sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Instal·lació de plataforma salvaescales a comunitat de Madrid

Instal·lació de plataforma salvaescales a comunitat de Madrid

Model del producte
SPATIUM
Província
Madrid
Població
Tipus d'escala
Recta
Situació
Interior
Desnivell
Una planta
Embarcament

Los beneficios de:

Els beneficis de: SPATIUM

En la cerca d'una societat més inclusiva i equitativa, és fonamental assegurar que totes les persones, independentment de la seva capacitat física, tinguin accés a un entorn accessible. L'accessibilitat no sols beneficia a les persones amb discapacitats, sinó que també promou la comoditat i la conveniència per a tots els individus, incloent-hi els ancians, pares amb cotxets de bebè i persones amb lesions temporals.

Un entorn accessible es refereix a la possibilitat que qualsevol persona pugui accedir, desplaçar-se i utilitzar els espais, productes i serveis de manera autònoma i segura. L'accessibilitat abasta una àmplia gamma d'aspectes, des de l'eliminació de barreres arquitectòniques fins a la inclusió de senyalització clara i dispositius adaptats.

La falta d'accessibilitat pot generar exclusió i limitar la participació activa de les persones en la societat. A més, vulnera els drets fonamentals d'igualtat i no discriminació establerts en la Convenció sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat de les Nacions Unides.

Instal·lació d'una plataforma salvaescales en una comunitat de veïns de Madrid

En aquest context, la instal·lació d'una plataforma salvaescales en una comunitat de veïns de Madrid és un exemple de com millorar l'accessibilitat en espais residencials. Les plataformes salvaescales són dispositius que permeten a les persones amb mobilitat reduïda o discapacitats físiques superar barreres arquitectòniques com a escales i desnivells.

En aquest cas, hem instal·lat la plataforma elevadora SPATIUM, una solució que beneficia directament als residents amb dificultats de mobilitat, oferint-los una major autonomia i la possibilitat de desplaçar-se lliurement dins del seu edifici. A més, també brinda comoditat i seguretat als ancians, evitant riscos de caigudes i lesions.

La instal·lació de la plataforma salvaescales no sols millora la qualitat de vida dels residents amb discapacitat o mobilitat reduïda, sinó que també fomenta un entorn inclusiu i acollidor per a tots els membres de la comunitat. A més, contribueix a augmentar el valor de les propietats i facilita la venda o lloguer d'habitatges en el futur.

Garantir un entorn accessible és una responsabilitat compartida de la societat en el seu conjunt. La instal·lació d'una plataforma salvaescales a Madrid és un pas important cap a la inclusió i la igualtat d'oportunitats per a totes les persones. És essencial promoure i donar suport a iniciatives que fomentin l'accessibilitat en tots els aspectes de la vida quotidiana, amb l'objectiu de construir un món més just i equitatiu per a tots.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

SPATIUM

Característiques principals:

 • Plataforma automàtica, silenciosa i molt segura.
 • Instal·lació en escales rectes, tant d'interior com intempèrie.
 • Lliurament en temps reduït gràcies al seu sistema modular de guies.
 • Guies de perfil d'alumini, color plata.
 • Tracció mitjançant sistema de cremallera i pinyó.
 • Aturades magnètiques, moviment progressiu sense sots.
 • Funciona amb bateries auto-recarregables (permet el seu ús fins i tot en cas de tall de llum.
 • Botonera Touch: pulsació còmoda i ergonòmica, sense necessitat de pressionar.
 • Sensors de seguretat anti atrapament.
 • Plegat automàtic de la base i dels braços de protecció.
 • Diferents tipus de fixacions: directe a la paret, pals fixats al graó i fixació en rampa..
 • Botoneres sense fils.
 • Color plataforma: gris ferro (similar a RAL 7011)
 •  Opcions: o Clau de seguretat. o Fundes de plataforma d'intempèrie en niló de color blau. o Senyals òptics i acústiques. o Seient abatible. o Pal-suport i comandament. o Comandaments de paret amb clau. o Comandament per control plataforma ajudant.
 • Compleix amb la Normativa EN 81-40.
Mides plataforma salvaescales SPATIUM: Diferents mides de plataforma. Mínim 750x600mm i màxim 1250x800mm. Plataforma adequada a normativa de 800x1000 com a model estàndard.
Clau de seguretat

També et pot interessar:

Cadira puja escales Madrid en comunitat de veïns amb recorregut multiplanta

Cadires Pujaescales SOCIUS

Madrid

Cadira salvaescales SOCIUS a una casa Alcobendas

Cadires Pujaescales SOCIUS

Madrid

Cadira salvaescales SOCIUS a Getafe

Cadires Pujaescales SOCIUS

Madrid

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu