sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Cadira puja escales UP (MODUS) amb guia montable i adaptable a Boadilla del Monte

Cadira puja escales UP (MODUS) amb guia montable i adaptable a Boadilla del Monte

Ref:
Model del producte
UP (Modus)
Província
Madrid
Població
Boadilla del Monte
Tipus d'escala
Corba
Situació
Interior
Desnivell
Una planta

Los beneficios de:

Els beneficis de: UP (Modus)

La cadira salvaescales UP (MODUS) és una solució innovadora dissenyada per a facilitar la mobilitat de les persones amb poca mobilitat o malalties que els impedeixen pujar i baixar escales amb facilitat. Aquestes cadires ofereixen una sèrie de característiques que les fan altament útils i beneficioses per a aquells que necessiten superar barreres arquitectòniques. En l'exemple que et presentem, pots veure una cadira salvaescales instal·lada en Boadilla de la muntanya.

INSTAL·LACIÓ DE CADIRA SALVAESCALES A BOADILLA DEL MONTE

Una dels principals avantatges de les cadires salvaescales és la seva capacitat per adaptar-se a diferents tipus d'escales, ja siguin rectes o corbes. La UP (MODUS) compta amb una guia modular d'alumini 100% reciclable, la qual cosa garanteix la seva durabilitat i resistència. A més, la seva ràpida instal·lació i ajustos permeten una adaptació ràpida i eficient a les necessitats específiques de cada usuari.

La cadira salvaescales UP (MODUS) destaca per la seva capacitat d'optimitzar l'espai al màxim. Gràcies al seu disseny compacte i versàtil, pot ser configurada de diferents maneres, incloent-hi la possibilitat d'establir diferents tipus de pàrquing. Això significa que la cadira pot ser col·locada i estacionada de manera convenient en espais reduïts, sense obstruir el pas d'altres persones.

La seguretat és un altre aspecte prioritari en les cadires salvaescaleras, i la UP (MODUS) no és una excepció. Compta amb característiques com el muntatge a banda i banda de l'escala, la qual cosa proporciona una major estabilitat i opcions d'instal·lació. A més, incorpora un intercomunicador en el reposabraços per a una comunicació fàcil i ràpida en cas de necessitat. També compta amb un cinturó de seguretat retràctil per a garantir la protecció de l'usuari durant el recorregut, així com un botó de parada d'emergència per a detenir la cadira en qualsevol moment.

La cadira salvaescales UP (MODUS) ofereix comoditat i practicitat amb els seus reposabraços i reposapeus plegables. Aquests elements permeten un fàcil accés i sortida de la cadira, així com un emmagatzematge convenient quan no està en ús.

En resum, la cadira salvaescales UP (MODUS) es presenta com una solució eficient i segura per a les persones amb mobilitat reduïda. Les seves característiques versàtils i funcionals, com la guia modular d'alumini, la ràpida instal·lació i ajustos, l'optimització de l'espai, el muntatge adaptable, l'intercomunicador, el cinturó de seguretat retràctil, el botó de parada d'emergència, i els reposabraços i reposapeus plegables, la converteixen en una opció ideal per a superar barreres arquitectòniques i millorar la qualitat de vida dels qui la utilitzen.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

UP (Modus)

Característiques principals:

 • Per a trams d’escales rectes i corbes
 • Guia modular d’alumini 100% reciclable
 • Ràpida instal·lació i ajustaments
 • Permet configurar diferents tipus de parking
 • Màxima optimització de l’espai
 • Muntatge en ambdós costats de l’escala
 • Intercomunicador al reposabraços
 • Gir automàtic
 • Cinturó de seguretat retràctil
 • Botó de parada d’emergència
 • Reposabraços i reposapeus plegables
 • Comandaments a distància sense fils
 • APP remota per a telèfon mòbil
 • Diferents tipus d’acabats
 • Guia plegable (opcional)
 • Cumpleix amb la Directiva de Màquines
Clau de seguretat
Comandament a distància

També et pot interessar

Elevador petit en local públic Madrid model VECTIO

Elevadors curt recorregut VECTIO

Madrid

Instal·lació d'una cadira salvaescales per a intemperie a una casa particular de Madrid.

Cadires Pujaescales AMICUS

Madrid

Salvaescales Madrid - Pozuelo de Alarcón model DÉCOR

Plataformes Pujaescales DÉCOR

Madrid

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu