sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Zamora

Els 20 anys d'experiència en el sector han fet possible convertir-nos en l'empresa n.1 en vendes a l'estat espanyol. Comptem amb molts tipus de salvaescales que poden ser la solució per als problemes d'accessibilitat de moltes persones amb mobilitat reduïda. Hem ajudat a persones de tota la província de Zamora, i hem trencat amb les barreres arquitectòniques d'espais de municipis com Benavente, Morals del Vi, Villaralbo o Moralitat del Vi entre molts altres.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Zamora

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Zamora

Plataforma salvaescales DÉCOR en Puebla de Sanabria

Plataformes Pujaescales DÉCOR

Zamora

Elevador de curt recorregut SUBEO a un bar de Fermoselle

Elevadors curt recorregut

Fermoselle, Zamora

Muntatge d'una cadira elevadora SOCIUS a Zamora - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Zamora

Cadira salvaescales a casa d'un particular de Toro, Zamora

Cadires Pujaescales FIDUS

Zamora

Serveis salvaescales

Salvaescales a Zamora

Per aconseguir una instal·lació que resol els problemes d'accessibilitat, un Assessor valora les necessitats de la persona i, en funció de la mena d'escala, aconsella amb la millor solució. Amb això ofereix un pressupost a mida, gratuït i sense compromís.

Una vegada aprovat, es realitzen fotometries de l'espai per poder elaborar un pla 3D del projecte. D'aquesta manera, el client té un salvaescales fet a mida i que s'adapta al forat de l'escala. Finalment, un tècnic puja escales instal·la la màquina de manera ràpida i precisa. Això es deu al fet que les cadires puja escales i les plataformes no necessiten obres per ser instal·lats.

Per a solucionar dubtes i preguntes l'equip de Servei d'Assistència Tècnica està disponible per a això.

Perquè la instal·lació del salvaescala mantingui la seguretat com si hagués sortit de fàbrica, és important realitzar manteniments periòdics. Un tècnic salvaescaleras comprova el bon funcionament de la màquina i evita futures avaries que poden arribar a ser molt costoses.

Fem manteniment de màquines salvaescales que no hem instal·lat nosaltres.

Si la instal·lació salvaescala fa sorolls estranys o bé no funciona com deuria, s'ha de dir un tècnic salvaescales immediatament. Atenem les incidències amb el menor temps possible.

Reparem qualsevol instal·lació salvaescal, també les que no hàgim realitzat nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Zamora

Delegación VALIDA en Zamora

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Zamora

Trobar un puja escala o salvaescales a Zamora que permeti recuperar l'accessibilitat és possible si comptes amb l'ajuda de professionals adequats. Acabar amb el problema que suposen els graons, la inseguretat i la inaccessibilitat, és possible amb VALIDA.

Cadires salvaescales a Zamora

Les cadires salvaescales són ideals per a persones amb mobilitat reduïda perquè permeten baixar i pujar un tram d'escala rectes o corbes. Alguns models també poden salvar trams en espiral. S'instal·len tant a l'interior com en l'exterior.

Una cadira elevadora és còmoda i segura ja que disposen de tota mena de sistemes de seguretat per garantir un viatge estable i sense problemes. Té un sensor sensible al tacte que para el moviment si detecta un objecte enmig del recorregut de la cadira. Totes les cadires es poden plegar perquè ocupin molt poc espai quan no s'utilitzen.

Les cadires salvaescales són fàcils d'utilitzar ja que solament s'han de desplegar i, una vegada assegut en ella i amb el cinturó de seguretat posat, es pitja el botó perquè comenci a moure's cap a la direcció desitjada.

Plataformes salvaescales a Zamora

Les plataformes salvaescales permeten que persones en cadira de rodes puguin baixar i pujar escales corbes o rectes. S'instal·len tant en interiors com en la intempèrie. Són molt recomanables en una comunitat de veïns, restaurants o locals.

Totes les plataformes elevadores es poden plegar perquè no ocupin l'espai de l'escala quan ningú les usa. D'aquesta manera, altres persones poden continuar utilitzant l'escala. Perquè persones sense cadira de rodes puguin utilitzar la plataforma es pot instal·lar un seient abatible. D'aquesta manera van còmodament assegudes i és molt més segur.

Per utilitzar la plataforma solament s'ha de desplegar amb un botó. Després, la persona ha de col·locar-se en el centre d'ella i, una vegada els braços de seguretat estiguin col·locats, ja pot pressionar els botons per a indicar la direcció cap a on es vol anar.

Elevadors de curt recorregut a Zamora

Els elevadors de curt recorregut permeten que persones en cadira de rodes puguin superar desnivells de fins a 3 metres d'altura. S'instal·len a l'exterior com en interior. A més, aquesta classe de salvaescales permeten millorar l'accessibilitat de totes les persones, independentment de si té problemes de mobilitat.

Els elevadors verticals tenen un disseny molt integrador amb l'entorn. Això es deu al fet que tenen moltes opcions de personalització: es pot canviar el color de l'estructura, també es pot canviar el material del terra de la plataforma perquè sigui igual que el seu voltant.

Alguns models estan pensats perquè siguin invisibles quan no s'utilitzen. Són perfectes per a espais on la conservació de l'estètica del lloc és primordial.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu