sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Elevador de curt recorregut a Madrid

Elevador de curt recorregut a Madrid

Ref:
Model del producte
Província
Madrid
Població
Madrid
Tipus d'escala
Situació
Interior
Desnivell

Los beneficios de:

Com podem contribuir a millorar la integració de les persones amb mobilitat reduïda? Els salvaescales són sistemes per trencar amb les barreres arquitectòniques que faciliten enormement l'autonomia. Els graons que suposaven un impediment d'accés per algunes persones poden ser sobrepassats gràcies a sistemes de pujaescales.

En funció de l'entorn on s'ha de donar la solució, Válida sin Barreras, ofereix el millor sistema perquè les persones majors o gent amb alguna mena de discapacitat puguin moure's de manera segura i independent.

ELEVADOR DE CURT RECORREGUT A MADRID

 

En aquesta comunitat de Madrid han optat per instal·lar l'elevador de curt recorregut NEXUM. Aquest model permet salvar desnivells verticals de fins a 3 metres. Es tracta d'un dispositiu d'elevador vertical amb panys elèctrics de seguretat per a poder garantir un bon tancament de les portes. El sistema de seguretat també inclou un dispositiu antiesclafament sota de la base.

Té una barana amb botons integrats per a millorar la seva usabilitat. Està pensat per a ser instal·lat de manera ràpida i té un disseny que encaixa perfectament en molts entorns. La porta és de disseny lleuger amb vidre temperat. A més, hi ha l’opció de escollir el model d’acer inoxidable.  

Aquesta solució permet que persones amb alguna dificultat per a pujar escales o persones amb cadira de rodes puguin utilitzar de manera senzilla i segura aquest elevador.

Per a més informació sobre els nostres models de curt recorregut, pots anar al següent enllaç. També pots trucar-nos al telèfon: 900 414 000.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

Característiques principals:

També et pot interessar

Plataformes salvaescales per a cadira de rodes FUENLABRADA, MADRID, comunitat veïns

Plataformes Pujaescales DÉCOR

Madrid

Elevador a Madrid - Alcalá d'Henares model SUBEO

Elevadors curt recorregut SUBEO

Madrid

Cadira salvaescales DEVOTUS a Madrid

Cadires Pujaescales DEVOTUS

Madrid

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu