sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Almeria

VALIDA és una empresa espanyola que compta amb més de 20 anys d'experiència en el sector del puja escales. Hem aconseguit trencar amb les barreres arquitectòniques de molts edificis de la província d'Almeria. Habitants de Roquetas de Mar, el Ejido, Níjar, Vícar entre molts altres han aconseguit acabar amb les escales o desnivells que suposaven un problema. El nostre equip de la província d'Almeria t'ajuda per a trobar la millor solució per acabar amb les barreres d'accessibilitat.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Almeria

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Almeria

Cadira salvaescales SOCIUS per a una casa particular a Almeria

Cadires Pujaescales SOCIUS

Almería, Almería

Cadira salvaescales SOCIUS per a casa multiplanta a Almeria

Cadires Pujaescales SOCIUS

Almería, Almería

Cadira pujaescales instal·lada en tram recte a Serón, Almeria

Cadires Pujaescales FIDUS

Almería

Plataforma salvaescales Spatium en La Gangosa, Almería

Plataformes Pujaescales SPATIUM

Almería

Serveis salvaescales

Salvaescales a Almeria

Un Assessor Tècnic t'assessora amb els millors tipus de salvaescales, a més, fa un pressupost gratuït i sense compromís en el moment de realitzar la visita. Una vegada aprovat el projecte, realitzem un pla 3D de la instal·lació per a aprofitar al màxim els espais de l'escala.

Les nostres instal·lacions són molt precises i els tècnics de salvascales de la zona col·locaran el teu nou salvaescaleras molt ràpidament. Tingues en compte que ni les cadires ni les plataformes requereixen obres per instal·lar-se, així que tot el procés és molt net.

Els nostres tècnics especialistes podran realitzar el manteniment de la instal·lació per garantir allargar la vida útil de la màquina. Amb una bona revisió es poden evitar futures avaries molt costoses. A més, podem fer al manteniment i reparar avaries de qualsevol instal·lació, encara que no l'hàgim fet nosaltres.

Realitzem les instal·lacions amb la menor brevetat possible. Gràcies a la nostra logística ens coordinem per poder realitzar la instal·lació de manera ràpida.

Realitzarem un pla 3D del projecte el tècnic de salvaescales mitjançant fotometries del lloc. Amb això es realitzarà la instal·lació de forma molt precisa, ràpida i neta.

Per allargar la vida útil de la màquina i evitar possibles sorpreses en avaries no desitjades, es recomana realitzar un manteniment del salvaescales. El tècnic comprovarà l'estat de la màquina i garantirà la seva seguretat.

Podem realitzar el manteniment de qualsevol instal·lació, encara que no l'hàgim instal·lat nosaltres.

Entenem les necessitats de la gent, especialment d'aquestes persones que necessiten un salvaescalera per moure's. Per aquesta raó, ens desplacem en la menor brevetat possible per solucionar el problema. A més, podem reparar màquines que no hàgim instal·lat nosaltres.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Almeria

Delegación VALIDA en Almeria

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Almeria

No saps quin tipus de salvaescalera és el millor per a tu? A VALIDA trobarem la millor solució d'accessibilitat que satisfaci les teves necessitats. T'assessorarem amb la millor opció de salvaescales a Almeria per a tu, tenint en compte la mobilitat de la persona usuària i, també, del tipus d'escala.

Cadires salvaescaleras a Almeria

Per a una casa particular, on hi hagi una persona amb mobilitat reduïda una cadira elevadora pot donar solució al problema que suposen les escales. Aquest tipus de salvaescalera és còmode i segur i molt fàcil d'utilitzar.

Les cadires salvaescales poden salvar trams d'escala rectes o corbes. Es poden instal·lar a l'interior o a l'exterior. Tots els nostres models són plegables així que ocupen el mínim espai quan no s'utilitzen.

Ofereixen varietat de possibilitats perquè la guia no suposi un problema quan hi hagi una porta a prop o un espai reduït. També permeten personalitzar-les amb diferents tapisseries i es pot canviar el color de la guia. Al final, la cadira és un element més de la casa i s'integra amb l'entorn.

Plataformes salvaescales a Almeria

Les plataformes elevadores permeten baixar i pujar escleras a persones en cadira de rodes. Són unes instal·lacions que permeten salvar trams d'escales corbes i rectes. Solen ser molt bona opció per a una comunitat de veïns. 

Aquests sistemes es pleguen perquè ocupin el mínim espai quan no s'utilitzen. De manera automàtica i prement un botó es despleguen perquè la persona usuària pugui fer-ne ús. Per a accionar la plataforma salvaescales cap a la direcció desitjada només s'ha de prémer els botons de la plataforma. 

Són molt segures i estan pensades perquè el seu moviment sigui progressiu i suau per a evitar sots o sacsejades durant el viatge. Poden personalitzar-se canviant el color de la plataforma i de les guies.

Elevadors de curt recorregut a Almeria

Els elevadors verticals o de curt recorregut donen accessibilitat a totes les persones de l'edifici. Les persones especialment beneficiades són aquestes que utilitzen cadira de rodes per desplaçar-se o amb problemes de mobilitat. En general, els elevadors milloren la qualitat de vida de totes les persones. 

Si es vol preservar el disseny i arquitectura del lloc, els elevadors permeten moltes opcions de personalització. Es pot canviar el color de l'estructura i també el material de la plataforma perquè sigui igual que el terra del seu voltant.

Són molt fàcils d'utilitzar ja que només s'ha d'estrènyer els polsadors del seu interior per a accionar el seu moviment cap amunt o a baix. Estan equipades amb panys magnètics que impedeixen obrir la porta si la plataforma no es troba ben situada.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu