sol·licitar pressupost
right-chevron-white

Instal·lacions Realitzades

PER TOT EL TERRITORI

Instal·lació de la cadira salvaescales en Platabanda, Màlaga

Instal·lació de la cadira salvaescales en Platabanda, Màlaga

Ref:
Model del producte
Província
Málaga
Població
Tipus d'escala
Corba
Situació
Interior
Desnivell
Una planta

Los beneficios de:

Quan una persona té dificultats per a pujar i baixar escales, la idea d'haver d'abandonar la seva llar pot resultar descoratjadora. No obstant això, gràcies a les cadires salvaescales, això ja no és necessari. Disposar d'una cadira salvaescales en la llar pot fer una gran diferència en la vida de les persones majors o amb discapacitats físiques, permetent-los mantenir la seva independència i mobilitat dins de la seva llar.

Les cadires salvaescales són dispositives assegurances i fiables que s'adapten a gairebé qualsevol tipus d'escala, fins i tot les més estretes o corbes. A més, es poden instal·lar tant en interiors com exteriors, la qual cosa permet l'accés a patis, terrasses i jardins.

La instal·lació d'una cadira salvaescales a un habitatge particular a Arriate

Recentment, es va dur a terme la instal·lació d'una cadira salvaescales en un habitatge particular a Arriate, Màlaga. Els propietaris de la casa, un matrimoni major, havien tingut problemes per a pujar i baixar les escales durant algun temps, la qual cosa els havia obligat a limitar el seu moviment dins de la casa.

Després d'investigar diverses opcions, van decidir instal·lar una cadira salvaescales a la seva llar. VALIDA es va encarregar de la instal·lació, va visitar la casa per a avaluar l'escala i prendre mesures precises. La cadira salvaescales va ser dissenyada a mesura per a adaptar-se perfectament a l'escala de la casa, la qual cosa va garantir una instal·lació segura i còmoda. Aquest model de cadira salvaescales és UNUM, una solució per a ambients interiors amb diferents tipus de seient i diferents entapissats per a una major adaptació a l'entorn. En aquest cas, es va posar una guia amb tram articulat automàtic per a deixar el replà inferior sense obstacles.

La instal·lació de la cadira salvaescales va ser ràpida i senzilla, i els propietaris de la casa van poder tornar a gaudir de tota la seva casa sense limitacions. Ara poden pujar i baixar les escales amb seguretat i comoditat, la qual cosa els ha permès mantenir la seva independència i millorar la seva qualitat de vida.

Presupuesto
GRATIS y SIN COMPROMISO

presupuesto

Característiques principals:

Clau de seguretat
Comandament a distància

També et pot interessar

Plataforma puja escales SUBEO d'exterior a Málaga

Cadires Pujaescales DÉCOR

Málaga

▷ Cadires Salvaescales Amicus a Mijas

Cadires Pujaescales AMICUS

Málaga

Cadira puja escales a Màlaga model SOCIUS

Cadires Pujaescales SOCIUS

Málaga

Pressupost
GRATUÏT i SENSE COMPROMÍS

presupuesto (CA)
Valida Salvaescaleras
valida-logotipo

Valida Solutions S.L.U.

Copyright @2024

salvaescales opinions
menu