sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Valladolid

Gràcies a la nostra àmplia gamma de productes i 20 anys d'experiència en el sector, hem aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de molts espais repartits per la província de Valladolid. Moltes persones usuàries dels municipis de la província com Laguna del Duero, Medina del Campo, Rierol de l'Encàrrec o Cistérniga entre molts altres han resolt els seus problemes de mobilitat gràcies als nostres puja escales.
salvaescaleras-valida-delegacion

La millor solució

Salvaescales a Valladolid

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Valladolid

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Valladolid

Elevador de curt recorregut SUBEO instal·lat a Valladolid

Elevadors curt recorregut SUBEO

Valladolid

Plataforma salvaescales SPATIUM amb seient abatible Valladolid

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Valladolid

Silla salvaescaleras Fidus a Valladolid per a escales rectes de cases particulars i CCPP

Cadires Pujaescales FIDUS

Valladolid

Cadira salvaescales per a trams d'escala rectes a casa particular de Valladolid

Cadires Pujaescales FIDUS

Valladolid

Serveis salvaescales

Salvaescales a Valladolid

VALIDA és l'empresa n.1 en vendes en tot el territori espanyol i això és possible perquè comptem amb un gran equip de professionals en el sector que es preocupen per les persones. Els nostres assessors troben la millor solució per a cada cas i ofereixen un pressupost a mida i gratuït sense cap compromís.

Una vegada triat el salvaescales, es realitza un plànol 3D del lloc perquè la instal·lació sigui molt precisa i aprofitar al màxim l'espai de l'escala. Els tècnics en salvaescales de la província de Valladolid realitzaran la instal·lació amb la menor brevetat possible. A més, les cadires i les plataformes salvaescala no requereixen fer obres per a col·locar-se, per la qual cosa el procés és molt ràpid.

Gràcies a la nostra organització logística podem instal·lar el sistema salvaescala amb la menor brevetat possible. Els nostres tècnics realitzen la col·locació de la cadira o plataforma de forma molt precisa gràcies als plànols 3D que s'han realitzat de tot el projecte.

En tot moment, la persona usuària podrà estar en contacte amb el Servei d'assistència Tècnica que li resoldrà dubtes i problemes referent al seu salvaescala.

És molt recomanable realitzar manteniments periòdics de les instal·lacions salvaescales. Els nostres tècnics de salvaescales de la zona de Valladolid realitzen revisions periòdiques que serviran per allargar la vida útil de la màquina i evitar avaries. A més, poden realitzar manteniment d'instal·lacions que no hem fet nosaltres.

Ens desplacem amb la menor brevetat possible per solucionar problemes tècnics en el salvaescales. Podem realitzar la reparació de qualsevol instal·lació, amb recanvis originals de gairebé totes les marques.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Valladolid

Delegación VALIDA en
983 69 09 91

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Valladolid

A VALIDA ens centrem en les necessitats de les persones per poder trobar el salva escala indicat que satisfaci les seves expectatives. Triarem els millors tipus de salvaescales en funció del tipus d'escala del lloc.

Cadires salvaescales a Valladolid

Una cadira elevadora és molt apreciada per persones grans o persones amb mobilitat reduïda. Són molt indicades per a cases particulars on hi hagi un tram d'escala per salvar. Poden pujar i baixar escales corbes o rectes. També hi ha mecanismes per a espais a la intempèrie. 

Les cadires salvaescales són còmodes i molt fàcils d'utilitzar, per la qual cosa totes les persones poden fer ús d'elles. Es pleguen de manera que no ocupin l'espai de l'escala i altres usuaris puguin transitar per ella. Per utilitzar-la només s'ha de pitjar un botó i la cadira comença a moure's cap a la direcció desitjada. Molts models de cadires permeten personalitzar la tapisseria amb el color que més encaixi amb el lloc. També es pot triar el color de la guia.

Al final, la persona aconsegueix una instal·lació perfectament integrada amb la seva llar i necessitats.

Plataformes salvaescales a Valladolid

Per a persones en cadira de rodes, les plataformes elevadores els permet pujar i baixar una escala rectes o corbes. Hi ha models indicats per a espais en l'exterior. 

Les plataformes salvaescales es poden plegar perquè no siguin una nosa per la gent per l'espai de les escales. Per a desplegar-se només s'ha de pressionar un botó, per la qual cosa la persona amb mobilitat reduïda pot ser totalment autònoma. 

Per accionar el seu funcionament només s'ha de prémer els botons que hi ha en ella i aquesta comença a recórrer el tram d'escales cap a la direcció desitjada. Estan programades perquè la seva sortida i arribada de tram, així com a les corbes, la seva velocitat sigui progressiva i moderada per a no provocar sots i inestabilitat en el viatge. 

Elevadors de curt recorregut a Valladolid

Els elevadors verticals o també anomenats elevadors de curt recorregut donen accessibilitat a totes les persones. Són una solució molt indicada per a una comunitat de veïns o recintes on el disseny i l'interiorisme és important. Tenen una capacitat d'integració amb l'espai del 100% ja que es pot personalitzar el color i també el material de la plataforma amb el mateix terra que l'envolta.

Alguns models permeten tenir un tancament perimetral si es desitja. Per instal·lar-se no necessiten un fossat molt profund així que la seva col·locació és molt ràpida en comparació amb un ascensor convencional. Són segures i fàcils d'utilitzar, ja que amb la botonera del seu interior s'indica si es vol baixar o pujar.

 

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu