sol·licitar pressupost
right-chevron-white

HISTÒRIA

PASSAT, PRESENT I FUTUR

La història de VALIDA comença l’any 1998 a Fornells de la Selva (Girona). Des de llavores, la nostra empresa ha estat marcada per un incessant creixement que ens a posicionat com a un referent en el sector de l’accessibilitat. Actualment, estem entre les principals empreses de solucions per a l’accessibilitat i la supressió de barreres arquitectòniques de tot el territori.

Durant els nostres inicis, vàrem començar amb la fabricació d’elevadors de curt i de llarg recorregut, muntaplats i muntacàrregues industrials. Aviat vàrem aconseguir fer-nos un forat en aquest mercat aportant solucions personalitzades, segures i d’alta qualitat.

Més endavant, vàrem ampliar la nostra gamma d’ajudes per a l’accessibilitat incorporant la instal·lació de cadires pujaescales i de plataformes salvaescales.

Salvaescaleras en exposición

osteriorment vàrem continuar amb la nostra expansió geogràfica fins a l’actualitat, amb la finalitat d’oferir un millor servei a cada zona on donem cobertura.

Aquest creixement ha vingut acompanyat de nous productes salvaescales i de solucions tècniques cada vegada més innovadores i segures.

La nostra història continua fins a dia d’avui gràcies a totes aquelles persones que han confiat en els nostres productes, en el nostre servei i en tot el nostre equip. Podem dir amb veu alta que som l’empresa amb més instal·lacions realitzades per tot el territori. Més de 15.000 màquines instal·lades avalen la nostra experiència i saber fer.

Salvaescaleras en exposición
Instalaciones de venta al público de Válida
Almacén de la empresa

La nostra missió

Lligada a la historia de l’empresa, la nostra missió és la d’oferir productes i serveis d’accessibilitat mitjançant un servei personalitzat per a cada client. El nostre objectiu és millorar la qualitat de vida de les persones d’avançada edat, amb mobilitat reduïda o amb discapacitat. Per aconseguir-ho, a VALIDA disposem d’un equip multidisciplinar preparat per trobar la millor solució per a cada persona. Aquest equip està format per més de 60 tècnics, enginyers, arquitectes professionals de l’accessibilitat al teu servei. Tots ells t’ajudaran a trobar el millor salvaescales per a tu i els teus. Si estàs pensant en instal·lar una solució vertical o un salvaescales, truca’ns: 900 414 000.
T’oferirem assessorament tècnic i pressupost gratuït, a mida i sense compromís.
Recepción de las instalaciones de Válida
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2021

menu