sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Cadira salvaescales ALIUM amb guia plegable a Santa Marta

Cadira salvaescales ALIUM amb guia plegable a Santa Marta

Ref:
Model del producte
Província
Badajoz
Població
Santa Marta
Tipus d'escala
Recta
Situació
Desnivell
Una planta

Los beneficios de:

A vegades, per qüestions d'espai sembla poc provable que es pugui instal·lar una solució salvaescales. Però en realitat tenim el sistema per a aquests casos, així que per aquesta raó hem instal·lat aquesta cadira salvaescales en Santa Marta.

Les cadires salvaescales s'adapten molt bé a tots els espais ja que s'adapten a tota mena d'escales: rectes, corbes o d'espiral. En espais on la guia pugui entorpir una porta o quedar al mitjà d'un passadís, llavors hi ha l'opció de plegar-la.

A VALIDA tenim moltes opcions per a poder instal·lar una cadira salvaescaleras per molt difícil que sembli. Un assessor tècnic t'aconsella amb les millors opcions per poder solucionar problemes d'espais i estructurals.

SILLA SALVAESCALES ALIUM PER A ESCALES RECTES A SANTA MARTA

En aquesta casa particular de Santa Marta, Badajoz, hem instal·lat la cadira salvaescales ALIUM per a escales rectes. Aquest model té una guia d'alumini anoditzat sense greix i sense vores tallants i, la qual cosa és encara millor, ofereix plegat automàtic per a no ser una nosa en el primer replà. A més, és molt prima i es pot col·locar molt pròxima a la paret, així que s'aprofita molt bé l'espai.

Ve equipada amb dos comandaments a distància, cinturó de seguretat i sensors que eviten xoc amb objectes que hi hagi en l'escala. Tant el seient com el reposabraços i el reposapeus es pleguen perquè la cadira ocupi poc espai quan no s'utilitza. El seient és molt compacte i solament envaeix 280 mm de l'escala.

Pot transportar un pes de fins a 140 quilos i pot tenir una velocitat màxima de 0,15 metres per segon. A més, ajusta la velocitat en la sortida i arribada a tram. L'ample mínim de l'escala ha de ser de 655 mm.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

Característiques principals:

Clau de seguretat
Comandament a distància

També et pot interessar

Cadira salvaescales SOCIUS per una casa a Quintana de la Serena

Cadires Pujaescales SOCIUS

Badajoz

Cadira salvaescales ALIUM per a casa particular a Mèrida

Cadires Pujaescales ALIUM

Badajoz

Cadira elevadora per a escales rectes ALIUM a Fuente del Maestre

Cadires Pujaescales ALIUM

Badajoz

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu