sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Viu el món sense barreres!

Especialistes en
Salvaescales a Navarra

VALIDA és l'empresa n.1 en vendes de solucions salvaescales a Espanya. A més, comptem amb més de 20 anys d'experiència en el sector. Hem realitzat instal·lacions en diferents poblacions de la província de Navarra, per la qual cosa hem aconseguit acabar amb les barreres arquitectòniques de cases i locals de Pamplona, Tudela, Barañáin o Valle de Egüés entre moltes altres localitats.
salvaescaleras-valida-delegacion

+ 15.000

instal·lacions realitzades

5.823

poblacions

+ 22.500

usuaris satisfets

Instal·lació Sense Obres i Finançament a Mida

Salvaescales a Navarra

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)

Instal·lacions Realitzades

Salvaescales a Navarra

▷ Cadira salvaescales Socius Zizur Mayor

Cadires Pujaescales SOCIUS

Navarra

Instal·lació de cadira pujaescales SOCIUS a Obanos, Navarra - Válida sin barreras

Cadires Pujaescales SOCIUS

Navarra

▷ Cadira salvaescales Alium a Artavia

Cadires Pujaescales ALIUM

Navarra

▷ Cadira salvaescales Fidus Marcilla

Cadires Pujaescales FIDUS

Navarra

Serveis salvaescales

Salvaescales a Navarra

Si estàs pensant a instal·lar un sistema de salvaescala els nostres professionals de la província a de Navarra poden ajudar-te. En funció de les necessitats de la persona usuària i com és l'escala o desnivell que s'ha de salvar, podrem ajudar-te a triar entre una cadira elevadora, una plataforma salvaescala o un elevador de curt recorregut.

Gràcies a la coordinació logística, podem instal·lar un sistema salvaescala de manera ràpida. Els nostres assessors tècnics de la zona podran aconsellar-te amb la millor solució per a tu en funció de les teves necessitats físiques i arquitectòniques.

Realitzem un pressupost a mida, gratuït i sense cap compromís. Una vegada aprovat, realitzem un plànol 3D de la instal·lació per aconseguir un acabat mil·limètric. Els nostres tècnics instal·len molt ràpidament el puja escales ja que la majoria no necessiten obres per poder col·locar-se.

Els nostres tècnics són ràpids i nets ja que ni per a les cadires ni les plataformes fa falta realitzar obres per a instal·lar-les.

El manteniment del sistema de salvaescales garanteix allargar la vida útil de la màquina i pot fer estalviar molts diners a la persona propietària. Els nostres tècnics de salvaescales de Navarra realitzen inspeccions periòdiques que garanteixen el bon funcionament del pujaescales. Podem realitzar el manteniment d'instal·lacions que no hàgim fet nosaltres.

Ens desplacem amb la menor brevetat possible per a resoldre la incidència tècnica. A més, els nostres tècnics en salvaescales poden reparar qualsevol marca, també les que no hàgim instal·lat nosaltres i amb recanvis originals.

VALIDA aprop teu

Salvaescales a Navarra

Delegación VALIDA en
948 50 58 86

Vols instal·lar un nou salvaescales?
Sol·licita Pressupost Gratuït

contacto form (CA)

Salvaescales a Navarra

Trobarem la millor solució salvaescala per a tu en funció del tipus d'escala. T'expliquem quin tipus de salvaescala existeixen:

Cadira salvaescales a Navarra

Les cadires elevadores són molt pràctiques per a cases particulars. Ocupen poc espai i permeten pujar i baixar graons de forma molt segura. Són ideals per a persones de la tercera edat o amb mobilitat reduïda. 

Són molt fàcils d'utilitzar, només s'ha de desplegar el seient, el reposabraços i el reposapeus, asseure's en ella i accionar el botó de la cadira salvaescales perquè comenci a moure's. Una vegada arribat a destí es torna a plegar la cadira perquè aquesta ocupi el mínim espai i altres persones puguin transitar per l'escala.

Moltes d'elles tenen funcions automatitzades i poden salvar trams d'escala corbes i rectes. També es poden instal·lar a la intempèrie. Alguns models permeten la personalització del color de la guia i de l'entapissat així que es pot integrar el salvaescales en qualsevol estada.

Plataformes salvaescales a Navarra

Les plataformes elevadores són molt pràctiques per a una comunitat de veïns o en locals. Això es deu al fet que poden transportar a persones amb i sense cadira de rodes. 

Poden salvar trams rectes i corbs d'escala, a més, algunes estan preparades per a instal·lar-se a l'exterior. Per a zones amb climes molt adversos de fred, hi ha models que tenen la guia calefactable.

Són molt fàcils d'utilitzar, només s'ha de desplegar el mecanisme mitjançant un botó, pujar a la plataforma, i accionar els botons que hi ha. Aquesta començarà el seu recorregut realitzant moviments progressius per evitar sots que puguin interferir en l'estabilitat de la persona.

La seguretat és la màxima premissa en tots els sistemes de salvaescalera, per aquesta raó, les plataformes tenen un sensor que para automàticament el moviment de la màquina en detectar qualsevol objecto enmig del seu camí. 

Elevadors de curt recorregut en Navarra

Els elevadors verticals són salvaescales que permeten salvar desnivells de fins a 3 metres d'altura. Semblant a un ascensor, però més econòmic i amb menys manteniment, permeten a persones amb i sense cadira de rodes salvar trams d'escales. Faciliten l'accessibilitat de tot el món i, per a persones que no tinguin cap discapacitat, veuen afavorida la seva comoditat. 

Aquest sistema de puja escala té una capacitat d'adaptació i integració en l'entorn sorprenent. Molts models permeten personalitzar el color de l'estructura i també adaptar el terra de la plataforma amb el mateix material que el seu entorn, ja sigui de fusta, pedra o marbre.

Són molt segures i fàcils d'utilitzar, ja que només amb un botó s'acciona el seu moviment. Alguns models permeten fer-se amb un tancament perimetral de tota l'estructura. Tots ells tenen sistemes de seguretat que eviten que la persona pugui patir algun accident.

Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
crossmenu