sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Instal·lació de la cadira salvaescales en Platabanda, Màlaga

Instal·lació de la cadira salvaescales en Platabanda, Màlaga

Model del producte
Província
Málaga
Població
Tipus d'escala
Corba
Situació
Interior
Desnivell
Una planta
Embarcament

Los beneficios de:

Quan una persona té dificultats per a pujar i baixar escales, la idea d'haver d'abandonar la seva llar pot resultar descoratjadora. No obstant això, gràcies a les cadires salvaescales, això ja no és necessari. Disposar d'una cadira salvaescales en la llar pot fer una gran diferència en la vida de les persones majors o amb discapacitats físiques, permetent-los mantenir la seva independència i mobilitat dins de la seva llar.

Les cadires salvaescales són dispositives assegurances i fiables que s'adapten a gairebé qualsevol tipus d'escala, fins i tot les més estretes o corbes. A més, es poden instal·lar tant en interiors com exteriors, la qual cosa permet l'accés a patis, terrasses i jardins.

La instal·lació d'una cadira salvaescales a un habitatge particular a Arriate

Recentment, es va dur a terme la instal·lació d'una cadira salvaescales en un habitatge particular a Arriate, Màlaga. Els propietaris de la casa, un matrimoni major, havien tingut problemes per a pujar i baixar les escales durant algun temps, la qual cosa els havia obligat a limitar el seu moviment dins de la casa.

Després d'investigar diverses opcions, van decidir instal·lar una cadira salvaescales a la seva llar. VALIDA es va encarregar de la instal·lació, va visitar la casa per a avaluar l'escala i prendre mesures precises. La cadira salvaescales va ser dissenyada a mesura per a adaptar-se perfectament a l'escala de la casa, la qual cosa va garantir una instal·lació segura i còmoda. Aquest model de cadira salvaescales és UNUM, una solució per a ambients interiors amb diferents tipus de seient i diferents entapissats per a una major adaptació a l'entorn. En aquest cas, es va posar una guia amb tram articulat automàtic per a deixar el replà inferior sense obstacles.

La instal·lació de la cadira salvaescales va ser ràpida i senzilla, i els propietaris de la casa van poder tornar a gaudir de tota la seva casa sense limitacions. Ara poden pujar i baixar les escales amb seguretat i comoditat, la qual cosa els ha permès mantenir la seva independència i millorar la seva qualitat de vida.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

Característiques principals:

Clau de seguretat
Comandament a distància

També et pot interessar:

▷ Elevador per a piscines Aqua Sant Pere d'Alcántara

Altres solucions AQUA (PORTÀTIL)

Málaga

Elevador vertical Nexum a Manilva, Málaga

Elevadors curt recorregut NEXUM

Málaga

▷ Cadira salvaescales Socius Pamplona

Cadires Pujaescales SOCIUS

Málaga

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2023

menu