sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Accessibilitat amb una plataforma en aquesta comunitat de Barcelona

Accessibilitat amb una plataforma en aquesta comunitat de Barcelona

Ref:
97063
Model del producte
MINNIUM
Província
Barcelona
Població
Barcelona
Tipus d'escala
Situació
Interior
Desnivell

Los beneficios de:

Els beneficis de: MINNIUM

En una comunitat de veïns, l'accessibilitat és una necessitat fonamental, especialment quan hi ha escales abans d'arribar a l'ascensor. Per a persones amb discapacitat i persones grans, aquestes barreres poden ser insuperables, limitant significativament la seva mobilitat i autonomia. La falta d'accessibilitat no sols impedeix l'ús de l'ascensor, sinó que també pot generar riscos d'accidents i caigudes. És per aquesta raó que hi ha aquesta plataforma en aquesta comunitat de Barcelona.

Proporcionar solucions accessibles és essencial per garantir que tots els residents puguin moure's lliurement i de manera segura dins de l'edifici. A més, una comunitat accessible fomenta la inclusió, permetent que tots els habitants participin plenament en la vida comunitària. Implementar solucions accessibles no sols millora la qualitat de vida dels residents amb mobilitat reduïda, sinó que també incrementa el valor i la funcionalitat de l'edifici per a tots els seus habitants.

Característiques de la Plataforma salvaescales Minnium

La plataforma salvaescales Minnium és una solució ideal per fer accessibles aquelles àrees amb petites altures abans d'arribar a l'ascensor. Aquesta plataforma està especialment dissenyada per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda, permetent-los superar obstacles que d'una altra forma serien insalvables. Una dels seus principals avantatges és la seva discreció i perfecta integració en l'entorn, passant totalment inadvertida quan està plegada. Això la fa adequada tant per a espais interiors com per a exteriors, i és particularment beneficiosa en edificis amb valor històric i arquitectònic, on l'estètica i la preservació de l'entorn són crucials.

La Minnium és de dimensions reduïdes i compta amb una plataforma retràctil, la qual cosa la fa molt pràctica en espais limitats. Malgrat la seva grandària compacta, té una capacitat de càrrega màxima de 375 kg i un recorregut màxim de 1.000 mm, la qual cosa la fa adequada per a una àmplia varietat de situacions. El seu sistema de tracció mitjançant tisora hidràulica assegura un moviment suau i segur, i la plataforma està dotada d'un sistema de seguretat molt fiable, proporcionant confort i tranquil·litat a l'usuari.

Aquesta plataforma és adequada tant per a edificis públics com privats, la qual cosa la converteix en una opció versàtil per a millorar l'accessibilitat en diverses situacions. A més, la seva alimentació monofàsica de 230 Vac i la seva potència instal·lada de 550W garanteixen un funcionament eficient i econòmic. En resum, la plataforma salvaescales Minnium és una solució pràctica, segura i discreta per a millorar l'accessibilitat en qualsevol comunitat amb escales abans de l'ascensor.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

MINNIUM

Característiques principals:

 • Plataforma salvaescales per a persones amb discapacitat o amb mobilitart reduïda.
 • Per a superar petits desnivells.
 • Passa totalment inadvertida quan està plegada.
 • Discreta i perfectament integrada.
 • De dimensions reduïdes.
 • Plataforma retràctil.
 • Adequada per a espais interiors i intempèrie.
 • Indicada especialment per a espais amb valors històric i arquitectònic.
 • Dotada d'un sistema de seguretat molt fiable.
 • Segura i confortable.
 • Adequada per a edificis públics i privats.
 • Compleix amb les normatives exigides per la llei en matèria d'eliminació de barreres arquitectòniques.

 

També et pot interessar

Plataforma salvaescales DÉCOR a un colegi de Barcelona

Plataformes Pujaescales DÉCOR

Barcelona

Instal·lada una cadira salvaescales FIDUS en Sant Esteve de Sesrovires, Barcelona

Cadires Pujaescales FIDUS

Barcelona

Cadira puja escales FIDUS a Granollers - Barcelona

Cadires Pujaescales FIDUS

Barcelona

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu