionar el moviment. Té tots els sistemes de seguretat necessaris. Les portes tenen un sistema magnètic que impedeix que s'obrin si no és segur.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu